Igen, Papp Zoltán lemondott országúti szakágvezetõi megbízásáról, majd a közgyûlésen kell helyette választani valakit, jelöltet elfogadunk !
A 2007-es mozgalom szerintem kicsit erõsre sikeredett, azért csinálták csak kevesen. A 2006-os nagyon jó volt, szerintem egy olyan volumenût kellene megint csinálni,m azt még én is megcsináltam. Nem kell túlbonyolítani, az pont elég volt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2008. January 09. - 10:49
Posted 2008. January 08. - 12:40
Ráértem, meg hát elvileg a feladatom.... De jó hosszút írtál, elvoltam vele, de nem gond, szivesen megcsinálom amikor van idõm.
Akkor bocs a hosszért, de még így is viszafogtam magam.
Egyébként van egy túrázó srác, aki a két hetes montenegrói útjáról 70 oldalas cikket írt. :-)
Egy hónapon belül küldöm a pontos túraterveket és idénre is kiírok egy mozgalmat. Mondjuk a 2007-est is (rajtam kívül) ketten teljesítették, abból az egyik budapesti. Nem baj, egy emberért is megéri.
Még valami.
Jól látom, hogy Papp Zoli lemondott?
Posted 2008. January 08. - 10:24
Nándi!
Nagyon szépen köszönöm a munkát, amit csináltál a honlapon!
Igazán rendes Tõled!
Szép napot!
Ráértem, meg hát elvileg a feladatom.... De jó hosszút írtál, elvoltam vele, de nem gond, szivesen megcsinálom amikor van idõm.
Posted 2008. January 08. - 09:42
Minden elismerésem azoké, akik elmentek a hétvégén Tamásiba. Talán nem is a versenyzés volt a nagyobb tett (bár ahogy a körülményeket elnézem?), hanem oda eljutni a jeges utakon. Boldog szülinapot (akinek esedékes mostanában).
Hívnak a hegyek!
Posted 2008. January 07. - 13:33
Nándi!
Igazán rendes Tõled!
Szép napot!
Igazán rendes Tõled!
Szép napot!
Posted 2008. January 06. - 09:58
Egy vagony fost kívánok a mai cyclo-ob résztvevõinek!
Ahogy Smasszer mondta volt: Saaalgaaooootariaaan!!!
Csöcsparádé, Toledó....
Ahogy Smasszer mondta volt: Saaalgaaooootariaaan!!!
Csöcsparádé, Toledó....
Posted 2008. January 05. - 09:07
Bujjék pelák! Vasárnap cross ob. 6:00 indulás, van még 2 hely, gyöhet bárkinek a bárkije
Posted 2008. January 03. - 21:29
Posted 2008. January 03. - 20:33
Köcsögöm széken!
Ma feltettem a galyatetõi Xterra verseny pár képét. csak lessék csak lessék.
Ma feltettem a galyatetõi Xterra verseny pár képét. csak lessék csak lessék.
Posted 2008. January 03. - 10:30
Babka Szabi,boldog születésnapot
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. January 02. - 21:41
Nekem a telefonszámom a régi, nem kaptam sok sms-t, igaz nem is küldtem. Ez valahogy nekem nem fekszik. Viszont mégegyszer BUÉK mindenkinek, most már hazai földrõl. Szilveszterkor egy valóságos háborút éltem át, annyi petárda és tüzijáték robbant Leidenben, hogy a város füstfelhõben volt.
1-én azért volt egy kb. 50 km-es túra, párás, de jó idõben, olyan +4 fok volt.
Érdeklõdés esetén rövid beszámoló a klub gyûlésen (nyári és téli túrák).
Még a korábbi túra során (dec. 27-én) Beatrix királynõ Hága melletti kastélyának õrzõje kérdezte, hogy nincs hideg a biciklizésre, mire mutattam friss téli dzsekimet, ebben nincs. (Ez igaz!) Látjátok az ember mit nem tesz meg a gyerekeiért (ha már egyszer Hollandiába mentek). Jól ellennék én itt a Karancs-Salgó-Mátra háromszögben is.
1-én azért volt egy kb. 50 km-es túra, párás, de jó idõben, olyan +4 fok volt.
Érdeklõdés esetén rövid beszámoló a klub gyûlésen (nyári és téli túrák).
Még a korábbi túra során (dec. 27-én) Beatrix királynõ Hága melletti kastélyának õrzõje kérdezte, hogy nincs hideg a biciklizésre, mire mutattam friss téli dzsekimet, ebben nincs. (Ez igaz!) Látjátok az ember mit nem tesz meg a gyerekeiért (ha már egyszer Hollandiába mentek). Jól ellennék én itt a Karancs-Salgó-Mátra háromszögben is.
Hívnak a hegyek!
Posted 2008. January 02. - 11:05
Sziasztok!
Nagyon sok embertõl kaptam üdvözlõ sms-t a régi telefonomra, ezúton is szeretném megköszönni és viszont kívánni, és szeretném mondani, hogy megváltozott a telszámom: 20-290-6768, mommár ezen keresettek.
Csecsparádé!!!
Nagyon sok embertõl kaptam üdvözlõ sms-t a régi telefonomra, ezúton is szeretném megköszönni és viszont kívánni, és szeretném mondani, hogy megváltozott a telszámom: 20-290-6768, mommár ezen keresettek.
Csecsparádé!!!
Posted 2008. January 01. - 19:45
Békés,boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok Nektek!!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. January 01. - 01:42
BUÉK mindenkinek! Itt olyan, mint a háború. Mindenfelé tüzijáték meg petárda, több mint fél órája folymatosan.:cheers:
Hívnak a hegyek!
Posted 2008. January 01. - 01:14
Oszt Pista csak nézte meg nézte meg nézte. Mikor Zsuzsika futott.Közbe.
Meg bújjék. Most.
Meg bújjék. Most.
Posted 2007. December 31. - 14:32
Posted 2007. December 31. - 14:26
Szeretnék békés, nyugodt, sikerekben gazdag, boldog új esztendõt kíváni az SHKE minden egyes tagjának! És gratulálok a tegnapi verseny résztvevõinek, különösen Zsuzsinak, Renának, Big Daddynek, és Zergének!!!
Csecsparádé!!!
Csecsparádé!!!
Posted 2007. December 31. - 12:25
Posted 2007. December 31. - 12:22
Kedves Barátaim!!!
Mindenkinek Boldog És sikerekben, eredményekben gazdag Új Évet Kívánok!!!
Bosconak meg szülinapot is!
(Mellesleg Bálna tegnap nagyon jót HAJTOTT, de nem biciklit!)
Sziasztok!!!
Mindenkinek Boldog És sikerekben, eredményekben gazdag Új Évet Kívánok!!!
Bosconak meg szülinapot is!
(Mellesleg Bálna tegnap nagyon jót HAJTOTT, de nem biciklit!)
Sziasztok!!!
Posted 2007. December 31. - 10:04
Jó volt látni a fenti képet. Elismerés mindegyikõtöknek!
Ezenkívül szívbõl gratulálok a Salgótarjáni HKE tagjainak az idei eredményeihez, élményeihez!
ERÕBEN, EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN GAZDAG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!
Ezenkívül szívbõl gratulálok a Salgótarjáni HKE tagjainak az idei eredményeihez, élményeihez!
ERÕBEN, EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN GAZDAG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!