Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

2017-ben gyorsan kellene biciklizni, de lehet h 71 lesz belõle.
Rendben megyek ide is meg MFüredre is , vasárnap utba ejtem :DD

Telhetetlen !

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Veszek én neked 2x annyi nutellást csak gyere ide érte ! Lemenni ezér Mátrafüredre ?
- és milessz 2017 ben ?

2017-ben gyorsan kellene biciklizni, de lehet h 71 lesz belõle.
Rendben megyek ide is meg MFüredre is , vasárnap utba ejtem :DD

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nemtom mér vagy kiakadva, 4-6ezer euróért olyan idõfutam bringát veszel, hogy ha belerúgsz elsunnyog... Ha kiszámolod, 10eurós órabér mellett nem is kell 2017ig várni :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Teljesítménytúrák

Karancs-Medves - 2012. április 30.
Az idõbeosztásomhoz képest késõn lett kialakítva a végleges útvonal, így bejárást már nem tudok szervezni rá. Az "éles" túrán azonban indulhatunk MTB-vel. A kérés az, hogy ez a túra napján, 7.00-kor történjen meg.
A túra kiírása:
Karancs-Medves 50/35/20 | TTT

Bujáki kikelet - 2012. április 29.
Nincs messze ez a túra sem, amely egyben a Cserhát kupa része is.
Bujáki Kikelet 45/17/Kikeleti várőrült 55/Magyarok Útja 30/Kikeleti Pampuska 25 / Kikeleti Kerekező 50MTB | TTT

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Veszek én neked 2x annyi nutellást csak gyere ide érte ! Lemenni ezér Mátrafüredre ?
- és milessz 2017 ben ?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ma AK.3. futama volt, ahol nem történt semmi emlitésre méltó, csak ráérek ezé irok :) illetve mégis... mentem 46+ percet 91 %-on és nyertem 2 nutellás palacsintát... csak el kell menni érte mátrafüredre :)...

Az ország legjobb klasszikus idõfutam pályája. 30 km, 360m szint, sik rész nem sok van benne.
Rajt után 85 kg belendült és pik pak 70 felett mentem a lejtõben. Aztán szépen egyenletes tempóban mentem nem nagyon engedtem a pulzust 192 felé, mert már a 192 az savasodási szint felett van. Igy ahol ugy éreztem, visszavettem a terhelésbõl, volt h. 35-el mentem épphogy húzódáson!! Olyan lassan mentem mint még soha! 7.5 km-nél 10 perc 51 alatt voltam 41.4-es átlaggal, hááát voltam már itt 9 és fél percen belül is és 47.5-es átlaggal. Domb nagyon rosszul ment és nem is erõltettem kistányéron felmentem 39-21-19 körül. ott 36.3-as átlaggal jártam és a legjobbam 39.9. Aztán lejtõben megint óvatosan, sikon viszont próbáltam minnél jobban pörgetni, nem ritkán 60 közelében. (Háát lejtõn meg sikon nem gyengén elõnyömre válna az 55-ös lánctányér, vagy legalább egy 11-es hátul, mert 53-12 vel lassunak éreztem magam és tudtam volna nehezebbet hajtani.) Fordítónál15 kmnél legjobbam 41km/h most 38.4 :)...visszafelé egész jó tempóban kezdtem a hullámokon, majd a hegynél megint takarékos üzemmód, 39-21-19 majd a vége felé lejjebb 39-15-14 körül. onnan az utolsó 9 kmen éreztem h a szokottnál sokkal több erõ maradt bennem.szokatlanul jól ment a verseny utolsó harmada,a hegy teteji 35.9-es átlagot 38.4-re sikerült javitani, ami 4 mp-el marad el a legjobbamtól ezen a pályán. Amire abszolút nem vagyok büszke, mert itt még nem sikerült soha jól mennem de Nagyon örülök neki, hogy az edzés hiánya megtanitott rá hogy beosszam az erõmet, ez már a 3. verseny ahol tapasztalom. Remélem ennek a késõbbiekben mikor tétre megy is fogom a hasznát venni egyszer.
Végülis sikerült megtalálni azt a tartományt ahol sokáig birok tekerni.
AVS: 188(91%)
Max: 197 (95%)
30km 00:46:52 38.4km/h
912KCL
Jah + kezd a f@szom tele lenni vele hogy akik elõttem végeznek mindenki idõfutamkeróval jár telekerékkel meg 100mm +os baszzott gyors kerekekkel :S @ Nembaj 2017-ben szopni fog mindenki!! :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
A holnapra (április 14. szombat) tervezett munkatúránkat az idõjárás bizonytalansága, idõpont ütközés (Mátrabérc) miatt jövá hét szombat 14.00 órára halasztjuk ! Az munkanap, de elvileg délután már többen ráérünk, sokáig világos van, így meg tudjuk oldani a tervezett dolgokat.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Ha valakit érdekel Sram Red 175ös hajtókar, 53-39 lánckerekek, GXP középrész - az szóljon

