Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Figyeljetek... ha eccer lesz saját verda, szamurájkard az alapfelszereltség :wtf: A meszticeket poénból felvágom szaláminak, nem még ha akció van

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
En, 1x a GT discoba vagyis odakint a buszmegbe osszeverekedtem egy dakotaval, beutottem neki olyat, h lement. A tobbiek ugy ramugrottak, h meg most is utnenek ha nincs ott Braner a rendor igazolvannyal:-)
Igy is vereztem egy kicsit.
Ugyhogy csak ovatosan...

Ujsagiroknak, muveszeknek joooooh...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Egyszermeg tengóztak a kis fekák szintén verebélybe.

Igen, akkor is volt 2 meccs, azaz 4 csapat, be is szólogattak, de én passzivitással válaszoltam, vagyis ponthogy nem. Az sem rossz megoldás. Átnézel rajtuk oszt kész. Hagy örüljenek maguknak a primitívek. Node ennek ellenére nem ez lesz a mindennapi edzõköröm, pláne setétben.

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Holnap délután 4-kor Varsányba lessz DAKOTA vs Magyar gárda,uccai CSÖNDES demonstráció!!!!!! Állitólag rengeteg negró lessz,de mi is ott leszünk!!!!! ja és a kis varázspálcám is!!!!! elõzmények: tanár verés majd egy magyart vertek félholtra szegény gyereknek csontpótlást csináltak az arcán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Egyszermeg tengóztak a kis fekák szintén verebélybe.
Kikerültem õket, utánna a hegyen piros kiskör lelassít mellettem, elsõülésen dohányorgatva kiszól kb 12 esztendõs tengóbajnok minimaradona, és beköpi a nagydumát:
-No ez a gyerek nyálaskodott elõbb a házelõtt márola! Dikmáazanadrágrajta!

Válaszoltam, mert "csak" 3an voltak:
- Dikmá ANYÁDON az a nadrág!!!
A 16 év körüli söfõr belelépett a gázba én meg majd bele fullattam a füstbe.
Ette kicsit az olajat a verda.

Ha eréjes vagy velük és nincsenek elsöprõ túlerõbe akkor lapulás van.

lehet hopgy füstmérgezéssel akartak kinyírni!!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Gyerekek! Mátraverebély falu sötétedés után, kerékpárral, tudom ajánlani mindenkinek!:D Kivétel a gyengébb idegzetûeknek. :scared:Nekem ma megvolt. Nem gyenge élmény!:outofhere

Egyszer Suttyó ledefektelt a falu közepén. Megállt, elkezdte kiszedni a kereket, nem telt bele 1 perc, a brazilok már a kapukban stírölték Sutyeszt, valaki oda is szólt, hogy: "ooo della márole, dejó canga, ha készen vagy, akko haggyy mennyek mán egy kört vele" Suttyó fogta magát, gyors de határozott léptekkel kitolta a bringát a faluból, és ott cserélt gumit:) Na, neki szerintem még nem ment olyan magasra a pulzusa defektszerelés közben:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Na Téged se kell félteni amekkora állat vagy GECC:D

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Nem-nem. Épp ellenkezõleg. Ma valahogy nem akart fölmenni, úgylátszik az extrém hely sem tette meg a hatását.:)

Mjd egyszer lessz az ami még nem volt Betekersz............. kifele meg szaladsz az életedé!!!!!!!!!!!!!!SZALADSZ.....!!!! Nekem egyszer akarták felnyomni a tgk-t úgy,hogy én a másik oldalon álltam,nyikorgott a laprúgó azon buktak meg a dakoták..... és nem a vaddisznó bak cigány köt beléd hanem a kis koszos tacskó,és hirtelen sokan lesznek!!!!!!! KISSEBSÉG???????????????:rocketman

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
A tavalyi Mátra maratonos póló selejt volt(legalábbis az enyém). 2-3 mosás után az eleje sz@rrá ment. Akkor szóltam, ma jött belõle 2 db zsír új. Remélem ez már nem hull szét.

bowden bowden papapa bowden bowden papapapa

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Mikor befelé gurultál a faluba már akkor is 180 volt a pulzusod, gondolom... :)

Nem-nem. Épp ellenkezõleg. Ma valahogy nem akart fölmenni, úgylátszik az extrém hely sem tette meg a hatását.:)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Gyerekek! Mátraverebély falu sötétedés után, kerékpárral, tudom ajánlani mindenkinek!:D Kivétel a gyengébb idegzetûeknek. :scared:Nekem ma megvolt. Nem gyenge élmény!:outofhere

Mikor befelé gurultál a faluba már akkor is 180 volt a pulzusod, gondolom... :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Boldog Születésnapot Renának!:birth:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ezek az aug20i dolgok nem valami jók... mindig van akkor egy zsák verseny. Tavaly hegyi idõfutam, aztán Tarján-kupa, utána a Salgó... azt hittem vért hányok már a második végén :(

Tarján Kupa idén aug. 17. lesz, ugyhogy lesz két nap köztük regenerálódni... :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ezek az aug20i dolgok nem valami jók... mindig van akkor egy zsák verseny. Tavaly hegyi idõfutam, aztán Tarján-kupa, utána a Salgó... azt hittem vért hányok már a második végén :(

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Sok program van augusztus 20-án mindig, de tíz éve mindig ott voltam a hegyi idõfutamon. Idén úgy néz ki, mégis inkább egy jobbnak tûnõ programom lesz (közös szlovák túra a BIG mozgalom belga elnökével meg a magyar szekcióval). De addig még sok minden változhat.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Úgy látom nagyon aktív ez ügyben a csapat. Csak tartsatok ki a késõbbiekben is. :-)

Azért azt megnézném, hogy ki teker ki itt egyben, mármint a hat kilométer hosszon.

Nekem országútival 33% volt a maximum, de alapvetõen nagyon pörgetõs vagyok. Az 30/32-es áttétellel ment - egy darabig.
50-es fordulat alatt én már nem vagyok hajlandó tekerni. (Volt korábban ebbõl kifolyólag egy sérülésem.) Az orvos szerint olyan szögben áll a térdkalácsom, hogy nem tesz jót neki a nagy nyomaték. :-(
Amúgy lefelé rosszabb volt. Mivel kavicsos volt az út, inkább le is szálltam, mert annyira rizikósnak éreztem.
Egyébként ez a hegy a Halltal volt Inssbruck mellett.
Íme egy kép errõl. A kis híd mutatja a vízszintest. ;-)
http://farm3.static...._767520ba7f.jpg

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Van itt valaki aki volt ma sportorvosnál? ha igen mi volt? gyorsan lement, hanyan voltatok?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Errõl van szó

Nem kell beszarni!
Minden tekerheto, csak kell a megfelelo attetel.
Orszaguti vagy monti, nem szamit.
Betonon illo lenne orszaguti.
Csak legyen a labadban kilometer.
A salgo sipalyan se mennek tul sokan fol, megis tekerheto...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Pista, oké a hajtómû, már szombaton kipróbáltam Salgóbánya felé. Volt nagy szembeszél meg hideg, de felfelé már nem fáztam. Hát még edzeni kell az idõfutamig (ha megyek), mert augusztus 20-ra más tervek is vannak. Remélem karakteres volt a Karakter (csak kevés).

Orulok, h jo a hajtas. Mondtam, h megleszel elegedve!
A Karakter meg a hutoben, de lehet ma beveszem.
Amugy nekem is van tervem minden aug.20ra (tudod Szent Istvan), de mindig ott szopok azon a k.rva nagy hegyen:-)