Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

.. Tange Prestige (double butted crmo) csövekbõl van, rézforrasztással...

No, látom Te se foglalkozol alu vackokkal!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Szabi! szóba került egy másik topikban a stücnid! érdekelne hogy megjött-e már az uj!?

Meggyütt a héten. Nem szarakodtak, küldtek egy Forged Lite Carbon típusút :))). De még mielõtt megérkezett, látatlanba elbótoltam egy Ricsi WCS-re, a szöge miatt. A régi repedt 90 fokos volt, ITM-ék meg már csak 80 fokosat gyártanak, azzal 23 mm-el odébb került volna a kormány. A WCS meg 84 fokos, kb a kettõ között van, kicsit sportosabban ülök, de egész jó. Meg a WCS még könnyebb is.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Csõ Bálna! A váz 95.08 gyártású, a 13. darab pontosan. Tange Prestige (double butted crmo) csövekbõl van, rézforrasztással. A villa titán, Oli ment vele, nem tudom milyen gyártású. Egyébként végre kész van, 10.5-11 kiló kompletten, külsõ gumiktól függõen.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Most pedig Babka Szabi! Te is szóba kerültél...! :) A váz pontosan milyen váz? mármint a yasec? titán, vagy valami eleje ilyen háta olyan? szóval milyen?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Szabi! szóba került egy másik topikban a stücnid! érdekelne hogy megjött-e már az uj!?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

mennyi idõ leszedni Janiéknak a hajtókart és kivenni a monoblokkot?meg a kormánycsapágyat?

Csak szétszedni kell, és csupasz vázból, vagy hogy?
amugy nem az idõ a lényeg mert 15-20 perc alatt igyis-ugyis megvan, csak beszéld le hogy mikor mész, naptárba írják be, és akkor nem lesz gond, de szólj oda Barnus, mert már azért sok a munka...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
mennyi idõ leszedni Janiéknak a hajtókart és kivenni a monoblokkot?meg a kormánycsapágyat?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Nah, akkor még jó, hogy nem mentem fel, lehet, hogy feszült lettem volna :wtf:

Oszt' egy kerék minusz megint... :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nem semmi idõ van akkor ott.....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nah, akkor még jó, hogy nem mentem fel, lehet, hogy feszült lettem volna :wtf:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Pár perce a jövõ heti ebédünket beszéltem le telefonon, mire rákérdeztek hogy mennyire biztos hogy majd megyünk ki...
Mondtam hogy szinte 100%!!! -Csakis kizárólag a szélsõséges idõjárás az akadály nekünk...
A csávó elkezdett röhögni...
Azt mondja, milyen sportolók is vagyunk?
Mondom kerékpárosok...
Erre: akkor szerinte inkább beszéljünk még egyszer megerõsítésképpen hétfõn újra, mert itt reggel óta leesett vagy 5centi hó...
De azt mondta szerinte holnap el is olvad...
Reménykedjünk...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
T aaaaaa, pudingkirááááály. Mert dagi akaram lenni, csak nem sikerült:(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Történt viszont ma egy mulatságosnak túnõ dolog...
Eredetileg az edzõtábor a versenynaptárban ápr 3-8ra volt kiírva, és nem lett átjavítva...
Na most Boros Csabi bejelentkezett február végén hogy jönne, és ugy tûnik nem beszéltük meg elég nyomatékosan hogy egy héttel késõbb...
Ugyhogy szegény hívott pár órája hogy mi a holnapi program...
Szegénynek mondtam hogy... egy hét múlva...
De elvileg feljönnek a jövõ héten is...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hát de mer akko írjatok mulatságos dolgokat. Most én nem tudok olyanokat... most az, hogy tegnap megettem 1kg pudingot :bananadan az nemnaon érdekel senkit, meg hogy reggel felkeltett egy bitlisz kis méhecske, oszt azt üldöztem a lakáson át, összetörtem mindent, elõvettem a kardot, levertem a csillárt, felszaggattam a padlószõnyeget, bezúztam a tévét, lezúztam a növényeket, de a kis csíkosseggû megmenekült:cry: Nah, nem baj, viszont annyira megzakkant lelkileg, hogy kb fél óráig meditált a párkányon, hogy vissza akar-e jönni-e, vagy igen. De becsuktam az ablakot, szal nem bírt :bananadan a kis genyó, hehe

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Tényleg punnyadás van, azt hittem el kell majd olvasnom vagy 3 oldalt majd csütörtök óta osztan semmi... Hétvégén én mentem szombaton 100at, aztán este hegyikerékpáros szakági megbeszélés volt a Saci-ban, utána meg jól éreztük magunkat Pistamesterrel meg Péter doktorral... Aztán 3kor hazaértem, 7kor meg már Janibával tartottam Pestre közgyûlésre... Onnan hazaértem, ettem, aztán délután még mentem vagy 65-öt...
Szabi ma este elküldte a képeket, hamarosan elkészül az SHKE-video 1.0!!!
Majdletölthetõ lesz a kluboldalról...!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Bálna. Kérdezted hogy kinek kell majd irni az igazolást keddrõl meg szerdáról. Az osztályfõnöknek kell! Mátéval még nem beszéltem de valószínû hogy neki is. Tibi meg nem tudodm hogy jön-e a táborba... Egy hét du.ás nélkül... nem hiszem hogy kibirja:D

Tibivel beszéltem, nem jön...
Nagy Peti volt lengyelpiacon, kérdezz rá! :) (dekatlonba vót á gyerek! -aki nem értené...)

S.Roly

S.Roly

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Király, majd viszek tejberizst, Rena meg majd szerez hozzá kanalat:bananadan
Egyébként szomorúan konstatáltam, hogy Tomikával van az erõ :(

Szal megállapítod hogy Vertich erõs lett? Kiváncsi leszek hogy szerepel;)

S.Roly

S.Roly

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Bálna. Kérdezted hogy kinek kell majd irni az igazolást keddrõl meg szerdáról. Az osztályfõnöknek kell! Mátéval még nem beszéltem de valószínû hogy neki is. Tibi meg nem tudodm hogy jön-e a táborba... Egy hét du.ás nélkül... nem hiszem hogy kibirja:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Jah, én meg sajna nemtoook menni, megdöglött az 550es kerék :( csak azzal a suttyó montival kolbászoltam, egy 70es meg egy 50es kört egybe, 4 óra alatt, 130as pulzusáltaggal... szal nem volt valami nagy kapkodás :bananadan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
egy hete voltam utóljára tekerni.....
de most nem is hiányzik,eleget csinálok egész nap ami fáraszthat

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy