Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Mondtam én, hogy jó, ha a hegyifelfutóra meglesz.

Mé lesz hegyifelfutó ? Hol, melyik ?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
én egyébként sem vettem volna most az új dizájnból
amíg el nem kopik a mostani addig nem veszek(pénzem sincs rá)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nem akarok vészmadár lenni, de a Bike mag mezt a tavalyi tesztre ígéték, és még most sincsen. Persze lehet, hogy ez nem a gyártó hibája. Addig koptatjuk a régi mezt.
Hívnak a hegyek! :D

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Szúrjanak be az annyuknak. Mondtam én, hogy jó, ha a hegyifelfutóra meglesz.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
MEZ : Tegnap kaptam emilt az Elastic-tól, május végére ígérték, de ha be tudják valahová elõrébb rakni a gyártást, arról értesítenek.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Úttörõsíp nem jó kutya ellen? Van tán raktáron.
Mez kb. mikor lesz?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
A kutyariasztó az egy dolog, de a felelõtlen kutya(nem)tartókkal mit lehetne tenni.
Vagy veszek egy Dáciát. Kérdezi a Dáciát nézõ vevõ: van ebben riasztó?
Az eladó: uram, ez a kocsi önmagában riasztó. Ez még persze nem Logan (nehogy bepereljenek hitelrontásért).
Mi a szombati program?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Már megint ez a nyavajgás a szél miatt. Még mindig jobb (szerintem), mintha az esõ esne. Igaz, szombaton, amikor a legnagyobb szél volt nem bicajoztam, csak füvet nyírtam. Vasárnap megint a hegyeket válsztottam, itt inkább a kutyákkal gyûlt meg a bajom, nem a széllel. Gyurtyánosnál meg Rónafalutól lefelé is megkergetett egy dög. Nem lehet ez ellen tenni valamit? Nem hiányzik már ennyi izgalom nekem.

Van bent a boltban egy eladó kutyariasztó! a szomszéd kutyára hatott annak idején, mikor kipróbáltam...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Már megint ez a nyavajgás a szél miatt. Még mindig jobb (szerintem), mintha az esõ esne. Igaz, szombaton, amikor a legnagyobb szél volt nem bicajoztam, csak füvet nyírtam. Vasárnap megint a hegyeket válsztottam, itt inkább a kutyákkal gyûlt meg a bajom, nem a széllel. Gyurtyánosnál meg Rónafalutól lefelé is megkergetett egy dög. Nem lehet ez ellen tenni valamit? Nem hiányzik már ennyi izgalom nekem.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Tavaszi Zsongás : Igen, benne van a klub, a szervezõ Drexler Szilárd megkeresett, hogy nem-e lenne kedvünk ebben a rendezvényben szerepelni, én meg azt mondtam, miért ne. Beraktam egy túrát (most szombat), a szemétszedés (úgyis csináltuk volna), meg májusban a városi a Dolinkában (úgyis csináljuk). Szóval nagy "munkát" nem igényel a dolog, aztán ha lesz belõle valami, verhetjük a mellünket, hogy mi is benne voltunk, csináltunk valamit. Valahol még jól jöhet. Meg az üzlet is szponzorálja egy kicsit. Hát ennyi. Gergõ hozzászólásai tényleg üde színfoltok, bár egy-két hozzászólásban is összesûríthetné. Meg nem szabad csúnyákat írni sem. Ejnye. De így tovább Dr. Bakos !

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Emeletesek az utóbbi hozzászólások. Kb. mint ez: nekem a tenger a Balaton, ergo: a Mátra meg az Alpok. Mint a magyar narancs, kisebb, piszkosabb, nem olyan kék vagy zöld stb., de ez jutott. Még mindig jobbak a természeti adottságaink, mint bölcs politikusaink. A klub is benne van a tavaszi zsongásban (márc. 24.)? Ha azt kérdezed, hogy jön ez ide, nem tudom, közeleg április 1.

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
ne légy ilyen vulgális különben meg szórakozol a hegyen apád meg robotol a rancson , én menni szele rákóczi nemti szuha almás szorospatak bátony st jó volt a sex meg itt van a fórumon pár oldallal hamarabb kona erotika cimszó alatt kerezsd fel :sex::jogging:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Én kis bringás legény vagyok,
pedálokat taposgatok,
aminap az erdõben jártam,
Bálnát és Babka Szabit láttam,
meg akartam állni,
hogy tudjunk dumálni...
Írta és rendezte: Bakos G.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
miért pont üvegtigris?...... Mé, mi legyen? Fapuma? :-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Des-ca bébi! Még mindig a sex a legjobb drog, meg a hegy, meg a sex, meg a pina :-)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Mi van Geri már DDDrrrrogggozol úgy tuttam eddig , hogy neked a hegy meg a szél meg a :sex: a drog mostmeg :jogging:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Dicsak! 8-kor nyílottak ki a csipáim, kávéval, reggelivel, szarással nem érek fel 9-re :-( Na, mindegy! Majd gyövõhéten! Jó tekerést! Csocsi!
Akaromakaromakaromakarom

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
kábé-kávé-wc-táp-9-oszt-gó-lassssabbban, de hosszabbat/márola/

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Há legalább tárgyalhatnátok, bammeg, hát nem!
Hol a sör, Oszi?

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Áááááááá!
Nokkedlííííííííík vagytok! Senki nem megy holnap sehova! Akkorjóvanakkor!
Megküzdök egyedül az elemekkel!
Pannon gsm, az élvonal!