Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
A zisten éltesse BBB-t. Vagymi.

Mostmár nemcsak TripleB, hanem TripleX is vagy!

Hát nem tudom, de azért a Vin Dízelnek jobban állt a Tripla X fõszerep... Bocs Barnus :)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Bammeg, voltatok úgy, hogy nagyon teccett, vagy oltárira vágytatok egy bicajra, mert hogy a képeken milyen jó, meg cukker... élõbe meg ott van a sajátotok, és ha sokkal jobb is meg gyorsabb is meg merevebb is (na jó, most hagyom akkor a Rubi dicsérését:clap: ) akkkor is nagyon teccik a másé... vagy azt kivánjátok, hogy baszódjon meg hogy olyan bicaja van???

Hááát ez a megbaszódás nem szép, de ha nagyon akarod, meg télleg annyira oda vagy érte akkor cserélhetünk, de ez 9 és fél kiló! Meg Te is hallottad Mr. Cerbonától hogy vasból már nem csinálnak biciklit... De BBBBisztos rádjött valami retrófíling.
Vagy félreértettem valamit? :) Lehet hogy ez csak valami költõi hasonlat volt...
Én másoknak a másvalamijére szoktam vágyni de már leszoktam róla, mer mindig csak a baj van belõle...:(

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Bammeg, voltatok úgy, hogy nagyon teccett, vagy oltárira vágytatok egy bicajra, mert hogy a képeken milyen jó, meg cukker... élõbe meg ott van a sajátotok, és ha sokkal jobb is meg gyorsabb is meg merevebb is (na jó, most hagyom akkor a Rubi dicsérését:clap: ) akkkor is nagyon teccik a másé... vagy azt kivánjátok, hogy baszódjon meg hogy olyan bicaja van???

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Emberek! (Elsõsorban Bosco + Fakukac, de mindenkihez szól akit érdekel!)

Az lenne a kérdésem, hogy akarunk-e csinálni cyclocross versenyt idén, és ha akarunk, akkor milyen legyen (meg mikor)? Városi jellegû, vagy azért szóljunk ide-oda, vagy egyenesen hirdessük is meg - mint pl tavaly...

Nos?

Más:
Bódog Születésnapot Barna!!! Megkapod ajándékba tõlem a barátot ( persze csak ha nem drága:-) ), ha már ilyen irányú perverzióid vannak, akkor egye-fene... Nem támogatom az efféle dolgokat, dehát szülinaposoknak mindent! :D
:birth:
Mostmár nemcsak TripleB, hanem TripleX is vagy!:clap:

Nálunk szerintem max agyvérzést kaphat a zember lol de Sötarjánban sincs,mert az sem világváros .-D köszönöm a megemlékezést ;-) az xxx az hm kemény ,na....;-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Emberek! (Elsõsorban Bosco + Fakukac, de mindenkihez szól akit érdekel!)

Az lenne a kérdésem, hogy akarunk-e csinálni cyclocross versenyt idén, és ha akarunk, akkor milyen legyen (meg mikor)? Városi jellegû, vagy azért szóljunk ide-oda, vagy egyenesen hirdessük is meg - mint pl tavaly...

Nos?

Más:
Bódog Születésnapot Barna!!! Megkapod ajándékba tõlem a barátot ( persze csak ha nem drága:-) ), ha már ilyen irányú perverzióid vannak, akkor egye-fene... Nem támogatom az efféle dolgokat, dehát szülinaposoknak mindent! :D
:birth:
Mostmár nemcsak TripleB, hanem TripleX is vagy!:clap:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

de csak ha üvegben van ;)

Na de most komolyan??? Meg milyet, mennyit, meg mittomén... Az milyenbe van? 7decis? Varsányba nem lehet kapni? :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Most komolyan??? Raboljak el valakit a templomból??? :D

de csak ha üvegben van ;)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Bálnus,ha nem felejted el,hoznál egy üveg soproni szürkebarátot?

Most komolyan??? Raboljak el valakit a templomból??? :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bálnus,ha nem felejted el,hoznál egy üveg soproni szürkebarátot?

