Úgy érzem, gyúnyolódsz.
Velem is és Fricivel is.
Nem!!!!!!!!!!
CSAKIS KIZÁRÓLAG FRICIVEL!!!!!!!!!!
Úgy érzem, gyúnyolódsz.
Velem is és Fricivel is.
Áááááhh... Komolyan... Nagyon el vagyok keseredve...
Nem értem... Egyszerûen nem értem...
Nem értem miért csinálja ezt mindenkivel Frici...!
Teljesen olyan volt a végeredmény...
Lehet valaki megtréfált, és pillanatragasztót nyomott bele...
Akkor mitõl? Amúgy sok dzsuva nem volt benne, de csavarhúzóval kellett kiütni belõle a kerámia belet. Volt némi feketeség a felszinén, teljesen patentül össze volt tapadva.
amugy nemhiszem hogy a motorextõl lehetett... Mikor szétszetted mit "láttál"?
Karbonmacskát vegyél. Az jó merev, azzal tényleg nincs gond.
Ollllyan szinten fújt a szél, meg esett a tenger, hogy azt csak olyan tapasztalta, aki bringázott tengerparton. Soha többé nem ülök bicajra, sõt, nem leszek semmilyen egyesület tagja, a hozzászólásaimat meg visszamenõleg töröltetni fogom. Qrva bicikli. Inkább veszek egy macskát. Azzal nincs annyi gond:rocketman
mondd el a titkoooot!
mondd el a titkoooot!Áááá, ez bonyolult történet... Ha tudnád amit én...!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
figyumá' ,megyek én is Sopronba ha ott ilyen jó kedve van az embernek :-) de örülök neki egyébként,inkább mint buvalb*szott légy
figyumá' ,megyek én is Sopronba ha ott ilyen jó kedve van az embernek :-) de örülök neki egyébként,inkább mint buvalb*szott légy:lol1: Vazze...
-=B.B.B.=-
? a szürkebarát egy száraz fehérbor ,TEEEEbbe nem akartam belemerülni, mer így a szürke barátos dolog után már nem vagyok biztos semmiben... de mindenki másra indul be látod. van aki más biciklijére, van aki a papokra, meg ilyenek...
-=B.B.B.=-
dankesün :-) a három x mást is jelent de azt majd a barátnõmnek elmagyarázomA zisten éltesse BBB-t. Vagymi.
Hát nem tudom, de azért a Vin Dízelnek jobban állt a Tripla X fõszerep... Bocs Barnus
-=B.B.B.=-