Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
HeniNEK:
Feltöltött kép

Jáááá tudok képet beszúrniii !!!! :)
Így már jó, anyukám? :) (lásd lent...)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
http://campyonly.com...LEMOND_Z_16.JPG

http://campyonly.com.../2-2006/c35.jpg

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Ujjj....
Röno vagy pözso, esetleg szitroen?

En egy tavolkeletivel jarok.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Amíg nem kezdtél parázni az ekezetek miatt addig nem is volt vele baj... de ércsük mink így is :)
Azért transzporter mert mindig szállítok valamit. Építõanyag, pizza, ember, pékárú, saláta, újság meg ami aaa zeszedbe juthat. Ha belegondolok más munkám nem is nagyon volt...
Meg hithû Volkswagen-fan vagyok, igaz most megcsaltam egy franciával.

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Ugy nezem a gepem nem szereti a magyart. Mi került a kepernyöre az irasom helyett? Nem tudok ekezetet irni! Jajjj.

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Szia transzporter!

Hogy sikerült ehhez a névhez jutnod? Még szerencse, hogy tudom ki vagy.

Szia Rena!

Igyekszem majd gyakran benézni, de a nöi biciklizés fellenditése lehet, hogy nem fog menni, ui. kb. màsfél éve nem ültem kerékpàron. Szegény darabokban hever a pincében a költözés òta.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Szia Heniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Végre egy nõnemû egyed, már nagyon magányos voltam itten egyedül.
Remélem gyakran jössz(mármint fórumra)aztán fellendítjük a nõi biciklizést is!:bananadan

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Szia Heni!

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Ä gueten Abig mitenand!

Végre nekem is sikerült bejeletkeznem innét messziröl e.

Ki a felelös a klub oldalàn a tagok képeiért? Nekem miért nincs képem?
Ès öcsèmnek sincs. Az öreg harcosok màr teljesen elképtelenednek?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Csá !

Megint Lesz Aranycsengõ Országúti verseny, Balassagyarmat-Garáb között, június 24.-én , azt hiszem. Kiírás fent van a velo.hu-n. Városi elsõ futam május 21.-én, a felújított Dolinkában, utána nyársalás (meg esetleg megint foci...):)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ja, Smoke Lite... :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Hát az már biztos nincs...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Igen, én is láttam 2.1-es drótos másfél kilósat. Ha létezne 1.9-es, kevláros, azonnal vennék, spajzolnék is belõle.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Háááát tavaly vagy azelõtt láttam én is, de csak 2.1 drótos nehézben lehetett talán kapni, meg szerintem kétezer-párszáz forintért tényleg nem ugyanaz lehet, mint az ami 10 éve is többe került...Max a mintázat

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Kéne vennem egy pár külsõt. Milyet vegyek? Nem tom, most mi a jó, én leragadtam a panarészer szmúknál, a lehetne kapni, azt vennék... Mi a jó most elõre és mi hátra? Általános célra kéne terepre, haladjon szárazon, de sárba se legyen nagy szívás, könnyû legyen (lehetõleg kevláros), tartós és olcsó. Elõre 2.1 kellene (nóteló), hátra max 1.9.

Please help!

Smoke még van!!! Igaz már nem ugyanaz a minõség, de van... szerintem... tavaly én még hoztam a boltba miko áruért voltam, az biztos!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Nekem vannak kopott gumijaim, azokat cserélgetem, meg új IRC Serac XC 2.1 is egy pár, zsírúj, még fel se raktam. Csapattársunktól vettem át, annyiért tovább is adom ha érdekel.
Egyébként én biztosan Z-Maxot vennék ha most kellene. Az az igazi all-rounder

Megnéztem a Seracot, nem néz ki rosszul. Ez elõre is jó meg hátra is? Mongyuk én hátra 1.9-eset keresek. Milyen színû és hogyé adod?

Nekem volt Z-Maxom, nem szerettem, hátul kapart, elõl csúszkált... A Z-Max ugyanaz, ami régen volt, mármint mintára? Vagy változtattak rajta valamit?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Nekem vannak kopott gumijaim, azokat cserélgetem, meg új IRC Serac XC 2.1 is egy pár, zsírúj, még fel se raktam. Ha érdekel, megbeszéljük.

Egyébként én biztosan Z-Maxot vennék ha most kellene. Az az igazi all-rounder, csak a kevlárosak (Pro, WCS) drágák, a drótos (Comp) meg elég nehéz...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Kéne vennem egy pár külsõt. Milyet vegyek? Nem tom, most mi a jó, én leragadtam a panarészer szmúknál, a lehetne kapni, azt vennék... Mi a jó most elõre és mi hátra? Általános célra kéne terepre, haladjon szárazon, de sárba se legyen nagy szívás, könnyû legyen (lehetõleg kevláros), tartós és olcsó. Elõre 2.1 kellene (nóteló), hátra max 1.9.

Please help!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Én vagyok az elrettentõ példa... :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Anya meg a pocakkal vigyázzon is a havon! Énvelem anyám elesett decemberben (77ben...), és már a világra se normálisan jöttem (seggel...). Azóta vagyok ilyen hülye és mindent másképp csinálok mint a többiek. :)

Vigyáztunk, esés nem volt, viszont anélkül is seggel elõre fekszik a nyavajás. De még van ideje megfordulni, remélem úgy tesz.