Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kellemes ünnepeket Nektek!!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Minden kedves barátomnak Békés, Boldog Karácsonyt kívanok!!!:love1:

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Merry Xmas Evribodri !!!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
szewasz pihent elme /Róc/ ...
Igen boldog karácsonyt minden szépreményû eszeveszett kerékpárnyüstölõnek, meg még másoknak is, de na mindegy....

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Boldog Karajcsont!

Feltöltött kép

(Ja, hanggal!)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Sziasztok!

Talán számít a Te véleményed is. Én már kitöltöttem és elküldtem.
http://www.mav-start.hu/bicikli.php

Megragadva az alkalmat kívánok
BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

:winter:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ez nagyon velös volt....
Nézdd meg a filmet!

-=B.B.B.=-

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
"
Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír...." Oldboy
Aki meg ül a vécén, az szarik az egész világra .izéje

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Te Pista,modosit gomb ,mert seggberugnak ;)

Gyuri ba,maskor vigyazz gorgosszekkel :)

-=B.B.B.=-

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Januarban masodik felvonas! Csak gyere be:-)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Gyuribacsi, remelem egyben hazaertel meg az asszony sem vert agyon!
:-)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mert hát hideg van és fú a szél, Bálna.
Egy ideig belenéztem a versenybe (mert aztán tettem egy túrát), fotóztam is, a Velosportban elérhetõek a képek, sok tarjáni is szerepel a képeken.
Hívnak a hegyek! :D

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Haggyátok a ríjjást pelák! Vasárnap buli 80-as kör, jöjjön mindenki!!!!! Ezzel foglalkozzunk, a döglött lónak nem kell orvos!? izéje

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Bennem már régebben megfogalmazódtak a dolgok, amit Bálna írt, gondoltam bennem is van a hiba, talán ezért is álltam kicsit hátrébb a "frontvonalból", de látom más is ugyanazt kapja... Kicsit tényleg szomorú ez a dolog, olyan mint széllel szemben pisálni.

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Igen! Teljesen igaza van Bálnának szerintem...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Jó estét mindenkinek!

Tájékoztatást szeretnék adni a vasárnapi versenyrõl!
Sokakat ugyanis nem érdekelt annyira, hogy kijöjjenek megnézni, az egyesület szineiben nagyjából 15 ember volt jelen. És ebben a versenyzõk is benne vannak. na szóval jó verseny volt, jó pályát hoztunk össze a hótól fehér és csodaszép erdei terepen. az összesen 30 induló sajnos kevés, ugy gondolom nem rajtam mult, rengeteg helyen és formában lett meghirdetve. a verseny maga végülis jó volt, megtiszteltek neves versenyzõk is, nagy mezõny nem volt, de legalább nívós versenyzõket lehett szemlélni. Pontosabban lehetett volna, hisz fotósokkal, tv-sekkel együtt is max 20-25 ember szemlélõdött...

Nem tudom mi az oka, hogy valahogy mindenkinek dolga van az egyesületi rendezvények idõpontjában, ami miatt nem tud eljönni. Most mondom - ugyanugy mint tavasszal a szemétszedés után - nem kérek magyarázkodást senkitõl, hogy ezért meg azért nem tudott jönni. Nem errõl van szó. Hanem hogy majd 150-en vagyunk, és egy szûk körön kívül mindenki beleszarik mindenbe. Legyen az szemétszedés, legyen az egy verseny, amit az az egyesület rendez, amiben tagok vagyunk... Csak az a kérdés hogy minek??? Az aki nem jár a rendezvényekre, nem versenyez, nem vesz részt a három szakág rendezvényein/életében/stb. az minek tag? Azért a 15% kedvezményért ami a boltban van? vagy miért. Lehet hogy fiatal vagyok, a tagok többségétõl biztosan fiatalabb, és most jöhet az is hogy hogy veszem a bátorságot ilyen hangvételre. Ugy veszem, hogy pár emberrel karöltve hátunkon visszük az egészet, és kezd kicsit kiábárndító lenni a dolog...
A közgyûlésen részemrõl ugyanezen gondolatok kifejtésre fognak kerülni, nagyon valószinûleg, mindenki már most készülhet gondolatokkal és ötletekkel hogy hogyan tovább etéren.
És ezúton pedig köszönöm mindenkinek aki a hétvégén fáradozott: NagyPetinek, Pistának, Nándinak, PéterNándinak, Zsoltinak, Gyurmának, Kisgyufának, Misinek, és még pár embernek - elnézést mindenkitõl akit nem soroltam fel név szerint. És nekik azt is köszönöm, hogy aktív tagjai az egyesületnek, és részt vesznek a klub életében, remélem minél tovább a barátaim között tudhatom õket! Köszönöm azoknak is, akiket értdekelt a dolog, értékelték ennek a csapatnak a fáradozásait, és kijöttek megnézni - még ha nem is tagok, és 30km-re laknak Salgótarjántól!
És még egy apró megjegyzés ha már Nagy Peti meglett említve. Több összetûzésünk is volt már az évek folyamán, mindketten "érdekes " személyiségek vagyunk, ami volt hogy nem fért meg, de alapjában véve szerintem nincsenek jelentõsebb problémáink egymással. Lényeg a lényeg, példaként szeretném õt felhozni, aki odatudja tenni magát ha kell. És emelett van két lánya, akiket nem alibiként használ, hanem velük együtt jelenik meg például a tavaszi szemétszedésen. Elgondolkodtató a dolog, hogy igy is lehet csinálni...
És az a helyzet, hogy nagyjából 10-20 ember, aki veszi erre a fáradtságot, hogy azon az évi 1-2 hétvégén ezek szerint alakítsa a programját.
Még egyszer mondom, senkitõl nem várom hogy magyarázkodjon, és nem is érdekel. Az arányokról van szó, nem a személyekrõl. Személyekrõl ennek a 10-20 embernek a tekintetében, arányokról pedig olyankor, mikor megnézzük, hogy ez a tagok kb 10%-a!!! Ami szerintem igen kevés...

Elnézést az "érdekes" hangvételért!
Sziasztok!

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Szia!
Az xt váltókarok külön eladók esetleg? A többit privát,mert a fórumon nem lehet hirdetni

Egyben kellene az egész bicót elpasszolni.
Ha nem megy, akkor minden alkatrész megy az új vázra.
Kivéve a kerekek + villa + fékek.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Baráti áron eladó a bringám vagy csak a váz+villa:

http://piacter.bikem...?product=107128

Szia!
Az xt váltókarok külön eladók esetleg? A többit privát,mert a fórumon nem lehet hirdetni

-=B.B.B.=-