Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
PsziChológia Brigi ! De az ötlet jó, ezt még nekem sem mondta Bálnus.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Elviszem lehet még a héten és ott lesz Janiéknál,jó?;) vagy egyeztetünk mikor érünk mindketten rá.....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Kisgyufa,nekem van 2 is,mindkettõ 42es
Egyik Nike a másik Adidas
Szólj ha érdekel valamelyik.Fenn vannak az apróban is

hát érdekelnének a pipõk...:) csak felkéne próbálnom de gondolom megoldható:D

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!
Tegnap Bálnával beszélgettünk errõl, én ,ahogy tudom magam részérõl, teljesn mértékben támogatom6nám a (naggyon jó) felvetést! Az edzõt.ba nekünk is volt hasonló témáról elõadásunk, amit egy mtb-s edzõ tartott, a másikat pedig egy pesti sportpszihológus és rengeteg hasznos, megfogadandó dolgokat hallottunk és sztem ez nem korfüggõ:)Persze pl a versenypszihológia nem feltétlen a hobbi bringásokra vonatkozik, de a többi... gondoljuk meg!!!:chin:
:air: Brigi

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Akkor ez megint jo nyár lesz... Majd navigálok Nándi, simabal, simajobb, 100ra bukkan, hihijjj, 6hónap kórház

Figy Bálnus, irtam anno egy mailt, majd, megbeszéljük, igaze... Meg ha már a közös dolgoknál tartunk, lehetne közös edzés, montis meg országutis, mindig ugyanakkor, smst se kellene kuldeni, csak, megbeszélni.

Közgyülés?

T! Besz@rt a gépem még december közepén, ugyhogy elszállt minden, nincs meg a levél, küldd el újra. :) Lehetne itt sokmindent csinálni, csak egy kicsit változtatni kellene mindenkinek (ill. sok embernek) a hozzáállásán...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Akkor ez megint jo nyár lesz... Majd navigálok Nándi, simabal, simajobb, 100ra bukkan, hihijjj, 6hónap kórház

Figy Bálnus, irtam anno egy mailt, majd, megbeszéljük, igaze... Meg ha már a közös dolgoknál tartunk, lehetne közös edzés, montis meg országutis, mindig ugyanakkor, smst se kellene kuldeni, csak, megbeszélni.

Közgyülés?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kisgyufa,nekem van 2 is,mindkettõ 42es
Egyik Nike a másik Adidas
Szólj ha érdekel valamelyik.Fenn vannak az apróban is

Bálna,szerintem jó ötlet :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Én már az edzés elméleten meg a gyakorlaton is túl vagyok, megyek ahogy bírok, elméletileg addig, amíg gyakorlatilag kipurcanok. Fiatalok és versenyzõk elõnyben e kérdésben, övék a jövõ, én meg szeretnék jövõre is bicajozni.
Gabes, mielõbbi gyógyulást, megírtam a cikket mégis a review-ba, sikerült egy oldalba besûríteni. Azért irodalmi angolt ne várjon senki, igyekeztem. Néhány képet is sikerült felrakni a BIG honlapra. Kemény hetem van, majd elmesélem.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Közvélemény-kutatás:

Arról lenne szó, hogy érdekelné-e a társaságot egy olyan dolog, hogy meghívnánk egy prominens hegyikerékpáros személyiséget, aki egy vagy két alkalommal egy elõadást tartana edzéselmélet, felkészülési tanácsok, stb. igény szerinti témakörökben, lehetne kérdezni meg minden. Idõpontja egyszer február vége-március közepe, ez szólna az alapozásról, a másik pedig április-május közepe, ez pedoig a szezon alatti dolgokról. Az anyagiak egy részét állná a klub, a többit a "hallgatóság", szerintem ez pár száz magyar pengõ lenne koponyánként, legyen max 4-500. Nem klubtagok is jöhetnének természetesen dupla áron. De az is lehet hogy klubtagok ingyé, még nem tudok semmi biztosat, majd csak akkor, ha tényleg érdekli a népet a dolog, és eltudom kezdeni érdemben szervezni.
Szóval?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Én meg hétvégén autóversenyzõt játszottam...

