Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

"Ilyen embereket, mint te"

Oszt izéje, nem is ember, hanem emberszabású

És mondja ezt egy faszú !

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Oszt má mé má ? Azé mer banánt zabálok nem gofrit !

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Lacika! Ha tag lettél volna a levél létrejötte idején, ez nem vonatkozott volna rád, te is tudod!!! Sokkal jobb lenne, ha tagunk lenne még sok Adame Laci (na jó annyira sok azért nem kell :D) mert részt veszel a sportéletben!!! Nem vagy(tok) tagok, de mégis két gyerekkel ( majdnem 3 :) ) is meg tudjátok oldalni, hogy a városikon családiastól vonuljatok ki, vagy a négy nagy maratont is sorolhatnám! Én örülnék ha tag lennél, de ezt már régóta mondom, ilyen embereket, mint te, nagyon szívesen látnék a klub tagjai között, és ezt most teljesen komolyan gondolom!

Gyõzz meg tesvérem.:boks:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Te is inkabb eddzenel mint a gep elott ulsz:-)

Minden csoda 3 napig tart . Vagy valami ilyesmit szoktak mondani.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Bálna!

Szerintem jól futottál és ez a lényeg. Mármint nem az, hogy szerintem jól futottál, hanem, hogy jól futottál.:clap:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Bálna, megértem a problémád. 2006-ban nekem sem mérték le az idõmet a Salgó kupán (hegyi idõfutam), pedig saját mérésem szerint dobogós lettem volna korosztályban. Még reklamálni sem tudtam, mert nem vártam meg a végét, csak utólag tudtam meg. Valóban bosszantó.
Pista nem sörözött, hajtott fel a hegyre (Mátraszele után találkotam vele), mások is tekertek az utakon.
Messze még a csúcsforma, bevállaltam egy 64 km-es kört, de végén kicsit nehezen ment már.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Pedig most akartam tag lenni. :confused: :cry: Na mindegy. Lesz ahogy vót.:peace:

Lacika! Ha tag lettél volna a levél létrejötte idején, ez nem vonatkozott volna rád, te is tudod!!! Sokkal jobb lenne, ha tagunk lenne még sok Adame Laci (na jó annyira sok azért nem kell :D) mert részt veszel a sportéletben!!! Nem vagy(tok) tagok, de mégis két gyerekkel ( majdnem 3 :) ) is meg tudjátok oldalni, hogy a városikon családiastól vonuljatok ki, vagy a négy nagy maratont is sorolhatnám! Én örülnék ha tag lennél, de ezt már régóta mondom, ilyen embereket, mint te, nagyon szívesen látnék a klub tagjai között, és ezt most teljesen komolyan gondolom!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Szorospatak today