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Erdõirtás.

A természetben járni csodálatos! Minden percet éljetek is át úgy, hogy ajándéknak érzitek azt, amit láttok, amit kaptok.

Íme egy tanulság arról, hogy rövid idõ alatt egy hangulatos erdõbõl, mi tud maradni.

A helyrõl tudni kell azt, hogy eleve nem sok erdõ van azon a vidéken, így igazi oázis volt ez a része. Talán a 2002-es „Cserehát turistája” mozgalom teljesítõinek még beugranak a táj szépségei.

Cserehát – 2011. október
http://imgfrm.index...._0009979289.jpg
http://imgfrm.index...._0009979290.jpg
http://imgfrm.index...._0009979291.jpg

Cserehát - 2012. április
http://imgfrm.index...._0009979532.jpg
http://imgfrm.index...._0009972671.jpg
http://imgfrm.index...._0009972672.jpg

:-(((

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Szervezések.

Többen érdeklõdtek a Kohász-kék túrával kapcsolatban. Talán itt könnyebben hozzájuthattok az információkhoz.

2000 -és 2010 között rendszeresen megrendeztem ezeket a bejárásokat ill. két évben élesben is teljesítménytúraként. A létszám idõnként barátias volt (4-5 fõ), de akadtak évek, emikor 15-20-an teljesítettük a 130 km-es távot Diósgyõr és Salgótarján között. Azóta azonban újabb feladatok megszervezései kerültek elõtérbe. Ezek közül az egyik a BIG day. Mindjárt itt is van a múlt évi ízelítõül, Györgyi Gábor filmjével, HD minõségben. ;-)
2. BIG day: Galyatetõ *3 - bringatúra / bicycle tour / fahrradtour - YouTube
Minden BIG tagot és érdeklõdõt is szívesen várunk az idei találkozóra, mely 2012. május 19-én lesz. Gyöngyös a rajt/cél és Kékestetõ 3x a program.

Ahogyan a közgyûlésen ismertettem, idén sincs a programban a Kohász-kék, de ha idõm és energiám mégis lesz rá, akkor idõben szólok. Erre az esély idén már csak õsszel lehet.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Tibi mennyé rövidebbeket baszod :D De hullakomolyra fordítva a szót, ha baba nyereg kell, San Marco Aspide. Semmi más. Speci Toupe sem rossz, de eltörtem 3at a 71kilómmal...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Ha már Janibá is... (bár ez nem tesz-vesz oldal) :D
Nekem meg lenne 1 db. eladó, alig használt Fi'izik Gobi ülésem/nyergem. Nekem nem vált be hosszútávon.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Unokám születése úgy feldobott, hogy csütörtöktõl hétfõig mentem úgy 270 km-t.
Kreicsi Gabival a Váci csata emlékére rendezett túrán vettünk részt Húsvét vasárnap. A túra 90 km volt részben a Börzsönyben, de oda-vissza Vácig Galgamácsáról (anyósomtól) még hozzájött úgy 46 km. Elõtte csütörtökön Szobig mentem oda-vissza 105 km-t, hétfõn már csak Pásztóról jöttem haza bringával. No alkohol, mivel a rendõrök razziáztak.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
E! Üdv!

