Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Bazze... vas váz, nóteló, regal nyereg, fullfapad mobil ... mi rokon lelkek vagyunk.

Hát ez van, a név kötelez. Vagymi. Csak azt ne mondd, hogy Te is Bak jegyû vagy :)

nekem meg explorer van alapból a smartphone ban :P de én is legtöbbször az opera minit használom :-) built-in wi-fi m is van bebebe :-) én vagyok a hvcs stípistopi :-D

Csak az a baj hogy beépített (built-in...) angolszótár nincsen a Bikemag fórumban. :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

amugy ez is megoldódott, letöltöttem a telefonomra ilyen miniböngészõt, ugyhogy most én is a belvárosból írok!:D Jáááá... Minjá megkapom a TranszPOTTERtõl milyen kömény gyerek is vagyok mán egybû! :)

nekem meg explorer van alapból a smartphone ban :P de én is legtöbbször az opera minit használom :-) built-in wi-fi m is van bebebe :-) én vagyok a hvcs stípistopi :-D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

internet az sose volt rajta, de még csörög

Bazze... vas váz, nóteló, regal nyereg, fullfapad mobil ... mi rokon lelkek vagyunk, csak a dízel powa', az nem illik a képbe.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

letöltöttem a telefonomra ilyen miniböngészõt

osztán meddig tartott még ezt a két sort beböngészted a miniböngészõvel?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Csõsztök!
Én is regisztráltam! Hurrá...

Te meg mit akarsz itt?
:)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Márola dejómegy egyeseknek. Nem elég neki a hordozható számológép vagymi, még a telefonján is net van.
Én kitartok szegény 6 éves cápám mellett, amíg nem hagy cserben addig én se szakítok vele. Igaz hogy internet az sose volt rajta, de még csörög :)
Feltöltött kép

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

magára a kivételezes módjára gondoltam

Éppen Dobogókõn vagyunk,tök jó idõ vanni
egyezerhaccázadik poszt :D

amugy ez is megoldódott, letöltöttem a telefonomra ilyen miniböngészõt, ugyhogy most én is a belvárosból írok!:D Jáááá... Minjá megkapom a TranszPOTTERtõl milyen kömény gyerek is vagyok mán egybû! :)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Csõ Te .ecigyerek! :)
Lassan teljes lesz a létszám. Már csak Halaj Árpi hiányzik :) Meg az a Cerbonás ember. Vagymi

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Szia Geri!

Téged meg ki hívott ide?
(emlékszel???)

Komolyra fordítva a szót, örülök, hogy itt vagy, már ideje volt!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Csõsztök!

na már csak te hiányoztál...!:D Á,nem, légy üdvözölve! -Illetve Geri üdvözölve!:D
szánok is neked egy üzenetet: november 2-an jelenik meg az az outdoor sport amibe az általunk vezetett :) túrák lesznek!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Csõsztök!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mire gondolsz?

magára a kivételezes módjára gondoltam

Éppen Dobogókõn vagyunk,tök jó idõ vanni :)
egyezerhaccázadik poszt :D

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na megvolt a tekerés, nemrég értem haza... Lementem egyedül Nagybárkányba, mert Szabi fáradt volt a kenyerezés miatt, ugyhogy egyedül mentem, aztán onnan meg Adame Lacival, meg Varga Balázzsal. Végig terepen mentünk, nem arra, mint amerre Frici mondta, hanem oda csatlakoztunk be, miután ha arról az "aszfaltos" útról lekanyarodsz, és az elsõ domb aljába találod magad. Így nem mentünk az "aszfaltos" részen, hanem egy darabig a kék jelzésen, aztán meg kitudja merre... :D Õk tudták az a lényeg... A bányába is csak 2 kutya volt, visszafelé voltak csak ingerültek. Hollókõn fölmentünk a várhoz, aztán begyûjtöttem a pecsétet... Visszafelé még meg is lettem vendégelve, Pizza(4 féle) meg minden,:bananadan látod Szabi mit hagytál ki!? :D A cyclo meg jól mûködött, csak a villa kezdett el lógni, de arra meg számítottam, jövõ hétévgén megoldódik a gond... -meg talán a matrica is meglesz rá...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Bálna,mesélj már errõl a wlan elgondolasról megabitte :)

