Nem tudom ki tette föl a verseny eredményeit, de Bálna nevét elírták (Kéri Istvánc)
Tényleg, észre sem vettem...
Hallom olyan órád lesz/van mint nekem???
Nem tudom ki tette föl a verseny eredményeit, de Bálna nevét elírták (Kéri Istvánc)
Hát a Fenyõgyerek mégiscsak jól ment meg nekem tetszik a kép, de az én oldalam reklámértékére azért kíváncsi volnék. Sajnos nem abból fogok titán Colnagót venni amit õk vagy Bálna adnak.
Jani ma volt Pesten, holnap megírom, hogy sikerült-e kicserélni 45-ösre.Nándi, cipõ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RSzabi,én meg a Te fényképedet látom éppen a 94 augusztusi MBAH ban
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
szóval nem nézed ki belõllem ezt a teljesítményt mutass valakit aki este 10-kor edz vagy meló elõtt reggel 5-kor igenis higgyétek el hogy még tudok fejlõdni :smack:
Hallode a Mátra már nem menõ!Figy kispubik, két dolog...
hétvégén, valaki Mátra vagy 106, ilyesmi...?
szóval nem nézed ki belõllem ezt a teljesítményt mutass valakit aki este 10-kor edz vagy meló elõtt reggel 5-kor igenis higgyétek el hogy még tudok fejlõdni :smack:Úgy, hogy nem DesCa indult, hanem az Asszony, DesCanak maszkírozva
25-éve edzek ideje hogy eredményem is legyen :jogging:Figy kispubik, két dolog...
1ik, valaki mondja má el, hogy hogy lett DesCa a legjobb tarjáni a cyclon, vagy csak én vagyok sügér, oszt valamit nem értettem mer magyarul volt...
2, hétvégén, valaki Mátra vagy 106, ilyesmi...?
Pup
1ik, valaki mondja má el, hogy hogy lett DesCa a legjobb tarjáni a cyclon
L-es majd megszervezzük a cserét amúgyis beszélnünk kéne más ügyben is :prysznic:Des-Ca, megnézted már a Tmobile mez méretét? Ha L-es, akkor elcserélhetjük, mert az enyém XL-es. Ha egyforma, akkor mindegy.
Sajnos a cyclocrossra nem tudtam kinmenni (mint nézõ), de azért hétvégén sikerül kétszer is bringázni, terepen és országúton is. Mondjuk pénteken néha majdnem fellökött a szél.