Szerintem õ is kasztingol, csak a Rudaséknak, és nézegeti mi a trend! :D

Ja, valami hasonló :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Ma úgy döntöttem, hogy az idõjárás viszontagságai miatt, inkább futkározok egy kicsit. Apummal felmentünk Galya tetõ alá, Szépkilátásig (Mogyorósorom) autóval, én ott kiszálltam, és indultam futni. A P+ jelzésen felmentem Galyára, majd onnan a K- jelzésen tovább Piszkéstetõre, aztán le Mátraszentimrére. Onnan jobbra fordulva a S+ jelzésen föl a Vörösmarty kilátóig. Itt egy szusszanásnyit pihentem, majd tovább a S+ jelzésen. Mátraszentistván fölött rácsatlakoztam újra az országos kékre, és tovább Ágasvárra. Az ágasvári csúcson újra megpihentem, elvileg a jövõ heti Muzsal teljesítménytúra útvonalát akartam bejárni. Ami azt jelentette, hogy a túristaháztól a P- jelzésen kellett volna tovább mennem. Így is terveztem, de a csúcsról szétnézve, inkább azt választottam, hogy hazafutok, mert a Muzsla csúcs irányában elég cudar felhõk gyülekeztek. A kék jelzésen lefutottam Alsókatalin-Bányatelepre, majd onnan a városon keresztül haza. Így lett összesen 2óra 33perc. A távot nem tudom pontosan, de Ágasvárig elvileg 12-13 km lehet, szerintem olyan 26-28 km-re saccolom. Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam! Nem volt olyan buta ez a Forest Gump!!! :):)

fuss Geri fusssss!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ma úgy döntöttem, hogy az idõjárás viszontagságai miatt, inkább futkározok egy kicsit. Apummal felmentünk Galya tetõ alá, Szépkilátásig (Mogyorósorom) autóval, én ott kiszálltam, és indultam futni. A P+ jelzésen felmentem Galyára, majd onnan a K- jelzésen tovább Piszkéstetõre, aztán le Mátraszentimrére. Onnan jobbra fordulva a S+ jelzésen föl a Vörösmarty kilátóig. Itt egy szusszanásnyit pihentem, majd tovább a S+ jelzésen. Mátraszentistván fölött rácsatlakoztam újra az országos kékre, és tovább Ágasvárra. Az ágasvári csúcson újra megpihentem, elvileg a jövõ heti Muzsal teljesítménytúra útvonalát akartam bejárni. Ami azt jelentette, hogy a túristaháztól a P- jelzésen kellett volna tovább mennem. Így is terveztem, de a csúcsról szétnézve, inkább azt választottam, hogy hazafutok, mert a Muzsla csúcs irányában elég cudar felhõk gyülekeztek. A kék jelzésen lefutottam Alsókatalin-Bányatelepre, majd onnan a városon keresztül haza. Így lett összesen 2óra 33perc. A távot nem tudom pontosan, de Ágasvárig elvileg 12-13 km lehet, szerintem olyan 26-28 km-re saccolom. Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam! Nem volt olyan buta ez a Forest Gump!!! :):)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Janibá, érdekel a sor, ha meg tudunk egyezni ;)

Kedden keressük egymást telefonon !

RTibi

RTibi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Óóóóó! Mintha csak a miénket látnám :) Putnoky Rendelõ - Dr. Putnoky-Benedek Zsuzsa, Dr. Putnoky-Benedek Gábor
Amúgy csak azt áruld el, hogy ezt az oldalt milyen apropó gyanánt fedezted fel? :) :)

Szerintem õ is kasztingol, csak a Rudaséknak, és nézegeti mi a trend! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

A fogorvos úr kasztingol :D

Óóóóó! Mintha csak a miénket látnám :) Putnoky Rendelõ - Dr. Putnoky-Benedek Zsuzsa, Dr. Putnoky-Benedek Gábor
Amúgy csak azt áruld el, hogy ezt az oldalt milyen apropó gyanánt fedezted fel? :) :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

eladó 1db XT hátsó sor originál csomagolásban sértetelen !

Janibá, érdekel a sor, ha meg tudunk egyezni ;)