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

GyG egyszer bement a völgybe, és csak 3 nap múlva láttuk viszont. Azóta ha arrafelé tekerünk, idegesen remeg a szemöldöke és halkan védõimákat mormol

:lol1::rofl:

Hát ez jó volt így estére... Nagyon jót nevettem...!
:hehe:
Majd rákérdezek már legközelebb ha találkozok vele, hogy mi volt. -Persze csak tisztes távolságból, felkészülve a nemvárt reakciókra is! :-)

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Meg mostmár azt is hogy el akartál tántorítani a Hollókõi tekerésemtõl, de szerencsére nem sikerült!!! :D

Csak óvni akartalak az elátkozott helytõl.
GyG egyszer bement a völgybe, és csak 3 nap múlva láttuk viszont. Azóta ha arrafelé tekerünk, idegesen remeg a szemöldöke és halkan védõimákat mormol :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hát nem tom mit vagy úgy oda érte még mindig ….csak a kerámia tört össze….meg kitört pár fog….meg a menet sem volt az igazi a csavaron….de legalább kitakarítottam :D

Megmondtam!-Egy életen keresztül hallgatni fogod!:D

Meg mostmár azt is hogy el akartál tántorítani a Hollókõi tekerésemtõl, de szerencsére nem sikerült!!! :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

én tudom! Biztos kölcsönadtad Fricinek! Én kölcsönadtam neki a multkor egy lx-eset, és ugy hozta vissza hogy szar volt a felsõ váltógörgõ! :D Igaz Frici?

amugy nemhiszem hogy a motorextõl lehetett... Mikor szétszetted mit "láttál"?

Hát nem tom mit vagy úgy oda érte még mindig :) ….csak a kerámia tört össze….meg kitört pár fog….meg a menet sem volt az igazi a csavaron….de legalább kitakarítottam :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Tegnap olyan történt velem, ami még sosem: fullra beállt a felsõ váltógörgõm, de úgy, hogy meg se moccant. Ráadásul a kerámiabetétes XT. Gondolkodom, hogy miért... Asszem a Szilvásmaraton után volt szétszedve, zsírozva. Csak arra tudok gondolni, hogy a láncra elkezdtem használni a valamelyik versenyen repiajándékként osztogatott Motorex nevû lánckencét, amitõl feltûnõen ragacsos volt a lánc, pedig törölgettem alaposan. Lehet, hogy az jutott be a görgõ belsejébe? Most látom a tubusán, hogy nedves idõre ajánlott. Ezexerint szárazon nem is szabad használni ilyesmit, merthogy porral keveredve ragasztóként funkcionál?

én tudom! Biztos kölcsönadtad Fricinek! Én kölcsönadtam neki a multkor egy lx-eset, és ugy hozta vissza hogy szar volt a felsõ váltógörgõ! :D Igaz Frici? :)

amugy nemhiszem hogy a motorextõl lehetett... Mikor szétszetted mit "láttál"?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Tegnap olyan történt velem, ami még sosem: fullra beállt a felsõ váltógörgõm, de úgy, hogy meg se moccant. Ráadásul a kerámiabetétes XT. Gondolkodom, hogy miért... Asszem a Szilvásmaraton után volt szétszedve, zsírozva. Csak arra tudok gondolni, hogy a láncra elkezdtem használni a valamelyik versenyen repiajándékként osztogatott Motorex nevû lánckencét, amitõl feltûnõen ragacsos volt a lánc, pedig törölgettem alaposan. Lehet, hogy az jutott be a görgõ belsejébe? Most látom a tubusán, hogy nedves idõre ajánlott. Ezexerint szárazon nem is szabad használni ilyesmit, merthogy porral keveredve ragasztóként funkcionál?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Szia Bálna!

Voltunk. Ugyan már lezajlott a dolog (mivel késtünk egy órácskát:( ), de azért elhoztuk a kiscsajoknak a díját, akik nem voltak ott.

Nándi! Neked is hoztam a cuccokat

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szomorú, hogy már ennyiszer belepofáztál mások dolgaiba!!!:ubytek:
:kupa_smie

nem vagy Te enyhén szemtelen,hallod-e? :P :-) egyébként ez most a jubileumok hete.... :)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Tényleg Rena! Voltatok tegnap TitánKupa díjkiosztón?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

egyezerhaccázadik poszt :D

Szomorú, hogy már ennyiszer belepofáztál mások dolgaiba!!!:ubytek:
:kupa_smie

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

osztán meddig tartott még ezt a két sort beböngészted a miniböngészõvel?

Nem sok... ugy 30-40... Perc... :D Á, nem, tényleg gyors a dolog, ugy lehet jellemezni, hogy idõben kb 1,5szer annyit vesz igénybe mintha szélessávú nettel csatlakoznál számítógéprõl...

Jó látni ezt az éjszakai aktivitást... Non-stop lesz lassan a fórum... :peace: Transzporter is itt irogat, ahelyett hogy aludna, oszt kipihenné magát, oszt jönne biciklizni, oszt nagy jó lett volna, oszt ennyi. :)
Amugy ma nem hiszem hogy megyek, besz@rás milyen szél van, meg csepereg az esõ is... B.zi idõjárás, egyik napról a másikra 180°-ot fordul...

(Amugy elhoztam a cd-t a boltból, meg is nézem ma mit válogattál össze!)