Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Nándi, Bálna!
Van rá esély, hogy a kerekeim elkészüljenek a hétvégére? Nem sürgetésképpen kérdem, csak ha kész lenne, akkor átgurulnék érte.
(Meg persze elhoznám az EPO-t is. :))

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Lehallgatják, he-he. Akkor semmiképpen ne írjunk olyanokat, hogy "Hé Bálna, hétvégén akkor mennék a havi EPO-ért, meg a 10 adag növekedési hormonért. Meg kéne egy kis tesztoszteron is. A kutyám neve Bodri. 18500 Euro elég lesz?" :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
watafakk
milyen lehallgatás?
semmit sem értek

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Emberek... Az a kemény, hogy "lehallgatják" a fórumot...! -Ugyhogy mindenki vigyázzon a mondanivalóval... :-) (mosolygós fej, de amugy komolyan mondtam...)

A másik kemény meg az hogy T-kulcs meg bek@ph@tj@!!!:) De hát ilyen a világ, aki lassan ugy néz ki mint az oroszlánkirály Cippolini, meg ráadásul egy kis bõrszínt is felszed magára, arra csak ugy ragadnak a nõk... :D -ja, és persze carbon speci... :) -bár nem hinném hogy azt tudják hogy mi fán terem...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nah, felkerült az eredménylista, meg írok még némi beszámolót is...

Szal Tarjániak közül a 100km-es távot, az SHKE színekben induló, medve-erõs dr György Zsolt teljesítette, mindössze 4és fél percet kapva az elsõtõl, a második bojjal ért be, ezzel abszolút 23.lett, kategóriáját megnyerte :)

Õt követte Papp Zoli, aki 58-ként korcsoportjában az 5.helyen ért be (-19.17).

Az elsõ 23km-et az élbojjal megtevõ T, hát mondjuk úgy, hogy megdöglött (végül is az volt a baj, hogy elfelejtettem berakni a milánóit a hûtõbe, mer Mutter elment nyaralni, tudjátok, és hogy a frigó ne olvadjon le, kinthagyta. Csak én nem néztem meg, hogy mi van a tálakba, szal zéróempátiával a tûzhelyen hagytam a nyári melegbe. Mint késõbb kiderült, szombat délután, az nagy hiba volt, mert azzal a lendülettel, amivel betettem, ki is jött - ha esetleg valakit érdekelnek a részletek, az állag, a mennyiség, a minõség, akkor csak szóljatok ) szóval elengedte az elsõ, majd a második, majd a harmadik bojt. Az utóbbiba maradt vissza egyébként Zoli.
Csontos Lászlóval kolbászoltam jó néhány km-et, majd mondtam neki, hogy a következõ bojra álljon rá. Ez szerencsésen meg is történt. Utána egymagam jártam az utat. Azért fohászkodtam az Istenhez, hogy érjen utól a seprûskocsi, de sajnos ez nem történt meg.
Találkoztam Berecz Lacikával, aki mögött pár kányuval DesCa demoralizálta a "síkon nemszeretek menni" gyerekeket. Õk jól érezték magukat, hála Istennek :) 78adik lettem, kategóriámban 40edik (-32.38), majd Berecz Lacika követett 82ikként, 26lett korcsoportjában (-32.49), DesCa 84, 27lett az övéi között (-35.58), Csonti 85ként fejezte be, 6ik (36.54) a kispubik között. Velünk volt még Hegedûs Karesz, õ 108adik lett, kategóriájának 36odik helyén fejezte be a versenyt.

A pályáról annyit, hogy szerintem egész jó volt, sok dombbal, amik nagyrészét 53as lánckeréken lehetetett volna teljesíteni. Irtózatos meleg volt, sok versenyzõ keresett közkutakat, de hát a fejlett nyugati régióba azokra már csak a nagymamák emlékszenek...
A szervezésre sem lehet panasz, mindenhol, télleg mindenhol álltak pályabírók, ezúttal senki nem tévedett el.

Hát, nemis tom, az az igazság, hogy ezzel az eredménnyel nem lehet elszámolni. Szégyent hoztam Rátok, az egyesületre, és magamra is :( Ezért elnézéseteket kérem, a legközelebbin megpróbálom helyrehozni...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Nincs is neked vádlid! :)

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Oszt more abba a karbonrákba nem akad bele a vádlim?:scared:

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Hát gyerekek lekéstetek róla,mert már kinézetm magamnak:P
renedelés alatt áll a dolog:D hihi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Tényleg, ha már Tour-tech. Szerintetek kinek lesz elõször ilyen a városban? :)

Gyõzikének?:D

-=B.B.B.=-

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Tényleg, ha már Tour-tech. Szerintetek kinek lesz elõször ilyen a városban? :)
Feltöltött kép

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Még egy Regal:
http://www.cyclingne...bikes6/IMG_0926

Jaja! Néztem :)
A bácsinak biztosan titánpálcásat adtak, de meglepõ és mulaccságos, hogy a sima acélpálcás (a honlap szerint már csak olyat gyártanak) nehezebb mint a villa abban a bicikliben :)
Egyébként szerintem azért tér vissza mindenki a szeretett fotelekhez a nagy SLR grammmánia után, mert már így is elérik a 6.8kg UCI szabályt és lehet kicsit szabadabban gazdálkodni a súlyokkal, kényelmeskedni, ki hol szeret. Vagy pl.: http://www.cyclingne...6-discomad6_9-7
Itt a képaláírás szerint az a lyuk nem kulacstartószem, hanem különbözõ súlyokat lehet becsavarni, ha nincs meg a 6.8kg.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Transzszibéria!

