Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2006. november 17. - 09:35
Írta 2006. november 17. - 09:26
Írta 2006. november 17. - 04:50
Hozzáállás. Kint közlekedek az út közepén, így az autósok lassitanak, vagyis eddig mindig lassitottak. Leszidjuk egymás annyát, de én is meg az SL is boldog... A kamionokkal néha gond akad, de azok is inkább a hátszelet s nem a baj kavarják.
Idén kéccer estem betonon, mind a kéccer másik bicajos miatt.
Jajajaaa, még annyit, hogy Irországban össz vissz kéccer dudáltak, mert az éjszaka közepén bringáztam, természetesen pilaf nélkül. Olyan szinten türelmesek, hogy néha szar meg kellemetlen, hogy MÉR NEM MÉSZ MÁR EL, DOZY BASTAR'yer. Beállnak szélárnyékba, oszt jönnek hátul 35tel... hihetetlen... 7es BMW meg RangeRover
Hát itt nem! Most is jöttünk hazafelé az elõbb, ketten, mentünk az út közepén, dudáltak meg minden de egysem volt türelme3s... :D
Írta 2006. november 17. - 02:47
Idén kéccer estem betonon, mind a kéccer másik bicajos miatt.
Jajajaaa, még annyit, hogy Irországban össz vissz kéccer dudáltak, mert az éjszaka közepén bringáztam, természetesen pilaf nélkül. Olyan szinten türelmesek, hogy néha szar meg kellemetlen, hogy MÉR NEM MÉSZ MÁR EL, DOZY BASTAR'yer. Beállnak szélárnyékba, oszt jönnek hátul 35tel... hihetetlen... 7es BMW meg RangeRover
Írta 2006. november 16. - 13:32
Arról nem is beszélve, hogy az életed erdõben csak rajtad múlik, országúton meg a sok többi barmon is.
Hát ezaz... Elindulok biciklizni, míg kiérek a terepig, háromszor minimum majdnem elütnek... Aztán az erdõ idillétõl megnyugszok. Majd hazafelé menet újra országúton felidegesítem magam, és ott tartok ahol elindultam...
Írta 2006. november 16. - 13:29
Arról nem is beszélve, hogy az életed erdõben csak rajtad múlik, országúton meg a sok többi barmon is.
Írta 2006. november 16. - 13:25
Merthát ugye aki lepottyan siklóernyõvel, nagyfesz.villanyvezetékbe gabalyodik a motoros sárkánnyal stb. azt igen sokba kerül meggyógyítani a közösbõl. Azokra meg nemigazán mondható, hogy húde egészséges életmódot folytatnak. Mondjuk én ezeket a f@sságokat nem is nevezném sportnak... de egyelõre van rá esély, hogy ezek lesznek a listán.
Inkább az a baj, hogy az a lista akármikor bõvíthetõ lesz...
Írta 2006. november 16. - 12:15
Írta 2006. november 16. - 11:32
Írta 2006. november 16. - 10:46
elegem van ebbõl az országból teljesen,hát hol élünk??
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. november 16. - 09:47
Írta 2006. november 14. - 15:09
Én is jártam a kazári úton a tetõig, de Forgács felõl. Lehet, hogy nem lesz szuper az út, de azért sokkal jobb lesz a korábbinál, és a régi, leromlott utaknál. A hibákat meg majd csak észreveszi a beruházó is, és nem veszi át, amíg nem javítják ki. Vagy tévedek? Ez itt még nem Európa?
Közútkezelõk figyelem!
Persze, jobb lesz, pár évig... Nem tévedsz, csak jóhiszemû, és józan gondolkodású vagy, mint (majdnem) mindenki ebben az országban...
-Csak sajnos a majdnem-be azok az emberek tartoznak, azaz pont azok a kivételek akik egy-egy ilyen útépítési tender "mézesbödönje" körül ülnek...
És persze jó lesz az út meg minden, de mivel se szegély, se nincs normálisan megcsinálva... Ez még nem is lenne gond, de elfogadott és bejelentett dolog, hogy mihelyst elkészül az út a kazári busz arra például fog járni...
Írta 2006. november 14. - 14:59
Közútkezelõk figyelem!
Írta 2006. november 14. - 10:51
Írta 2006. november 14. - 10:09
2. Akkor nem arra megy majd a verseny, ahogy Zolibá tervezte
3. 13fok van:bananadan
Írta 2006. november 13. - 12:40
Igyekszem összerakni a következõ mozgalmat is.
Írta 2006. november 13. - 11:30
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. november 13. - 09:55
Írta 2006. november 11. - 20:29
Majd gondolom a végén visszaadod az igazolófüzeteket. Vagyis én szeretném visszakapni. Nálam is jelezték többen, hogy jó lenne jövõre is. Nekem is tetszett,bár én csak akörnyéken gyûjtögettem, nem mentem messzire.
Írta 2006. november 10. - 11:33
Eddig 12 igazolólapot kaptam meg. A szükséges mellékleteket, kódokat, pecséteket elfogadtam. A résztvevõk átvehetik majd méltó elismeréseiket. (Most nincs nálam a lista, de késõbb beírom ide is.)
Az oklevelek és a kitûzõk NEM egyeznek majd meg a Jubileumi teljeseítménytúrán szerezhetõekkel. Ezek másképp néznek majd ki.
A visszahangokból úgy vettem ki, hogy több embernek is tetszett ez a "játék", így jövõre is lesz egy hasonló mozgalom.
Végül nem lövöldözõs lesz Szabi, de remélem nem baj. :-))))
A kiírást/feltételeket/igazolófüzetet majd a januári közgyûlésre készítem el. Hasonló (pontgyûjtõ) mozgalom lesz, de egyrészt lesznek komolyabb messzeségben is lévõ helyek (Börzsöny, Cserhátalja...) másrészt nem csak helyek, hanem útvonalak szerepelnek benne.
Jó felkészülést!!!