Hát nem tudom, de azért a Vin Dízelnek jobban állt a Tripla X fõszerep... Bocs BarnusMostmár nemcsak TripleB, hanem TripleX is vagy!
Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2006. October 30. - 09:10
Posted 2006. October 30. - 09:07
Hááát ez a megbaszódás nem szép, de ha nagyon akarod, meg télleg annyira oda vagy érte akkor cserélhetünk, de ez 9 és fél kiló! Meg Te is hallottad Mr. Cerbonától hogy vasból már nem csinálnak biciklit... De BBBBisztos rádjött valami retrófíling.Bammeg, voltatok úgy, hogy nagyon teccett, vagy oltárira vágytatok egy bicajra, mert hogy a képeken milyen jó, meg cukker... élõbe meg ott van a sajátotok, és ha sokkal jobb is meg gyorsabb is meg merevebb is (na jó, most hagyom akkor a Rubi dicsérését:clap: ) akkkor is nagyon teccik a másé... vagy azt kivánjátok, hogy baszódjon meg hogy olyan bicaja van???
Vagy félreértettem valamit? Lehet hogy ez csak valami költõi hasonlat volt...
Én másoknak a másvalamijére szoktam vágyni de már leszoktam róla, mer mindig csak a baj van belõle...
Posted 2006. October 30. - 08:59
Posted 2006. October 30. - 07:52
Nálunk szerintem max agyvérzést kaphat a zember lol de Sötarjánban sincs,mert az sem világváros .-D köszönöm a megemlékezést ;-) az xxx az hm kemény ,na....;-)Emberek! (Elsõsorban Bosco + Fakukac, de mindenkihez szól akit érdekel!)
Az lenne a kérdésem, hogy akarunk-e csinálni cyclocross versenyt idén, és ha akarunk, akkor milyen legyen (meg mikor)? Városi jellegû, vagy azért szóljunk ide-oda, vagy egyenesen hirdessük is meg - mint pl tavaly...
Nos?
Más:
Bódog Születésnapot Barna!!! Megkapod ajándékba tõlem a barátot ( persze csak ha nem drága:-) ), ha már ilyen irányú perverzióid vannak, akkor egye-fene... Nem támogatom az efféle dolgokat, dehát szülinaposoknak mindent!
:birth:
Mostmár nemcsak TripleB, hanem TripleX is vagy!:clap:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. October 30. - 01:59
Az lenne a kérdésem, hogy akarunk-e csinálni cyclocross versenyt idén, és ha akarunk, akkor milyen legyen (meg mikor)? Városi jellegû, vagy azért szóljunk ide-oda, vagy egyenesen hirdessük is meg - mint pl tavaly...
Nos?
Más:
Bódog Születésnapot Barna!!! Megkapod ajándékba tõlem a barátot ( persze csak ha nem drága:-) ), ha már ilyen irányú perverzióid vannak, akkor egye-fene... Nem támogatom az efféle dolgokat, dehát szülinaposoknak mindent!
:birth:
Mostmár nemcsak TripleB, hanem TripleX is vagy!:clap:
Posted 2006. October 30. - 01:42
de csak ha üvegben van
Na de most komolyan??? Meg milyet, mennyit, meg mittomén... Az milyenbe van? 7decis? Varsányba nem lehet kapni?
Posted 2006. October 30. - 01:40
de csak ha üvegben vanMost komolyan??? Raboljak el valakit a templomból???
-=B.B.B.=-
Posted 2006. October 30. - 01:20
Bálnus,ha nem felejted el,hoznál egy üveg soproni szürkebarátot?
Most komolyan??? Raboljak el valakit a templomból???
Posted 2006. October 30. - 01:16
-=B.B.B.=-
Posted 2006. October 30. - 00:25
GyG egyszer bement a völgybe, és csak 3 nap múlva láttuk viszont. Azóta ha arrafelé tekerünk, idegesen remeg a szemöldöke és halkan védõimákat mormol
:lol1::rofl:
Hát ez jó volt így estére... Nagyon jót nevettem...!
:hehe:
Majd rákérdezek már legközelebb ha találkozok vele, hogy mi volt. -Persze csak tisztes távolságból, felkészülve a nemvárt reakciókra is! :-)
Posted 2006. October 30. - 00:21
Meg mostmár azt is hogy el akartál tántorítani a Hollókõi tekerésemtõl, de szerencsére nem sikerült!!!