Még egy Regal:
http://www.cyclingne...bikes6/IMG_0926

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Csak hiszed.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Végül sikerült Gyuribával résztvenni a Corvin 80-on.
Szerintem ez a teljesítménytúra a legjobb hazai, a rendezés szempontjából. Mondjuk a terep nem feltétlenül bicajosoknak van kitalálva (nem is nekik van meghirdetve), de ettõl igazán nagy benne a kihívás. A gyönyörû tájak (Csõvár, Penc, Ecskend) és a hazai terepek (Nézsa, Vas-hegy, Nógrádsáp) mellett akadtak igazi "csemegék" is.
Például napraforgó táblákban vagy búzamezõkön való keresztülbicajozás vagy a Margita bokáig érõ homokjában való bicajtolás.
8 óra alatt tettük meg a 80 km-et, amibõl 7.15 volt a nettó idõ. Volt egy futó, aki - bár két órával elõttünk rajtolt - nem értünk utol!
Majdnem új folyadékivási rekordot döntöttem. 4,5 liter/túra.
Ezzel el is dõlt, hogy a svájci maratonra is viszem a folyadéktartályos hátizsákomat. Bár ott talán nem lesz 35 fok. :-)

t-works!
Jobbulást!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Tisztelt Sporttársak!

Ezúton kérek elnézést a holnapi szar versenyeredmény miatt, sajna behánytam a makarónitól, elég szarul voltam, bár már javult a helyzet, így estére, kimentem Nagymutterhez Bárnába, de nem esett jól :(

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Szombaton a: Szilvásvárad - Eger - Várkút - Várhegy - Oldalvölgy - Pazsag - Bánya-hegy - Bánkút - Olasz-kapu - Szilvásvárad körön voltunk. Négy BIG (és egyben SHKE) taggal: Domonkos György, Ispán István, Kreicsi Gábor és Vincze Gábor. Két BIG csúcs, 95 km, 1400 m szint.
Nagy poén volt, hogy az Oldalvölgyi erdészháznál Szabival futottunk össze. Kicsi a világ. :-))

Jaja! Épp nyélen húztam fel a belem a bükkzsérci emelkedõn, erre az egyik kanyar után SHKE-mezt látok! Azt hittem káprázik a szemem, mert szokott...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
"Sziasztok !
Ha jól látom, hétvégén lesz egy kis mozgás... Tudtok róla ?
30 june - 1 - 2nd July. 2006. - BIG EASTERN RENDEZVOUS IN HUNGARY - SALGÓTARJÁN
bõvebben:
http://www.gyorgyiga...IG_Hungary.html
Üdv. !"

Sziasztok!

Igen, megvolt ez a rendezvény is, ami szerepelt is az elõzetes túranaptárunkban. Végül sem külföldrõl, sem hazánkból más tagok nem tudtak eljönni, de mi megcsináltuk a tervezett köröket és már a BIG honlapon is olvasható (angolul) a beszámoló. http://users.swing.be/danielgobert/

Szombaton a: Szilvásvárad - Eger - Várkút - Várhegy - Oldalvölgy - Pazsag - Bánya-hegy - Bánkút - Olasz-kapu - Szilvásvárad körön voltunk. Négy BIG (és egyben SHKE) taggal: Domonkos György, Ispán István, Kreicsi Gábor és Vincze Gábor. Két BIG csúcs, 95 km, 1400 m szint.
Nagy poén volt, hogy az Oldalvölgyi erdészháznál Szabival futottunk össze. Kicsi a világ. :-))

Vasárnap kissé félretájékoztattak az autóversennyel összefüggésben, így a Tar (odáig voni) - Galyatetõ - Mátraháza - Kékestetõ - Szép kilátás parkoló - Szuha - Salgótarján körön voltunk Somi és én. Két BIG csúcs, 100 km, 1570 m szint.

Nagyon jól éreztük magunkat. A táj is gyönyörû volt és (számomra) abszolút kedvezõ idõjárási körülmények között tekerhettünk.

Szombaton a Corvin 80 teljesítménytúra következhet, de lehet hogy végül más programom lesz. Ez a Cserhát dny-i részét és a Gödöllõi-dombságot érinti. Hunyadi Mátyás (házasságon kívüli) gyermekének emlékére rendezik meg az erdõkertesiek, ugyanis ezeken e részeken voltak birtokai Corvin Jánosnak Csõvári központtal.

Jövõ hét vasárnap pedig következik életem legkeményebb túrája/maratonja.
1. Engadin Radmarathon in Zernez
Ez az Alpok Kupa záró fordulója. Svájcot és Olaszországot érinti majd. Egy 1700-as és négy 2300-as hágóval megspékelve. 182 km a táv és 3400 méter a szintemelkedés. Ekkora szintet még nem mentem egy nap. Kétezer induló lesz. A célom, hogy a 10 órás szintidõvel pont beérkezek a célba, akár kétezredikként.
Természetesen Magyarországot és a SALGÓTARJÁNI HKE-t képviselem majd!

Így jövõ hét végén a klub egy terep (Salzkammergut) és egy országúti maratonon is képviselteti majd magát külföldön.

Ha visszajöttem, majd ezért igyekszem pár sort írni.

Szép napot!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Érintettek figyelem!
A Bikemag júliusi számában Kohászkék túra beszámoló - vegyétek, vigyétek. Megjelenés (állítólag) július 5. Én még nem láttam a megjelent számot.
Benne vagy(t)ok az újságban! Ez itt a(z) (ön)rekám helye.
Azaz: dícsérd magad, más úgysem dícsér, legfeljebb szidalmaz.
Hajrá SHKE, hajrá Velosport.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ezt senki sem vitatta...;) vagy volt(amper) vki?:D

(nekem direkt nem tesz szmájlit a komment sorba?)

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nem akarok megsérteni senkit, de naon nagy király vagyok :bananadan