Namármostan honnan is kezdjem. Bálna egy hard day's night túlélése után, kevés alvással a háta mögött, magához tért a reggeli órákban. Kinézett az ablakon, jönnek-mennek a felhõk, viszonylag jó az idõ; no, akkor nem autózunk, hanem letekerünk Szorospatakra, és ugy indulunk a futóversenyen. Meg is volt az út, odaértem idõben, befizettem a kasszába a 600 magyar eurokontinentális pengõt, felbiztostûztem a hasamra ( azaz lassan már csak a helyére :) ) a citromsárga rajtszámomat, aztán rövid bemelegítés és rajt. Maga a verseny jól ment, jól éreztem magam, nem volt semmi gondom, magamhoz képest jó tempóban haladtam, végül 34:40 alatt abszolváltam a 6,7 km-t. Olllé, beérkezés a célba meg minden, a nevezési pengõkért járó tea elfogyasztása (finom volt), áltöltözés vissza biciklisbe, aztán meg tere-fere ezzel-azzal, jókedv mert tényleg mgamhoz képest jól ment, kifejezetten jól éreztem magam. Na készül az eredménylista, jön a nem hivatalos füles, Bálnus bizony megszerezte a bronzérmet. :) na még ilyet, mondta Pista meg Rena hogy valahol azért elõl jöttem, de gondoltam annyira biztos nem... Na de jó, gondoltam én... Aztán a nem hivatalos fülesbõl hivatalosan is kifüggesztett eredménylista lett, és bizonyám, ott virítok a harmadik helyen! :) még mindig de jó, gondolom, mindaddig, amig nem nézem az idõeredményemet... ami bizony 32:40 a hivatalos papír szerint. Itt nem stimmel valami :confused: Bálnus gondolkodás nélkül szól a rendezõknek, hogy hello-bello az én idõm bizony (sajnos) ennél 2 magyarországi idõzóna szerinti perccel rosszabb ám... :( Na, elõ a célban irt papír, ellenõrzés, hiba ténye megállapít. És ezzel OK, Bálnus így negyedik, mert van egy 33:??-as idõ is, és az bizony jobb. Bálnus kicsit szomorkásan, hogy mégse harmadik, de azért mégis a fair play jótékony érzésétõl átszellemülten odébbsétál. Nem mondta senki, hogy bocsi Bálnus, ne haragudj, vagy elnézést kérünk, dehát nem kívánom én ezt senkitõl, meghát nagy a nyüzsi, a lényegtelen dolgokra (mint ez) nincs idõ, ugyebár. Na mindegy, tudatom a többiekkel a dolgot (Nagy Peti kiröhög milyen hülye vagyok :) na jó, nem, dehát ismerjük õt), beszélgetés, aztán látom kifüggesztésre kerül a második hivatalos végeredmény. Na Bálnus gondolja leellenõrzi a dolgot, megnézem magam negyedikként, ám a papíron ötödikként vagyok, elõttem egy rosszabb idõ az én negyedik helyemen... Na most megint valami bibi van, jótét lélek vagyok meg minden, de azért ami jár az jár alapon, kicsit feszengve, odalépek, hogy halihó, újabb porszem a gépezetben, erre megkapom, hogy "Mindig velem van a baj" meg hogy "Aaajjjjjjjjjjjjjjj!". Na ez már kicsit azért szarul esett, gondoltam, elég is volt igy a szorospataki levegõbõl (pedig nagyon jó levegõ volt, de tényleg), akkor go haza.

Nem mondom én, tudom hogy vannak hibalehetõségek, én is számoltam már el az idõt. De elnézést kértem, és nem viccelõdni kezdtem el az illetõvel, mert tudtam hogy hibáztam. Igen, jöhet hogy óóó, Bálnus az érzékeny lelked. Nem, nem mondom hogy összedõlt a világ, csak ezek az apró dolgok igencsak szarul esnek az embernek, nekem legalábbis igen. Ilyen vagyok. De nem baj, van egy-két ember aki majd dob pár jó szót, hogy igy meg ugy Bálnus, jó amit csinálsz meg minden, aztán Bálnus, mint a jól betanított cirkuszimajom, eléldegél ezekbõl a szavakból tovább, csinálja tovább a dolgot, teszi a szívességeket mindenkinek, akinek tudja, legyen az versenyre utazás vagy edzõtábor-ügyek utánajárása saját telefonszámlára, tök mindegy, meg minden. Dehát nem kötelez erre engem senki, mondhatja mindenki természetesen, nem is okolok én senkit, tudom jól hogy én vagyok a hülye, hogy minden ellenére, rendületlenül csinálom...

Lényeg a lényeg, szeretem a poént, a viccet. Csak egy valamit nem szabad elfelejteni, mint mindennek, ennek is megvan a megfelelõ helye és ideje, nem minden szituációban válik be a dolog... Ugy tûnik ezentúl a fair play-el is igy kell majd bánni, válogatni, hogy kinél éri meg becsületesnek lenni??? Na erre még nem tudom a választ, meg nem is fogom megtudni, holnapra ugyis kialszom a dolgot, aztán lenyugodok...

Meg amugy is ha nem jön közbe semmi, ott leszek a februári futamon is, mert amugy jó volt az egész, sokan voltunk, csak én velem volt probléma, mással nem, ugyhogy ezen úton akkor inkább BOCSÁNATot is kérek a szervezõktõl, hogy galibát okoztam!

Gratulálok a csapattársaimnak, akik indultak, jól teljesített mindenki, voltunk jó sokan a klubból és ez a lényeg, ezért már megérte lemenni! Versenyeztünk, beszélgettünk, nevettünk, dínom-dánom ( na az azért nem volt, mert Pista hamar lelépett és egy sört sem ivott meg, meg Nagy Peti se mert õ meg vezetett :D ). Na ugyhogy jó volt, nehogy valakinek elmenjen a kedve a dologtól, csak és kizárólag ajánlani tudom a rendezvény de most komolyan!!! Én ott leszek legközelebb, ha minden ugy jön össze ahogy szeretném!

