Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

huh,tényleg szép mennyiségû haw esett :o
hány fok volt egyébként,Rszabi?:)

Nem volt hideg, úgy 0 és 10 fok közötti hõmérsékletek voltak (magasságtól és felhõzettõl függõen), ha kisütött a nap, egészen meleg volt. Amikor lenn a szálláson (950m) esõ esett, akkor kb 1500m felett hó, kb az volt a fagyhatár. Amíg ott voltunk, összesen kb 2cm hó esett.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Tényleg összeverted a faukacodat a buszban?
Húdegusztustalanvagybakker!

Hulye kocsog
ez meg az 501. hozzászólás vót, mint Levis gyáááááááááááá!

Majd hétvégén megbeszéljük...! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Már másodszor ázok el a Kohász kéken 3 alkalomból. Megspóroltuk az otthoni zuhanyt. Persze, mert ahogy Gábor írja, jó forró fürdõ kellett.
Ráadásul egy félreétés miatt Tótújfalu felé mentem + 3 emelkedõt kellett leküzdeni, ez már túl sok elõny volt a fiataloknak, meg még a ceredi Bucklerrõl (Schlossgold? Póló?) is lemaradtam.
De nagyon klassz volt, a beszámoló a júliusi bikemagban, ha minden igaz.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Tényleg összeverted a faukacodat a buszban?
Húdegusztustalanvagybakker!

Hulye kocsog
ez meg az 501. hozzászólás vót, mint Levis gyáááááááááááá!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...Szerintem most volt a legegységesebb a teljesítõk tempója és hozzáállása az egészhez...

Tényleg így volt... Jó volt...! :D
(Fakukacot reggel összevertem a buszba, így vele sem volt gond egész nap... :D:D)

(ehune 500. hozzászólás...)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Zokni!!!
Tegnap leadtam a végleges darab szám megrendelést (360 pár), jövõ hétre ígérték, hogy kész lesz. Pestrõl meég le kell majd hozni, (kifizetni) aztán szétosztom az elõrendeléseket, s aztán a maradékból lehet még vásárolgatni.
Szerintem elég jó lett a mintadarab, kék lesz a "szára" nem variálunk zöld-kékkel.
Szóval most már elvileg csap pár nap, aztán lesz fuszekli.
Nándi.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Sziasztok!

Rövid élménybeszámoló a hétvégérõl.

20006. április 29. Karancs-Medves 50
Az éjszakai esõ után azt gondoltam, hogy már nem fog esni, de tévedtem. Pistivel láttunk neki a távnak. Eléggé nehézkesek voltak a körülmények (sok sár). Karancstól elkezdett esni. Sajnos Pistinek annyira megfájdult a dereka, hogy innen õ hazaindult. Egyedül tekertem tovább. Salgóról lefelé találkoztam egy bringással. Aztán a Medves-fennsíktól már én voltam legelõl, mivel elõtte nem sokkal értem utol az elõl haladó gyalogost. Ehhez képest meglepõdtem, hogy Szilváskõnél két bringás tûnt el a horizonton. A célban kiderült, hogy Nagy Petiék voltak. Lefelé Bárnának estem egy jókorát, ami rám nem túl jellemzõ, lévén eléggé öreguras vagyok már a lejtõkön. A pályamódosítás jót tett a túrának és ez kifejezetten tetszett is. Jól lehett haladni. Jelenleg a táv: 48,8 km és 1670 m a szint. Így nekem 5.10' kellett a teljesítéshez.

