Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
az msn vmiért nálam egy hete nem mûködik :s

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

hát igen,nem használ neki a fûtetlen iroda és a nehéz cuccok pakolasa....
hogy muzsikál az ajbiem ;)

Elhiszem... Az ájbíemmel még mindig van valami, néha megáll a net... De valószínû az msn zavarja be valamiért, mert csak akkor... De majd kitalálok valamit...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Meg a derekadról... :)

hát igen,nem használ neki a fûtetlen iroda és a nehéz cuccok pakolasa....
hogy muzsikál az ajbiem ;)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...ennyit a magyar utakról :S

Meg a derekadról... :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
annyira nem létkérdés,hagyd a fenébe :)

tegnap voltam gyarmaton bringával,mire hazaértem a derekam rendesen megfájdult.ennyit a magyar utakról :S

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Van rajta: angol, dán, finn, hindi, norvég, portugál, spanyol, svéd. Magyar az nincs, de ha leszeded valahonnan a netrõl, akkor táncol a banán :bananadan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Semmi gond, ha kell, beviszem. Viszont az a baj, hogy csak angol van rajta, eredeti DVD...

nekem az csak jó,elég a magyar felirat hozzá
akkor egy "biztonsági másolatot"kérnék ;)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Semmi gond, ha kell, beviszem. Viszont az a baj, hogy csak angol van rajta, eredeti DVD...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nekem issss, elsõ, második (az nagyon kaka:bananadan ) de mégis csak a tévébe lesssz, bazeeee, hát mint volt a Halálos Iramban, pfffff, 500éves film, de azé jó volt (dehogy volt:( )

De azé köszi

nekem viszont kellene a resident 2 ;-)

Nándi,nekem csak ennyi lehetõséget dobott ki a gugli
http://www.google.co...lla:hu:official

-=B.B.B.=-

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Az a dcd az milyen formátum ?
Bálna ! Beszéltem most Jani bá-val, akar menni õ is vasárnap a közgyûlésre, majd egyeztessetek, a klub fizeti a benzint.
Szabi, pedig már majdnem intéztem titán stücnit, 1000 ft-ért, de ha nem kell hát nem kell...:) vissza is mondtam gyorsan !:)
Kreicsi Gabi csinált egy jó túramozgalmat, a részleteket ma vagy holnap felrakom a klub honlapra, meg nálam vagy üzletben lehet majd kérni igazolófüzetet, ingyenes.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nekem issss, elsõ, második (az nagyon kaka:bananadan ) de mégis csak a tévébe lesssz, bazeeee, hát mint volt a Halálos Iramban, pfffff, 500éves film, de azé jó volt (dehogy volt:( )

De azé köszi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
gvan dvd-n ;) szólj ha érdekel :

Bazeeee, most szombaton, a Cool-on, este 10: Resident Evil huhuhuhhuhúúúúúúú

megvan dcd-n ;) szólj ha érdekel,a a héten megyek Janiékhoz :)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ja és köszönöm a hétvégi tekerési lehetõséget Péter Nándinak...! :love1:
A Nándi által említett szemétszedés valószínûleg április 9-én, vasárnap a délutáni órákban lenne megejtve, jó lenne ha minél többen lennénk...!
Holnap tisztázódik le ha minden igaz, ugyhogy majd még megírom pontosan!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Úgy látom nagy buli volt BIG-éknél... :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
"But pls next time you buy anything (for yr safety of course) go over the internet and check with manufacturers models or when it was made so that you avoid being out of warranty without even knowing it."

Nah, akkor ezek szerint télleg nagy halak, mert már nem nagyon lenne rá jótállás... 10fookin years... :bananadan

Bazeeee, most szombaton, a Cool-on, este 10: Resident Evil huhuhuhhuhúúúúúúú

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
A múltkori repedt stucnis képek nem vetettek jó fényt ITM-ékre. Viszont van új fejlemény, ma délután kaptam meg a levelüket:

Dear Racz,

first of all sorry for delay in replying you but we had some problems with email last week.
Coming to yr problem we are sorry to hear about yr stem cracking but this stem is out of any warranty, being out of production since more than 10 years.
It is a very old stem and if you paid good money, then it means somebody was not treating you right.
Anyway, we are ready to send you a new stem with the specifications you gave as replacement.
But pls next time you buy anything (for yr safety of course) go over the internet and check with manufacturers models or when it was made so that you avoid being out of warranty without even knowing it.

You will receive new stem within next week,
Regards
...
ITM ITALY

Röviden: "Bocs, hogy csak most válaszolunk, nagyon sajnáljuk, hogy eltört a stucnid, de ezt már vagy 10 éve nem gyártjuk, ha valaki ezért sok pénzt kért, az jól átcseszett téged, de semmi baj, küldünk helyette egy újat, jövõ héten megkapod."

Szóval abszulút korrektek, sõt. Nem egy szarrágó társaság. Próbáltam volna azokhoz visszavinni itt Magyaro-n, akiktõl vettem...

Ez Európa.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Az baj, nagy baj, mert pihenõhét lesz...

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
T Gyerek Nem Találkoztunk Vasárnap.sífutásra Alkalmas Kiv. Hó Volt Galyán.az Utak állapota Középkort Idézõ,nem Is Megyek Arra Csakis Montival, 2.1 Gumival. Jöv7en Kedd, Szerda, Csütörtök 17.30 Galya!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Té, te nem semmi vagy!

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Valaki tervezi a nagykovácsi maratont? Márc. 31-ig még 3.500 a nevezés!