Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2007. április 02. - 17:23
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 02. - 17:13
Igaza lehet Hirka Zolinak, lehet, hogy a montisoknak is kellene egy évadnyitó tekerést szervezni. Nekem azért tetszett az országút is, nem volt verseny jellege a dolognak, szép látvány volt a kb. 40 fõs bicajos grupettó. Én is terepen érzem igazán jól magamat, de máskor meg élvezem az országúti suhanást.
Egyébként a forgalom nem volt vészes, autós is egy volt igazán bunkó, Gyularakodónál nem bírt magával. Kár, hogy rendõrök pont nem látták a domb miatt.
Halottam hírét az idõfutamnak, ennyien még a Tour-on sem indulnak, kár a rossz szervezésért.
Írta 2007. április 01. - 20:34
Szeva Skacok!
Na, hazaértem az évadnyitó tekerésrõl... SZOMORÚ VAGYOK!!
Tök jól indult, meg minden, tök fajin ez az sms-értesítésítés is, tényleg ott van. Ha nem kapok sms-t, akkor nem megyek ma bomlasztani a társaságot
Szóval az a gáz, hogy ez a Salgótarjáni HEGYIKERÉKPÁROS Klub évednyitó tekerése, oszt aszfalton kellett volna menni. ÁÁÁÁÁÁÁ. Kicsit elveszett az egésznek a lényege. A halál sem akar kamionok és õrült autósok között hadoválni, inkább ki a szabadba, be az erdõbe, meg természetbe vagy mi, oszt hagy szóljon. Ezért alapították Sanyiék az ország elsõ ilyen egyesületét...Mi voltunk az úttörõk
Ma úgy éreztem, hogy elveszett az egésznek a fílingje. Sajnos keserû nosztalgiával kell visszagondolnom a régi idõkre, a klubot alapító tagokra, akikkel a tekerés sosem az aszfaltot jelentette, hanem egy nagy szórakozást a terepen, sok röhögéssel, és baromkodással, mindig állat volt (szerintem vannak olyanok is, akik emlékeznek még ezekre az idõkre....
Bízva ebben a mai napon erre számítottam, oszt nesze neked harmincas kör. Tök jó volt látni a régi arcokat, és talizni az újakkal is, de voltam olyan makacs és önfejû, hogy lekoccoltam a szeszfõzde felé. Csak Gepida csatlakozott, meg defektet kaptam a kövesen és utolért Casanova. Az erdõben csiripeltek a madarak, 10 féle színben virágoztak a fák, nagyon jó levegõ volt, a terep kiváló, beszarás milyen jó volt. Csak hát jó lett volna azt a nagy csapatot nem távolodni látni az új temetõ mellett...
Na aki sértve érzi magát a soraim miatt, annak bocsi, minden rendben van az országúttal, lehet ott erõsödni mint atom, de azért remélem, hogy átjött, hogy mit akartam mondani.
Üdv és csók mindenkinek.
Hirka Zoli voltam
csocsesz
A lényeg úgyis a :sex:
Írta 2007. április 01. - 20:30
Írta 2007. április 01. - 19:33
Írta 2007. április 01. - 13:56
Végre valamennyire felülkerekedtem ezen a k.rva arcüreg gyuszin, és sikerült feltennem a Tihany kupa képeit.
Remélem a mai verseny jól sikerül az érintetteknek.
Írta 2007. március 31. - 21:52
Na, hazaértem az évadnyitó tekerésrõl... SZOMORÚ VAGYOK!!
Tök jól indult, meg minden, tök fajin ez az sms-értesítésítés is, tényleg ott van. Ha nem kapok sms-t, akkor nem megyek ma bomlasztani a társaságot
Szóval az a gáz, hogy ez a Salgótarjáni HEGYIKERÉKPÁROS Klub évednyitó tekerése, oszt aszfalton kellett volna menni. ÁÁÁÁÁÁÁ. Kicsit elveszett az egésznek a lényege. A halál sem akar kamionok és õrült autósok között hadoválni, inkább ki a szabadba, be az erdõbe, meg természetbe vagy mi, oszt hagy szóljon. Ezért alapították Sanyiék az ország elsõ ilyen egyesületét...Mi voltunk az úttörõk
Ma úgy éreztem, hogy elveszett az egésznek a fílingje. Sajnos keserû nosztalgiával kell visszagondolnom a régi idõkre, a klubot alapító tagokra, akikkel a tekerés sosem az aszfaltot jelentette, hanem egy nagy szórakozást a terepen, sok röhögéssel, és baromkodással, mindig állat volt (szerintem vannak olyanok is, akik emlékeznek még ezekre az idõkre....
Bízva ebben a mai napon erre számítottam, oszt nesze neked harmincas kör. Tök jó volt látni a régi arcokat, és talizni az újakkal is, de voltam olyan makacs és önfejû, hogy lekoccoltam a szeszfõzde felé. Csak Gepida csatlakozott, meg defektet kaptam a kövesen és utolért Casanova. Az erdõben csiripeltek a madarak, 10 féle színben virágoztak a fák, nagyon jó levegõ volt, a terep kiváló, beszarás milyen jó volt. Csak hát jó lett volna azt a nagy csapatot nem távolodni látni az új temetõ mellett...
Na aki sértve érzi magát a soraim miatt, annak bocsi, minden rendben van az országúttal, lehet ott erõsödni mint atom, de azért remélem, hogy átjött, hogy mit akartam mondani.
Üdv és csók mindenkinek.
Hirka Zoli voltam
csocsesz
Írta 2007. március 30. - 09:01
Írta 2007. március 27. - 21:22
Írta 2007. március 26. - 10:35
Még egy hónap van az eseményig, de a hétvégén értesültem némi módosításról.
Mivel a múlt évtõl már teljesen járhatatlan lett a Szõröspuszta - Kota közötti szakasz, már nem is engedtek fel arra minket, hanem Inászónak tekertünk fel a Pécs-kõre. Ezt azóta profi módon ki is festették a sárga sávval, azonban a táv így lement 50 km alá.
Idénre az így elveszett km-eket a Bukovinka - Somoskõ útvonallal kívánják meg pótolni. Tehát a salgói és somoskõi pontok sorrendben helyet cserélnek.
Mivel azonban a Bukovinai tanösvényen szigorúan(!) tilos a bringázás a módosított kerékpáros útvonalra a következõ a (privát) javaslatom.
...Karancs - Somoskõújfalu - aszfalt - Somokõ vára - Petõfi-sétány - Salgó vára - Salgóbánya - Medveslapos...
Gondolom ezt azért, mert talán nem lenne jó rontani a megbecsülésünket, hamár így is kedvesen megengedik hogy induljunk a gyalogtúrájukon.
Az elsõ csoport indulási ideje 7:00 míg a másodiké 9.00-ra van megcélozva.
Jó felkészülést!
Írta 2007. március 25. - 20:54
Írta 2007. március 25. - 20:04
Írta 2007. március 24. - 18:11
Olvasom, hogy átmész a triatlonosokhoz? :-))))
Írta 2007. március 24. - 16:14
Írta 2007. március 23. - 22:31
Írta 2007. március 23. - 21:55
Írta 2007. március 23. - 21:31
Ecccséééém!!!
Szerdán megvédtem a szakdogámat!!!!
Keep it ganxta!
Mé, valaki meg akarta verni? (márola)
Ui: én már nem gratulálok, mer szerencsére testközelbõl is megismertem szakmai tudásodat. Naaaaaaaaaaaa, nem "ÚGY"...