2006. május 1. Kohász-kék
Eléggé ramaty idõt mondtak, de mi töretlenül álltunk ott ismét a Herman Ottó parkban, hogy hatodszor is végigjárjuk a Kohászok útját. A túrába most beleraktam az Ómassa - Szentlélek közötti köves felfelét, ami nagy sikert aratott. Innen aszfalton a Lázbérci-víztározó mellett el, majd Ózd és Arló. Következett a csodálatos Gyepes-völgy egy keskeny erdészeti úton. Az õrnek bediktáltuk, magunkat (SHKE). Itt csak szemergett az esõ, de szétnézve kicsit látszott, hogy elõttünk nem sokkal iszonyatos esõ lehetett. Rövid tolás, majd a nagy ötszázas csúcsok (Ökör-hegy, Vajdavár) alatt, egy köves úton tekertünk el a Bükk-tetõig. Innen aszfalt végig. Ceredtõl lett igazán komoly az esõ, de akkor már nem zavart. Bálna tényleg nagytányéron ment fel! Így volt csak esélyem felzárkózni. :))
Köszönöm minden teljesítõnek, hogy részvételükkel emelték a túra szépségét. Szerintem most volt a legegységesebb a teljesítõk tempója és hozzáállása az egészhez.
A táv 140 km, a szint 1900 m lett.

Hû. de jól esett a forró fürdõ!!!

Hátszelet mindenkinek!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Ja. Rysy.
Mi is Tatraská Strba-ban aludtunk már 2x (Hotel SOKOL Turisticky :)), 1600 Ft-ért itthon sehol nem adnak szobát, az tuti.
Anya meg a pocakkal vigyázzon is a havon! Énvelem anyám elesett decemberben (77ben...), és már a világra se normálisan jöttem (seggel...). Azóta vagyok ilyen hülye és mindent másképp csinálok mint a többiek. :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
huh,tényleg szép mennyiségû haw esett :o
hány fok volt egyébként,Rszabi?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Most voltunk kint, kedden jöttünk haza. Vannak még képek itt:

http://www.2l.hu/szabi/tatry/

2500? Az csak a Rysy lehett. Voltunk ott mi is, persze nem most. Most kb. 1700-ig mentünk fel, ott már 1.5 méteres a hó. Meghát Anya a pocakkal nem mozgott már annyira természetesen...

Bicajjal kb. 1500-ig mentem fel, ott elkapott egy hózápor, úgyhogy pucoltam lefele, slick-kel nem egészséges a 10< fokos lejtõ hóban.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Ehhez mit szóltok? :)

http://www.2l.hu/sza...ry/P1010702.JPG

Fasza! Biztos vizes lett a hátad...:)
Mikor készült? Én nagyon szeretem a Tátrát, egyik évben szept. 25én hasonló, térdig érõ hóban mentünk fel 2500 méterre (persze lábon, nem bicajjal...)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Ezek szerint itt esett az esõ...

Ehhez mit szóltok? :)

http://www.2l.hu/sza...ry/P1010702.JPG

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nándi! Az SHKE-s fuszeklikkal mi van? Készülnek?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hát, csak most ütött be :bananadan

Nade várjá, nem azon van a hangsúly, hogy ikerszarkóma, hanem azon, hogy ikerszarkóma fejpánt :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Na, itt is egy: ikerszarkóma fejpánt:bananadan

töppedt ikerszarkoma by south park? :)

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Na, itt is egy: ikerszarkóma fejpánt:bananadan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

MSN-en már vitatjuk is a dolgot...!:D

mé'nem tanulsz,
vázze,úgy jársz,mint a paraszt(Én :D),hogy most jön fel a kertbõl
remélem holnap lesz szabadidõ és megküldöm a speckot

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Eztfigy, kitaláltam egy új beszólást: MTB-s krumpliládák :bananadan

MSN-en már vitatjuk is a dolgot...!:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Eztfigy, kitaláltam egy új beszólást: MTB-s krumpliládák :bananadan

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Tetszik a környezet. Gondolhatod, milyen egy alföldi gyereknek Szép lett a vár is. Majdnem olyan fárasztó a hegyvidéken tekerni mint sikon. Ott felfelé meghal az ember, lefelé fázik a menetszéltõl és a combja is kihül. Az idén még megyek:cool2:

Na majd ha ugy alakul akkor összehozunk valami közös témát, és mutatunk pár utat, de nem lesz alföld... :D az a köves lefelé kuty@ f@sz@ az onnan levezetõ többi úthoz képest... (Többieknek szól: pl: Határsáv...??? :D) Majd szólj idõben ha jössz...