Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Mivan fiúk, lyányok? Mi ez a nagy érdektelenség? Itt a szép jó idõ oszt mégse történik senkivel semmi kellemes amit megosztana a kis barátaival, he? Nem hiszem hogy ne lett volna valaki a pártgyûlésen (mtbmkszmszpmdf vagyafassetuggya...) vagy legalább valami jó vételt ajánljatok a parasztoknak a vasárnapi lengyelpiacról (vagy a dekatlonból). Vagy mindenki annyit ment hogy már az ujja hegyébe sincs erõ pötyögni? tékitízi (rályder). vagymi.
Felsõ testre edzésként ajánlom a Duna parton a homokzsákokat pakolni, így legalább a pestieknél is szereznénk pár piros pontot. Nem csak itthon a szemétszedéssel.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hú de szerelmes vagyok, nagyon szerelmes vagyok:
http://www.bmc-racin...atID=4&modID=22
http://www.gambacicl...it_slr_comp.jpg

CHF 8'799.00 :cry:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nah, mondja az, aki 2.2es traktorral jött, meg SIDdel, oszt a kazári hegyen meg is szökött:p

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
T is erõs, meg nagyon szerény!
bosco kisbetûs, sajnos:( .Tomika Jedi, mint a Bátonyiak.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Király, majd viszek tejberizst, Rena meg majd szerez hozzá kanalat:bananadan
Egyébként szomorúan konstatáltam, hogy Tomikával van az erõ :(

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Hát igen, azért vannak az embernek barátai, hogy kihúzzák a "szemétbõl" ;)

Wúúúhuhhuhuuhuúúúú, képzeljétek el T-t, a Fabiába, mindenki meghal, még a nézõk is. Ha az enyém lenne, szereznék rá alukerekeket, meg lefestetném WRCs-re, oszt felszedném vele az összes kurvát a városba, hehe :)

T ! Ne írj ilyen csúnyákat, mert akkor nem viszlek hétvégén a rallyra !
Szemétszedés : azért kellene csinálnunk, hogy "jó fiúk" legyünk az emberek, Nemzeti Park, turisták szemébe, ne legyünk a motorosok szintjén, tehát tegyünk is valamit a környezetünkért, ne csak romboljunk. Bár nagyon nem rombolunk, de így "pozitív imidzs" alakulhat ki a bringásokról, betesszük majd újságba is, meg minden, legalább verhetjük a mellünket, hogy mi csinálunk is valamit, nem csak dumálunk. Szóval ezért kellene majd minnél több embernek eljönnie. Zsákokat, kesztyût , meg talán kis inni-ennivalót is vihetünk magunkkal...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hát igen, azért vannak az embernek barátai, hogy kihúzzák a "szemétbõl" ;)

Wúúúhuhhuhuuhuúúúú, képzeljétek el T-t, a Fabiába, mindenki meghal, még a nézõk is. Ha az enyém lenne, szereznék rá alukerekeket, meg lefestetném WRCs-re, oszt felszedném vele az összes kurvát a városba, hehe :)

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Ha nem lesz esõs idõ, természetesen mi is csatlakozunk a szemétszedéshez. Holnap vagy holnapután Nandinak bevisszük a tervezett helyszínek listáját.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Nem megy az MSN? Használjatok pl. Mirandát. Az kiszolgál vagy 4-5 chatprogramot (yahoo messenger, icq, msn mindezt a mexokott saját kódoddal meg neveddel). Outlook Express, meg Internet Explorer helyett meg Mozillát és meglássátok hogy nem lesz annyi gebasz meg vírus meg stb. Az MSN pl. forgalmaz valahova (pl. Microsoft...), valamit, függetlenül hogy használod-e vagy nem. Nem netezel oszt mégis megy a forgalom...Nekem ne küldözgesssen az XP se semmi hibaüzenetet meg naplót a központba. Az ember ahol tudja kerülje ki a Microsoft netes dolgait. Szerintem.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

nekem se feleségem, se gyerem, se anyám, se apám, se kutyám, se macskám, senkim nincs, senkivel se tudok szemetet szedni, oda még a karbonbicaj se jöhet velem

Bár az a helyzet, hogy igazán csak a karbonbicajt sajnálom :)

Ezért kell a barátaiddal jönnöd...!:cheers:

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
És a barátaid T???

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
:cry: nekem se feleségem, se gyerem, se anyám, se apám, se kutyám, se macskám, senkim nincs, senkivel se tudok szemetet szedni, oda még a karbonbicaj se jöhet velem :cry:

Bár az a helyzet, hogy igazán csak a karbonbicajt sajnálom :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Emberek!
Nem mûködik az Outlook ezért nem tudtam elküldeni Nándinak egy email! (ez Nándinak szólt inkább)
szóval arról van szó,hogy a szemétszedés amit ápr 2-re tettünk, azt az idõjárás miatt egy héttel késõbb, április 9-én tartanánk meg! Vasárnap a délutáni órákban, hogy délelõtt aki akar mehessen edzeni, ez pedig egy családi program lenne. A területek az eresztvényi madárpark, illetve a Salgói vár s Eresztvény környékén, pontosan még nem tudom, mert Nándihoz a héten viszik be a listát a nemzeti parktól - õk javasolnak területet! De azt tudom hogy talán olyasmi is van köztük amit ugymond nem bíznak mindenkire, pl a vár közvetlen környéke a várfal alja körül, ott sok védett növény van, meg szemét amit a várból dobálnak ki...
Szóval ezt terjesszétek ti is, legyetek szívesek, majd megy sms is.
Tehát lesz a Madárpark is, meg sima útvonalak ahol lehet "tevékenykedni" a gyerekekkel meg feleséggel stb... Meg lesz olyan is ahova csak pár ember kell, de jó lenne megcsinálni...
Jó lenne ha sokan lennénk...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
aham,most intézi anyám a forgalmit,nekem meg a mobilokat kell lezsírozni,bélyegzõ,....ehh,szívás

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
az se jár kevés tennivalóval...
:rocketman

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
azt megköszönném :balon:
holnap megyek Tarjánba ,mert sok dolgot el kell intéznem :S
névváltozás volt a cégnél és mindent át kell íratnunk

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
majd szólok egybõl ugyis ha megtudok valamit...
csak az a gondjuk,hogy sokan nem mennek el különbözõ okok miatt,és jobb ha több ember megy egyszerre... aztán majd most körbekérdezik a tavalyi kimaradtakat, aztán ha lesznek elegen, meg még ti, akkor lesz...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
semmi konkrét,csak mondom dumáltunk volna....

Márk remélem gyorsan abbahagyja majd a pártaktivista dolgot a választások után (:D) és el tudunk mindent intézni

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Még nem tudom...
Vagy csütörtökön az utolsóval, vagy ugy pénteken napközben érek haza...
Mert?
Ja, beszéltem a nemzeti parkosokkal, még nem tudták megmondani lesz-e vizsga...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
BálnusBácsi!
pénteken mész haza? mert lehet én is akkor megyek be Janiékhoz ;)

-=B.B.B.=-