Csak óvni akartalak az elátkozott helytõl.
GyG egyszer bement a völgybe, és csak 3 nap múlva láttuk viszont. Azóta ha arrafelé tekerünk, idegesen remeg a szemöldöke és halkan védõimákat mormol
Posted 2006. October 30. - 00:03
Hát nem tom mit vagy úgy oda érte még mindig ….csak a kerámia tört össze….meg kitört pár fog….meg a menet sem volt az igazi a csavaron….de legalább kitakarítottam
Megmondtam!-Egy életen keresztül hallgatni fogod!
Meg mostmár azt is hogy el akartál tántorítani a Hollókõi tekerésemtõl, de szerencsére nem sikerült!!!
Posted 2006. October 29. - 23:53
én tudom! Biztos kölcsönadtad Fricinek! Én kölcsönadtam neki a multkor egy lx-eset, és ugy hozta vissza hogy szar volt a felsõ váltógörgõ! Igaz Frici?
amugy nemhiszem hogy a motorextõl lehetett... Mikor szétszetted mit "láttál"?
Hát nem tom mit vagy úgy oda érte még mindig ….csak a kerámia tört össze….meg kitört pár fog….meg a menet sem volt az igazi a csavaron….de legalább kitakarítottam
Posted 2006. October 29. - 18:11
Tegnap olyan történt velem, ami még sosem: fullra beállt a felsõ váltógörgõm, de úgy, hogy meg se moccant. Ráadásul a kerámiabetétes XT. Gondolkodom, hogy miért... Asszem a Szilvásmaraton után volt szétszedve, zsírozva. Csak arra tudok gondolni, hogy a láncra elkezdtem használni a valamelyik versenyen repiajándékként osztogatott Motorex nevû lánckencét, amitõl feltûnõen ragacsos volt a lánc, pedig törölgettem alaposan. Lehet, hogy az jutott be a görgõ belsejébe? Most látom a tubusán, hogy nedves idõre ajánlott. Ezexerint szárazon nem is szabad használni ilyesmit, merthogy porral keveredve ragasztóként funkcionál?
én tudom! Biztos kölcsönadtad Fricinek! Én kölcsönadtam neki a multkor egy lx-eset, és ugy hozta vissza hogy szar volt a felsõ váltógörgõ! Igaz Frici?
amugy nemhiszem hogy a motorextõl lehetett... Mikor szétszetted mit "láttál"?
Posted 2006. October 29. - 17:46
Posted 2006. October 29. - 13:40
Voltunk. Ugyan már lezajlott a dolog (mivel késtünk egy órácskát:( ), de azért elhoztuk a kiscsajoknak a díját, akik nem voltak ott.
Nándi! Neked is hoztam a cuccokat
Posted 2006. October 29. - 13:31
nem vagy Te enyhén szemtelen,hallod-e? :-) egyébként ez most a jubileumok hete....Szomorú, hogy már ennyiszer belepofáztál mások dolgaiba!!!:ubytek:
:kupa_smie
-=B.B.B.=-
Posted 2006. October 29. - 12:31
Posted 2006. October 29. - 11:16
egyezerhaccázadik poszt
Szomorú, hogy már ennyiszer belepofáztál mások dolgaiba!!!:ubytek:
:kupa_smie
Posted 2006. October 29. - 11:07
osztán meddig tartott még ezt a két sort beböngészted a miniböngészõvel?
Nem sok... ugy 30-40... Perc... Á, nem, tényleg gyors a dolog, ugy lehet jellemezni, hogy idõben kb 1,5szer annyit vesz igénybe mintha szélessávú nettel csatlakoznál számítógéprõl...
Jó látni ezt az éjszakai aktivitást... Non-stop lesz lassan a fórum... :peace: Transzporter is itt irogat, ahelyett hogy aludna, oszt kipihenné magát, oszt jönne biciklizni, oszt nagy jó lett volna, oszt ennyi.
Amugy ma nem hiszem hogy megyek, besz@rás milyen szél van, meg csepereg az esõ is... B.zi idõjárás, egyik napról a másikra 180°-ot fordul...
(Amugy elhoztam a cd-t a boltból, meg is nézem ma mit válogattál össze!)