Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

RENA GOFRIJA A LEGFINOMABB!

DE AKI ÉRTETLEN AZ NEM KAP, BIBIBÍ!

Bálna!!! Ne legyé má ilyen értetlen, na! ezért járatunk fõiskolára? vagymi
Olvassál vissza a Párizs-Roubaix/Hincapie eséses hozzászólásokhoz és meglátod, hogy hol jelenik meg elõször a traktor szó. na innettõl kezdve talán meg fogod érteni amire kíváncsi vagy. és máris jobb lesz. hidd el.
De ha bármit nem tudsz kérdezz, majd a nagyok segítenek. vagy az a Chuck Norris haverod.

Mostmár stimmel hogy ki meg mi meg gofri, de az MTZ , John Deere - vonal még nem megy... :) na mindegy... :)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
RENA GOFRIJA A LEGFINOMABB!

DE AKI ÉRTETLEN AZ NEM KAP, BIBIBÍ!

Bálna!!! Ne legyé má ilyen értetlen, na! ezért járatunk fõiskolára? vagymi
Olvassál vissza a Párizs-Roubaix/Hincapie eséses hozzászólásokhoz és meglátod, hogy hol jelenik meg elõször a traktor szó. na innettõl kezdve talán meg fogod érteni amire kíváncsi vagy. és máris jobb lesz. hidd el.
De ha bármit nem tudsz kérdezz, majd a nagyok segítenek. vagy az a Chuck Norris haverod.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Te nem tudtad, hogy én sütöm a legfaszább gofrit a világon???
Kérdezd meg Szabit

DE A TRAKTOR!!!!???? :)

Emberek, ezt nézzétek meg:
http://w3.externet.h...egenyagaton.wmv
:)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Te nem tudtad, hogy én sütöm a legfaszább gofrit a világon???
Kérdezd meg Szabit

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
:afro: Fakukac meg ilyenek, nem értem a dolgot, szóval név szerint ki a fakukac ? Így meló után már le vagyok fáradva egy kicsit.
Kohász Kék kiírás a klub honlapon, jelenzkezni Kreicsi Gabinál kell, az Orfûi versenyre Bálnánál vagy Pistánál, én a szombati Titán Kupa nevezéseket gyûjtöm.
A vasárnapi Pásztói versenyrõl majd még dobok egy kör sms-t, megpróbálok addig részleteket kideríteni, de olyan "libakergetõ" jellege lesz, de ez nem baj, kell ilyen is.

Barnus ! Ma szétkaptam a telódat, pedig sok kedvem nincs nyakig olajosnak lenni, találtam vmi problémát, Jani csüt. megy pestre, majd felküldöm vele, hétvégére lesz meg csak.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Kedves Bálna!

A megfejtés kibaszatos módon egyszerû, mivel bejelentkezésemet egy Transzporter nevû egyed parasztként titulálja, az MTZ pedig egy traktor, lám kész az elmélet.(ééééééérted? traktor=paraszt) ennnnnnnnnnnnnnyi

De majd a Kohász Kéken megbeszéljük

Traktor, Szabi, Gofri... :)
Ez nekem bonyolult...! :)

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Kedves Bálna!

A megfejtés kibaszatos módon egyszerû, mivel bejelentkezésemet egy Transzporter nevû egyed parasztként titulálja, az MTZ pedig egy traktor, lám kész az elmélet.(ééééééérted? traktor=paraszt) ennnnnnnnnnnnnnyi

De majd a Kohász Kéken megbeszéljük

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

na azt én sem tudom :)

Bálnus,ne szívd mellre,ne bántásként írtam,tudod....ma elvileg már fennt van a váltó csak a marzo nem jó még....
a hétvégi eredményekrõl lehet tudni vmit?vagy nézzeh a skhe honlapot

Ugyan már Barnus... Dehogy veszem annak...! (Csak találkozzak veled szétverem a fejed...! :) ) eredmények meg a pccc.hu-n már vannak ilyen piszkozat jelleggel, lassan elkészül a hivatalos is szerintem...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
na azt én sem tudom :)

Bálnus,ne szívd mellre,ne bántásként írtam,tudod....ma elvileg már fennt van a váltó csak a marzo nem jó még....
a hétvégi eredményekrõl lehet tudni vmit?vagy nézzeh a skhe honlapot

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Fakukacról kérdezd Renát ;)
hétvégén ha bent leszel elõtte ne szívjál-igyál-egyél bolondgombát,mert kriminális voltál vazze :)

Hát b@ssz@'tok+, komolyan... Nemtom... NagyPetihez nemtom hogy jön az MTZ...!? :)
Amugy mehetsz Barnus nyugodtan, nem leszek bennt, csak szombat este vagy vasárnap délelõtt érek haza... Amugy a gép már majdnem kész, csak ugye az elsõ váltó hibádzik meg a beállítás oszt annyi, szerintem.

Más:
Csütörtök estig szigorúan jelezzen aki Pécsre akar jönni, mert le kell foglalni a szállást!!! - terjessze az igét mindenki felé, akit érint, vagy valakit a környezetetekben!!! Köszi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Fakukacról kérdezd Renát ;)
hétvégén ha bent leszel elõtte ne szívjál-igyál-egyél bolondgombát,mert kriminális voltál vazze :)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na szóval...
Kedves Szabi nem volt hajlandó válaszolni a kérdésemre -meg is jegyeztem magamnak a dolgot, jön õ még az én utcámba :) - szóval nem voltam két hétig, és a Gyuri bá egyszerû megfejtés volt hogy ki áll a név mögött, de a John Deere-es, MTZ-s, Gofrisütõ(nõ)-s Fakukac-os képet már nem tudtam összerakni... Szóval ki lészen Fakukac??? :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Szabi ! Csinálj már Pilis kupán 2 buszos csapatképet, úgyis lesztek ott sokan, meg látszódjon valamennyire a Pirazolos busz is, ha megoldható.

Szerintem pécs vagy a 3. mk lesz erre az alkalom... addigra rajta lesz a pirazolos buszon, hogy Salgótarjáni HKE...!

S.Roly

S.Roly

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
XTR elsõváltó hopp... Szerencse percek

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Jóvan majd megpróbálok semmit nem elrontani, összetörni, megsebesíteni...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Szabi ! Csinálj már Pilis kupán 2 buszos csapatképet, úgyis lesztek ott sokan, meg látszódjon valamennyire a Pirazolos busz is, ha megoldható.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Végre egy hozzászólás azt hittem már törlik a topikot érdektelenség miatt...
Bár lassan úgyis az lesz hogy törlik egész tarjánt a térképekrõl is, érdektelenség miatt.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
A gyarmati eredmények már fenn vannak a klub honlapon, Babka Szabi fotói is fenn vannak, leshetitek ! Kohász Kék május 1-én, egy napos lesz, Miskolc-Salgótarján non-stop, április 30-án pásztón lesz verseny, www.macsett.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
szép estét ,Srácok!
eredményekrõl tudni vmit?
a klub honlapján gondolom csak késõbb lesz fenn.
gratula a résztvevõknek :)

-=B.B.B.=-

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Mijen sör? :-)

Örülök hogy teccik a bicaj. Hát én akitõl vettem az talán unokatesója vagymije a Yasec embernek, az aszonta hogy aluvázat 2 kiló körül csinál most. Hogy ez igaz-e az kizárt dolog mert nem tudom, de Yasec mindig is elszállt árakkal meg határidõkkel dolgozott.
Egyébként KONA Explosif acél vázat vehetsz (na nem a Tescóba), 120 körül van talán. Meg van olcsóbb acél Kona, 50ért.