Mire gondolsz?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Egy hete mentem Hollókõbe a Zsúnypuszta felé vezetõ úton. Most száraz, csak a patakon kell ett átmenni, de hajtva is ment. Kutyák vannak, mikor én jártam ott sok ember volt a területen, a kutyák csak távolról ugattak. Ha többen is mentek, talán nem kell a kutyáktól tatani. Évekkel ezelõtt elmentem egészen Bedepuszta végére és ott el balra, a hegyre fel, a Nagylóc-Zsúnypuszta közötti útra értem ki.
Ha nem esik számottevõ esõ, most nem gond a kõbánya felé vezetõ út, amúgy elég jól kijárt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nekem a tököm tele már a hollókõi dombokkal,annyi tehénszar mint ott van.... mostanában inkább Cssurány és környéke kék jelzés :)
Bálna,mesélj már errõl a wlan elgondolasról megabitte :)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ömberek! Ugy néz ki összejön a Hollókõi túra. Szóval szombat (holnap) 10körül indulás tarjánból, Bárkányig aszfalt, onnan terep, vissza ugyanez, idegenvezetõ lesz, eltévedni nem fogunk... Lassan megyünk, én is pl cyclocrossal, szóval aki jönne keressen mobilon, mert netközelbe nem nagyon leszel, elindulok fél2kor innen aztán fél10re érek haza :S, wireless netem meg még nincs... :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Régen én többször jártam azon az úton, mindkét irányban, ahogy elhagyod Kisbárkányt, ott aszfalt balra fel, a ahogy jobbra kanyarodik az út, lejtõ következne, ott lefordulsz a földútra balra, ahogy Frici írta. Tényleg szinte mindig saras, a végén nagy tócsák, patak, de van aki szereti, s a kõbányában kutyák. De sokat lehet vele rövidíteni, nem olyan rossz. Egyszer vissafelé jöttünk, állat nagy pocsolya, megáll mindenki, Szabó Sanyi rutinosan elõvett egy strandpapucsot a hátizsákból, aztán abban átsétált...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Talán Kisbárkány után, Bedepuszta alõtt balra fel az aszfalton. Mielõtt a felfelé vezetõ aszfalt elkanyarodna jobbfelé és lefelé a dombon, ott menj be a földútra balra, elátkozott völgy elõtted, a vár látótávolságon belül. Szalonna vagy antikutyaspray legyen nálad.
Amúgy a völgyben vezetõ út legnagyobb szárazságban is merõ sár. És nincs nagyon kijárva, a bányánál meg egy falka kiéhezett kutya fog várni.

Akkor lehet ezt inkább kihagyom... Itt lennt Sopronba nincs nálam térkép, de mintha úgy emlékeznék, hogy valahol máshol is menne át út, kicsit lejjebb, Sámsonházánál vagy a kék, vagy a zöld, elmegyek arra... Vagy aszfalt, csak már fölraktam a cyclocross-ra a terepgumikat, és nem nagyon akarok vele aszfalton menni... Majd még kigondolom... Kösz az infót, hali

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Frici!

Hallottam, hogy nemrég ti jártatok azon az úton ami Kisbárkány és Hollókõ között megy, széles földút... Na Én kb 5 éve voltam arra egyszer. Az lenne a kérésem, hogy írd már le merre kell menni, egyértelmû-e az irány, vagy figyelni kell-e valamit esetleg...

Thnx!

Talán Kisbárkány után, Bedepuszta alõtt balra fel az aszfalton. Mielõtt a felfelé vezetõ aszfalt elkanyarodna jobbfelé és lefelé a dombon, ott menj be a földútra balra, elátkozott völgy elõtted, a vár látótávolságon belül. Szalonna vagy antikutyaspray legyen nálad.
Amúgy a völgyben vezetõ út legnagyobb szárazságban is merõ sár. És nincs nagyon kijárva, a bányánál meg egy falka kiéhezett kutya fog várni.