Továbbra is maradok mindenki felé tisztelettel, Üdv: Bálna

(A történet fikció és kitaláció, bármilyennemÛ hasonlóság valós személyekkel vagy egyéb történésekkel szemben csupán a véletlen mûve!)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Gratulalok minden egyes futkarozonak!
Jol teljesitettek a mai versenyen

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

NEM! Holnaptól a helyszínen elveszik a jogsit, ha megállítják a szegény szalonspicces söfõröket ! :tank: :brum:

Te is inkabb eddzenel mint a gep elott ulsz:-)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Pedig kellene a clubnak egy megbízható sofõr, aki annyi km-t vezet, mint Te
Hehehe

NEM! Holnaptól a helyszínen elveszik a jogsit, ha megállítják a szegény szalonspicces söfõröket ! :tank: :brum:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Pedig kellene a clubnak egy megbízható sofõr, aki annyi km-t vezet, mint Te
Hehehe

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Az idézet idézése nem igazán jött össze. TANULÓ!!! Majd legközelebb.:pisze: (Béénaa Béélaa).

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
[quote name='Bálna']Jó estét mindenkinek!

Nem tudom mi az oka, hogy valahogy mindenkinek dolga van az egyesületi rendezvények idõpontjában, ami miatt nem tud eljönni. Most mondom - ugyanugy mint tavasszal a szemétszedés után - nem kérek magyarázkodást senkitõl, hogy ezért meg azért nem tudott jönni. Nem errõl van szó. Hanem hogy majd 150-en vagyunk, és egy szûk körön kívül mindenki beleszarik mindenbe. Legyen az szemétszedés, legyen az egy verseny, amit az az egyesület rendez, amiben tagok vagyunk... Csak az a kérdés hogy minek??? Az aki nem jár a rendezvényekre, nem versenyez, nem vesz részt a három szakág rendezvényein/életében/stb. az minek tag? Azért a 15% kedvezményért ami a boltban van? vagy miért. Lehet hogy fiatal vagyok, a tagok többségétõl biztosan fiatalabb, és most jöhet az is hogy hogy veszem a bátorságot ilyen hangvételre. Ugy veszem, hogy pár emberrel karöltve hátunkon visszük az egészet, és kezd kicsit kiábárndító lenni a dolog...

Pedig most akartam tag lenni. :confused: :cry: Na mindegy. Lesz ahogy vót.:peace:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
E izée, a másik dudás is bejött a csárdába. Mindegy, majd megférünk valahogy, pela

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Nehogy kimaradjak ! :) Üdv mindenkinek !:witaj:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

Kisgyufa!
Tudsz beszélni Zeusszal?El tudja vinni a cipõt szerintem Neked

Igen tudok vele beszélni majd akkor szólok neki..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kisgyufa!
Tudsz beszélni Zeusszal?El tudja vinni a cipõt szerintem Neked

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Gabes, mielõbbi gyógyulást, megírtam a cikket mégis a review-ba, sikerült egy oldalba besûríteni. Azért irodalmi angolt ne várjon senki, igyekeztem. Néhány képet is sikerült felrakni a BIG honlapra. Kemény hetem van, majd elmesélem.

Láttam a képeidet és nagyszerû, hogy végül küldtél cikket.

Örülök, hogy tudtál bicajozni! Én már annak is örülök, hogy javulok. Hosszú évek óta nem vert így le az influenza. Már az is sikerélmény volt, ha el tudtam aludni.

Bálna!
Nagyszerû lehetett az utad, ami a korábbi "Palóc Pompei" teljesítménytúra útvonalán futott. Egyébként, így télen én is jobban szeretek gyalogolni. Mondjuk ez onnan is ered, hogy nekem a kerékpározás is inkább természetjárást jelent.
A Téli Mátra szerepel a terveimben, de én 34-es távon érzem jól magam. Ezzel a nem várt betegséggel persze már nem tervezek olyan nagy idõt, mint a múlt évben volt. Örülök a tisztes helytállásnak.

Szép napot minenkinek!