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
Hali!
Nincs valakinek 1 nemhasználatos 42-43.-as spd cipõje?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
T a pofaszelet választotta, 4és fél óra, 132es av HR, 168Max, 750méter szint. OLYAN SZÉL BESZARSZ. Na nem baj, hétvégén már otthon rúgom a pedált

Pupedli

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Én meg elraktam a biciklit vasárnapra, és csináltam egy fõpróbát a téli mátrára... Kibuszoztam Ipolytarnócra, onnan a zöld + jelzésen Karancsberény felettig, be Karancsberény, onnan föl Karancs-kilátó, és le Somoskõújfalu. 27,8km , 1058m szintkülönbség , 6óra 52perc - 148 átlagpulzus , 191 maximum , 6208 kalória felhasználás. 80%-ban szûz hó, 5-20cm, ami mindegy egyes lépésnél beszakadt. A maradék 20%-on letaposva terepjárók által, jégpályává fagyva a nyom, de még mindig jobb volt ott menni,, mint a "magas" hóba. Mindösszesen jó volt, fõpróbának meg a Téli Mátra 42-re (ami amugy 38km) tökkkkkkéletes.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Én meg az országutat választottam, vizes volt helyenként, de nagyon jó idõ volt (ma délután). Elmentem Mszele felé, meg kitértem a bárnai hágó felé, de csak a tetõig, majd vissza. Még ez nem a csúcsforma.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nagy Peti!
Akkor azé ettél Te annyit ma a mekkdonácban, mer tennap a 70 kili kifingatott, oszt én meg kértem a csajtó két sajtburgert, oszt mondta, h az a vörös hajú, szimpatikus úriember mán mevette a egészet, kérjek tõle!
Megnézem ma én is a Mátrát!
Csecsparádé!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Tennap oláh péntek mtb Mátra: st.-"ipariparkerdõ"-Maconka-Alsókatalin-kék Ágasvár, oszt vissza.3-óra 40p. 70km. Mátra 40cm-es szûz hó, ami hol beszakadt, hol nem, mégis jobban érzi magát az ember, mint itt lent az autók között az anarchiában. Mert mit keresel az úton? Te csak egy biciklis vagy...
Viszont bárki, aki bringázni akar, csak javasolhatom a montit, beszarás gyí magyarock...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Nem baj ha vannak benne távolabbi pontok, de például én a sok közelibõl szereztem meg inkább, messze nem mentem.

Köszi, hogy beírtad a véleményedet. Az eredeti ötletemet át is alakítom kicsit.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Nándi, lehet, igazad van, bár arra nagyon jó volt a 2007-es túra kiírás, hogy oda is eljussunk, ahová másképpen nem nagyon.
Sok szervezést és idõt igényelt az is igaz, egy helyszín híjján minden pontra eljutottam. Nagy élmény volt. Most, hogy teljesen nyitottak a határok, lehetne közeli Szlovák helyszíneket is beiktatni. Jó köröket lehet leírni.

Szlovákiával annyi baj lehet, hogy ott tényleg tilos az erdõben kerékpározni. Csak olyan pontot szabad kijelölni, ahová közúton, vagy max. szabadon járható földúton el lehet jutni. Jó ötlet tényleg, csak ne kelljen túl messze menni.... Nem baj ha vannak benne távolabbi pontok, de például én a sok közelibõl szereztem meg inkább, messze nem mentem.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

A 2007-es mozgalom szerintem kicsit erõsre sikeredett, azért csinálták csak kevesen. A 2006-os nagyon jó volt, szerintem egy olyan volumenût kellene megint csinálni,m azt még én is megcsináltam. Nem kell túlbonyolítani, az pont elég volt.

Alapvetõen egyetértek és igazad is van.

Ha viszont valaki jobban elmerült a részletekben, akkor rájöhetett, hogy egy Ágasvár-Hollókõ körrel bezárólag is teljesíthetõ volt ez a mozgalom. Ezt egyébként elmondtam a közgyûlésen is.

Az idei egyszerûbb és logikusabb lesz. Már majdnem készen van.
:-)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nándi, lehet, igazad van, bár arra nagyon jó volt a 2007-es túra kiírás, hogy oda is eljussunk, ahová másképpen nem nagyon.
Sok szervezést és idõt igényelt az is igaz, egy helyszín híjján minden pontra eljutottam. Nagy élmény volt. Most, hogy teljesen nyitottak a határok, lehetne közeli Szlovák helyszíneket is beiktatni. Jó köröket lehet leírni.