Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Megcsinálta Bálna az eredménylistát a CX-rõl, én is a klub honlapra, de még nem tudtam feltölteni, már szóltam miatta, szerintem holnapra fent lesz. Ma voltam egy kör gyalog a pályán Dorkával, megpróbáltam kiszedni a karókat, volt ami kijött, de párat eltörtem, meg eltettem a 2 nagy fát az útból. Meg megtaláltuk kisgyufa spd pedál alkatrészeit.

A 2 nagy fa ott volt, nem mi vittük oda... :D illetve csak meg lett cserélve...
Én pedig a Mátrában túráztam, jó volt nagyon, csak annyiból volt gáz, hogy a verseny után kipakoltam a buszt meg minden, este 8ig a számítógép elõtt ültem, aztán este 23:00-tõl 00:30-ig teremfociztunk, utána 02:00-ig szaunáztunk, így hazaértem 03:00-ra. 03:30-ig pedig a Rácz Család és Barna nyomdokaiba léptem, szerencsére nem lett tartós a dolog, csak egyszeri alkalom volt... (Többet nem eszek egy ideig a Balkán Pékségbõl vagy melyik az ott a Karancs alatt...:S)
Aztán 06:15-kor kelés, és 8:20-tõl 15:30ig mentünk... Elpilledtem rendesen...

Verseny:
Igen, eredménylista már kész volt tegnap, a velo-n már fönnt van a cikk vasárnap hajnaltól! A nógrádnál is bennt van már, majd lassan lejön ott is valamelyik nap remélem.

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Megcsinálta Bálna az eredménylistát a CX-rõl, én is a klub honlapra, de még nem tudtam feltölteni, már szóltam miatta, szerintem holnapra fent lesz. Ma voltam egy kör gyalog a pályán Dorkával, megpróbáltam kiszedni a karókat, volt ami kijött, de párat eltörtem, meg eltettem a 2 nagy fát az útból. Meg megtaláltuk kisgyufa spd pedál alkatrészeit.

A TÖBBI TARJÁNI BRINGÁS MEG TEKERT EGY JÓT GONDOLOM JÓL TÛRSZ! SAJNA ÉN MA NEM ÉRTEM RÁ SEMMIRE

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Geeeccc, nagyon kircsi vagyok... bár ha Des-Ca igy halad... :)

miben vagy kircsi remélem nem abban amiben én de különben tõlem ne tarts

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
igen,ez logikusan megmagyaráz mindent.... :chin:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Csak honvágya van

13 óra körforgalom, 50-es (aki akar)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Té,bélyegezel?;) :D

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Naggyon nagy ötletem támadt bazz... Tavasszal ha lesznek csigák, az egyiket teletömöm kreatinnal meg fehérjével, oszt nevelek belõle egy "megacsigát". De lehet hogy csinálok még hernyót is meg gilisztát is, jó van az... Csinálok nekik egy egy kisbicajt, kis karbonSpeciket, vagy majd Tomikával intéztetek karbonMeridát, oszt kész. Kreatinos csigaolimpia. Aztán ha szépen cseperednek, kapnak epo-t is meg ilyenek, király lesz :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Geeeccc, nagyon kircsi vagyok... bár ha Des-Ca igy halad... :)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

És mégsem maradtatok le...

Hát Rena nem akarom fájdítani a szívedet, de nekem a kerékpáros versenyek között (mindegy hogy mi rendeztük, vagy mentünk valahova) ez a verseny nagyon szép helyet fog elfoglalni a szívemben. Majd lassacskán összeszámolom hanyan is indultak, de nagyjából azt tudjuk hogy olyan 50 (!) ember indult a versenyen. És azt sem mondhatjuk, hogy rengeteg tarjáni növelte meg a létszámot (sajnos, nem sajnos...) mert nem voltunk sokan, sztem 10 körül mindössze. Nagyon kellemes meglepetés hogy ekkora volt az érdeklõdés. Nem volt hangos szó, nem volt összetûzés, rossz szájíz (bár egy hiba csúszott az eredménylistába, de a fairplay szellemében ez is rossz szájíz nélkül, mosolygással a végén lett elintézve... Sokan voltak, családi, kellemes hangulat, lehet hogy csak engem fogott meg "ennyire, mert ilyen hangulatom volt épp, -lehet, nemtom... de NAGYON JÓ VOLT!!!

tényleg köszi bálnának meg a lelkes szurkolóknak is én a rossz eredményt csak a saját agyamnak köszönhetem persze lehet hogy vannak akik így örülhetnek mégegyszer csak gratulálhatunk mindenkinek aki jelen volt

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
T bakker!
Még 1 beszólás oszt 300
KOMOLYAN!

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Köszönjük a mai napot, vétek lett volna kihagyni. Újabb piros pont (Salgó kupa mellett) Salgótarjánnak!

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Sziasztok!
Nagyon tetszett a verseny, jóvolt a szervezés! :cool2:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
köszönöm , Szabi!

Bálnus,gratulálok a szervezéshez és örülök , hogy ilyen jól sikerült :)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Akkor errõl lemaradok...

És mégsem maradtatok le...

Hát Rena nem akarom fájdítani a szívedet, de nekem a kerékpáros versenyek között (mindegy hogy mi rendeztük, vagy mentünk valahova) ez a verseny nagyon szép helyet fog elfoglalni a szívemben. Majd lassacskán összeszámolom hanyan is indultak, de nagyjából azt tudjuk hogy olyan 50 (!) ember indult a versenyen. És azt sem mondhatjuk, hogy rengeteg tarjáni növelte meg a létszámot (sajnos, nem sajnos...) mert nem voltunk sokan, sztem 10 körül mindössze. Nagyon kellemes meglepetés hogy ekkora volt az érdeklõdés. Nem volt hangos szó, nem volt összetûzés, rossz szájíz (bár egy hiba csúszott az eredménylistába, de a fairplay szellemében ez is rossz szájíz nélkül, mosolygással a végén lett elintézve... Sokan voltak, családi, kellemes hangulat, lehet hogy csak engem fogott meg "ennyire, mert ilyen hangulatom volt épp, -lehet, nemtom... de NAGYON JÓ VOLT!!!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szabi! 12:50 körül befutó, utána már csak eredményhirdetés meg leszalagozás...

Akkor errõl lemaradok...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

RSzabi, sikerült meggyógyulni a családnak? mert akkor én váltottalak :D annyira nem vicces,csak tegnap óta nem tudom hogy sírjak vagy nevessek .....

Már rég nem hányunk és egy ideje nem is fosunk. Család teljesen OK, én még kicsit nehezen emésztek. Sumetrolim, majd Normaflore. Jobbulást!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát, ha valakinek könnyû bicaj emelhetnéke van, akkor jöjjön fel TKúcshoz, ott lakik a környék legkönnyebb bicaja :bananadan

Pupedli elvtársak

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Beszarás, komolyan!!!
Szurkolás helyett megyek dolgozni:wallbange

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
RSzabi, sikerült meggyógyulni a családnak? mert akkor én váltottalak :D annyira nem vicces,csak tegnap óta nem tudom hogy sírjak vagy nevessek .....

-=B.B.B.=-