Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Akit érdekel egy Speci öszetlós Carbon váz vagy komplett bicaj az szóljaon bátran:P:P kompletten 1 guriga az ára külön a váz 400db 1000FT-os magyar papírpénz:D

szia :)
szégyelld össze Magad,h csak hirdetni jössz ide :P msn-re meg nem is válaszolsz :S

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Akit érdekel egy Speci öszetlós Carbon váz vagy komplett bicaj az szóljaon bátran:P:P kompletten 1 guriga az ára külön a váz 400db 1000FT-os magyar papírpénz:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ausztráliai edzõtábort keres fázós bicajos olcsón! Sajnos ebben az országban tél van, hideg és sötét (néha a fejekben is).
Majd csak kibekkeljük, mint Antal József doktor a szocializmust, ráadásul ez rövidebb ideig tart.
Fel a fejjel meg a meleg ruházattal, nem hagyjuk magunkat. Tökmelegítõ létezik? (na nem az a tök(fej) amire ön gondol).

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
WOW, Nándimester, nem tudod a szabályt? Csontos lezúz minent... egy görgõ minusz, hoppp

Annyi baj legyen. Ahogy figyelem az irományokat, otthon esik a hó meg ilyenek, hát az nagy szopás. Ahogy icipici Polaromat most nyomkodom, az derült ki, hogy a napi max még igencsak 15fok felett van, viszont a szél az pofás

Na komrádok, ennyi, nemsoká ismét a magyar utakat koptatom - vagy 6ezret - addig is vigyázzatok a háziállatokra, a sáskákra sapkát sálat

I'm untold

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Amberek ! (Bálnus) !
Nem tudja valaki merre van a klub Minoura görgõje ? Tegnap a Tacx szabadgörgõt odaadtam Csontos Lacinak, de a másikat nem találtam a garázsban, meg ma kerestem a boltban is, de ott sem leltem.
A jövõ héten lesz elméletileg 3 db új Tacx görgõ (nem a szbad, henm hátsókerekes) majd be lehet rá jelentkezni. 1 db-os ígértem bátonyba Györke Gabiéknak, 2 még szabad. 2-3-4 hét használatra. Majd csinálunk efgy beosztást, mikor kinél lesz.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Az Edda is Tarjánba jön? Valamikor a kezdetekben - úgy 1978 körül - nagyon szerettem a zenéjüket, de szerintem egyre romlott a zenei színvonal.

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Szia Bosco !

Ha esetleg tudnánk találkozni, átadhatnál nekem egy két papírlapot másolásra. Telefonon nem nagyon akarlak zaklatni, ezt lehet hogy olvasod?!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Régebben nagy Kispál rajongó voltam, megvan az összes lemezük, van ami eredetiben ! De a Bandi a hegyrõlt egyszer talán meghallgattam, nem nagyon jött be. Inkább a régi pörgõsebb számaik tetszenek, az újak nekem túl depressziósak. Amúgy is az vagyok, nem tetézem még zenével is...
Küldtem az üzletnek meghívót az iwiw-re, már be is regisztráltam, Bosco már ki is szúrta. Jó sokat dolgozhat a munkahelyén...

Nándi,gondolom Lovasi is hasonló hangulatban szülte meg a dalokat...a Kiscsillag pedig az õs-Kispál tagok,Brautigam,Ózdi,Lovasi és még Lecsó.majd beviszem az albumot :)

-=B.B.B.=-

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Régebben nagy Kispál rajongó voltam, megvan az összes lemezük, van ami eredetiben ! De a Bandi a hegyrõlt egyszer talán meghallgattam, nem nagyon jött be. Inkább a régi pörgõsebb számaik tetszenek, az újak nekem túl depressziósak. Amúgy is az vagyok, nem tetézem még zenével is...
Küldtem az üzletnek meghívót az iwiw-re, már be is regisztráltam, Bosco már ki is szúrta. Jó sokat dolgozhat a munkahelyén...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Lovasi András és népizenekara

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

arra a napra egy Bandi a hegyrõl-Kiscsillag koncertet terveznék a Mûvészetek Palotájába

na ezt fejtsd ki...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
arra a napra egy Bandi a hegyrõl-Kiscsillag koncertet terveznék a Mûvészetek Palotájába

-=B.B.B.=-

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
1990 Ft,sportcsarnok 11.17. a jegyek árúsítása a sporiban.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Edda koncert mikor lesz ? Csarnok ? Ára ? Tankcsapdára akartam menni, de mégsem, Tankcsapda koncert DVD-m van, azt szoktam nézni. Feltettem a városi összetettet a honlapra.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Bálnus!Éberen alszok mint egy ragadozó.Így hallottam mindent.
Az, hogy egy k.. szar pénteki nap utám már nem bírom az éjszakázást
,bocs.Ez van.Voltak idõk amikó ez nem így volt,de az szerintem felejtõs.
Más
Szeva fekazene!
A következõ menet:Edda Na szerintem Te arra nem jönnél.
Na az lesz az öregember bulija.Csak Patakit nem nagyon kamálom, de legalább
utazok a múltba...Szabit veszek ki elõtte+megyek egy 106-ost

Oda megyek én is!!! :)

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Bálnus!Éberen alszok mint egy ragadozó.Így hallottam mindent.
Az, hogy egy k.. szar pénteki nap utám már nem bírom az éjszakázást
,bocs.Ez van.Voltak idõk amikó ez nem így volt,de az szerintem felejtõs.
Más
Szeva fekazene!
A következõ menet:Edda Na szerintem Te arra nem jönnél.
Na az lesz az öregember bulija.Csak Patakit nem nagyon kamálom, de legalább
utazok a múltba...Szabit veszek ki elõtte+megyek egy 106-ost

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mondtam en nektek, h a feka zene az igazi!
Egyszer voltam egy ilyen koncerten, lementem bogatyaba, terdigero mezbe, meg baseball sapiba. Nem szerettek...
Bar a tankcsapdat szivesen meghalgatom

sz*rd már le ...:) Body Count rulez :)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

A tanksapka jó zenét játszik, de nem igazán tudnak jó hangulatú koncertet csinálni.
Egy mûrokkkker áll középen, gitárral a kezében kicsit elõredõlve,
a haját szélgép fújja...
vicces volt.

Te ezt honnan tudod??? Én ugy hallottam végigbóbiskoltad a koncertet!:D

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Mondtam en nektek, h a feka zene az igazi!
Egyszer voltam egy ilyen koncerten, lementem bogatyaba, terdigero mezbe, meg baseball sapiba. Nem szerettek...
Bar a tankcsapdat szivesen meghalgatom

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

A tanksapka jó zenét játszik, de nem igazán tudnak jó hangulatú koncertet csinálni.
Egy mûrokkkker áll középen, gitárral a kezében kicsit elõredõlve,
a haját szélgép fújja...
vicces volt.

ízlések és pofonok,nekem túl lágy zenét játszik és szövegileg is hanyagolható :) Balassagyarmaton otthagytam az egészet az elõzenekar után(Mindcontrol rulez) :)

-=B.B.B.=-