2017-ben gyorsan kellene biciklizni, de lehet h 71 lesz belõle.
Rendben megyek ide is meg MFüredre is , vasárnap utba ejtem :DD
Telhetetlen !
2017-ben gyorsan kellene biciklizni, de lehet h 71 lesz belõle.
Rendben megyek ide is meg MFüredre is , vasárnap utba ejtem :DD
Veszek én neked 2x annyi nutellást csak gyere ide érte ! Lemenni ezér Mátrafüredre ?
- és milessz 2017 ben ?
Szerintem õ is kasztingol, csak a Rudaséknak, és nézegeti mi a trend!
Ma úgy döntöttem, hogy az idõjárás viszontagságai miatt, inkább futkározok egy kicsit. Apummal felmentünk Galya tetõ alá, Szépkilátásig (Mogyorósorom) autóval, én ott kiszálltam, és indultam futni. A P+ jelzésen felmentem Galyára, majd onnan a K- jelzésen tovább Piszkéstetõre, aztán le Mátraszentimrére. Onnan jobbra fordulva a S+ jelzésen föl a Vörösmarty kilátóig. Itt egy szusszanásnyit pihentem, majd tovább a S+ jelzésen. Mátraszentistván fölött rácsatlakoztam újra az országos kékre, és tovább Ágasvárra. Az ágasvári csúcson újra megpihentem, elvileg a jövõ heti Muzsal teljesítménytúra útvonalát akartam bejárni. Ami azt jelentette, hogy a túristaháztól a P- jelzésen kellett volna tovább mennem. Így is terveztem, de a csúcsról szétnézve, inkább azt választottam, hogy hazafutok, mert a Muzsla csúcs irányában elég cudar felhõk gyülekeztek. A kék jelzésen lefutottam Alsókatalin-Bányatelepre, majd onnan a városon keresztül haza. Így lett összesen 2óra 33perc. A távot nem tudom pontosan, de Ágasvárig elvileg 12-13 km lehet, szerintem olyan 26-28 km-re saccolom. Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam! Nem volt olyan buta ez a Forest Gump!!! :)
Janibá, érdekel a sor, ha meg tudunk egyezni
Óóóóó! Mintha csak a miénket látnám Putnoky Rendelõ - Dr. Putnoky-Benedek Zsuzsa, Dr. Putnoky-Benedek Gábor
Amúgy csak azt áruld el, hogy ezt az oldalt milyen apropó gyanánt fedezted fel?
Janibá, érdekel a sor, ha meg tudunk egyeznieladó 1db XT hátsó sor originál csomagolásban sértetelen !