sziaAkit érdekel egy Speci öszetlós Carbon váz vagy komplett bicaj az szóljaon bátran:P:P kompletten 1 guriga az ára külön a váz 400db 1000FT-os magyar papírpénz:D
szégyelld össze Magad,h csak hirdetni jössz ide msn-re meg nem is válaszolsz :S
sziaAkit érdekel egy Speci öszetlós Carbon váz vagy komplett bicaj az szóljaon bátran:P:P kompletten 1 guriga az ára külön a váz 400db 1000FT-os magyar papírpénz:D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nándi,gondolom Lovasi is hasonló hangulatban szülte meg a dalokat...a Kiscsillag pedig az õs-Kispál tagok,Brautigam,Ózdi,Lovasi és még Lecsó.majd beviszem az albumotRégebben nagy Kispál rajongó voltam, megvan az összes lemezük, van ami eredetiben ! De a Bandi a hegyrõlt egyszer talán meghallgattam, nem nagyon jött be. Inkább a régi pörgõsebb számaik tetszenek, az újak nekem túl depressziósak. Amúgy is az vagyok, nem tetézem még zenével is...
Küldtem az üzletnek meghívót az iwiw-re, már be is regisztráltam, Bosco már ki is szúrta. Jó sokat dolgozhat a munkahelyén...
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
arra a napra egy Bandi a hegyrõl-Kiscsillag koncertet terveznék a Mûvészetek Palotájába
-=B.B.B.=-
Bálnus!Éberen alszok mint egy ragadozó.Így hallottam mindent.
Az, hogy egy k.. szar pénteki nap utám már nem bírom az éjszakázást
,bocs.Ez van.Voltak idõk amikó ez nem így volt,de az szerintem felejtõs.
Más
Szeva fekazene!
A következõ menet:Edda Na szerintem Te arra nem jönnél.
Na az lesz az öregember bulija.Csak Patakit nem nagyon kamálom, de legalább
utazok a múltba...Szabit veszek ki elõtte+megyek egy 106-ost
sz*rd már le ... Body Count rulezMondtam en nektek, h a feka zene az igazi!
Egyszer voltam egy ilyen koncerten, lementem bogatyaba, terdigero mezbe, meg baseball sapiba. Nem szerettek...
Bar a tankcsapdat szivesen meghalgatom
-=B.B.B.=-
A tanksapka jó zenét játszik, de nem igazán tudnak jó hangulatú koncertet csinálni.
Egy mûrokkkker áll középen, gitárral a kezében kicsit elõredõlve,
a haját szélgép fújja...
vicces volt.
ízlések és pofonok,nekem túl lágy zenét játszik és szövegileg is hanyagolható Balassagyarmaton otthagytam az egészet az elõzenekar után(Mindcontrol rulez)A tanksapka jó zenét játszik, de nem igazán tudnak jó hangulatú koncertet csinálni.
Egy mûrokkkker áll középen, gitárral a kezében kicsit elõredõlve,
a haját szélgép fújja...
vicces volt.
-=B.B.B.=-