Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Gratula a legifjabb Peter Nandorhoz es jo egeszseget, boldog eletet Neki es Kedves Csaladjanak!!

Én is kívánok minden szépet és jót,de egészséget mindenek felett!!!!!!!!! SZAPORODJ MAGYAR........SZAPORODJ

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Gratula a legifjabb Peter Nandorhoz es jo egeszseget, boldog eletet Neki es Kedves Csaladjanak!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Mi is gratulálunk a kis Péterhez! Sok örömet, boldogságot, jó egészséget!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Gratulálunk a legifjabb Péter Nándikához!!!

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Ja, bárányhimlõs lettem, de már túlvagyok rajta elvileg, már hullanak le a micsodák. Volt rajtasm vagy 500 db. Láz, fejfájás, ilyenek, nem vagyok én ehhez hozzászokva. Jövõ héten már dolgozok. Aki még nem jelentkezett a jövõ hét pénteki közgyûlésre, s akar jönni, mihamarabb tegye meg, aki biztosan nem jön, az is jelezze !

áhh Nándi jobbulást:) elkelett volna kapnom tõled a bárányhimlõt tudom nemjó dolog de aztmondják minnél elõbb annál jobb és még nekem nem volt:chin: no de mind1 még 1-szer jobbulást
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Geri, biztos madárinfluenzás volt a Mátyás madarad... vagy eltört a lába.:afro:

Én is ezen gondolkoztam, hogy lehet, hogy beteg volt, de mindegy is, mert a feeling volt a lényeg! Bár mikor köhögtem egyet, akkor elrepült:) meg különben is, ne kötözködjé, hanem gyere mán fogászkodni:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nándi,asszonykád egy hete mondta és nagyon meg volt ijedve.Örülök, hogy jobban vagy!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Jobbulást Nándi.:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Így vagyok ezzel én is,amikor erdõben bicajozok. Ma is ideje volt levezetni a héten összegyûlt feszültséget, hideg ide szél oda, és terpre mentem. Jó döntés volt, alig volt sár, szarvasokkal és egy õzzel is találkoztam. Igazi feltöltõdés volt, még elütni sem akartak, mint egy hete Vízválasztónál a barom Fábiás (olyan okkersárga, hogy dögöljön meg).
Hívnak a hegyek! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Vagy osse vót ,csak álmodozik ilyesmirõl Geri.:D
...
Mi van a Mátra maratonnal? Senkise nincs elfogadva, csak vár meg vár, de meddig? Mindegy, messze van még. A többi okés.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Geri, biztos madárinfluenzás volt a Mátyás madarad... vagy eltört a lába.:afro:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Figyelj Pearthy... én azon gondolkoztam - mikor 10perces résztávot csináltam a kövesen - régen montiztam, aztán átszoktam az országútra, és most megint kezdem megtalálni a hegyibringázás szépségeit. Az erdõben nincsennek barom autósok, turistákkal is elvétve találkozok. Más az egész, sokkal könnyebb nyugalmat találni, ha csak mozogni is akarsz. Nincs semmi, csak te meg a bicaj, meg a fák.
Hasonló spirituális érzés - a madaras kalandodhoz, mikor egy kora tavaszi estén kimegyek a várba, megnézem ahogy lemegy a nap, ahogy az emberek hazatérnek a munkából és a kocsisor egész hossan elkígyózik a városközponttól a Besztercéig, és feljön egy pár fényesebb csillag. Nincs kint senki, nem hallasz semmit csak a szelet meg a gondolataidat, és minden olyan tökéletes. Akkor már kezd sötét lenni, ideje rátenni a kereket a Tatár-árokra... :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Miért jó bringázni?
Csütörtök reggel fél 7-kor ébredtem, elõzõ este éjfélig dolgoztam, és az éjszakan során jóformán csak forgolódtam. Volt egy komplikáltabb esetem, és nagyon aggódtam, hogy vajon jól csináltam-e azt, amit csináltam. Ébredés után csak azt éreztem, hogy kurv@ fáradt vagyok, és rettentõ ingerlékeny. Megreggeliztem, aztán leültem netezni, de jóformán minden idegesített. elhatároztam, hogy elmegyek tekerni, de idegesített, h fúj a szél, h elfelejtettem bezsírozni a láncot, meg a gondolatok csak özönlöttek a fejemben. Van egy tök jó kis köröm, amit ilyenkor szoktam menni, és épp Szentkútnál tekertem fel a Remete-barlanghoz, na, mondom, megnyomom az emelkedõt, kiadok magamból mindent...így is volt, aztán mikor felértem, azt vettem észre, hogy kisütött a Nap, elcsendesedett a szél, és tõlem kb. 5 méterre ott kuporgott egy Mátyás madár. Tudtommal nagyon nehéz meglátni egy ilyen madarat, mert nagyon éber és rögtön elrepül, és ha emlékezetem nem csal, akkor õt nevezik az erdõ õrének, mert jellegzetes hangjával mintegy figyelmezteti a többi állatott az ember közeledtére. De ez a madár ott ült mellettem, nem repült el. Néztem õt, és furcsa módon lecsendesedtem belülrõl. Ne kérdezzétek miért, de teljesen megnyugodtam, mint ahogyan a szél is elcsendesedett... lefelé a Mária-forrásnak jöttem, és nyugodt voltam, kipihentek éreztem magam, mintha minden problémám elszállt volna... Szóval lehet, hogy most ez ilyen érzelgõsre sikeredett, de én elgondolkodtam ezen, és ezér (is) jó bringázni, mert eggyé vállsz a természettel, és lecsendesedsz, mint a szél...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nándi!
Jobbulást kivánok
Használni kell a tojásokat ezerrel:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
HEEHEEHEEHEEE A SZEX VAJON MI:krol: Írtam a Bálnának egy mailt, hogy lehet hogy megyek de lehet hogy nem. Minden attól függ, mennyire leszek depis, tudod

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Szia Hena!
Bárányhimlõs.Ebben a korban már veszélyes :(

Ja, bárányhimlõs lettem, de már túlvagyok rajta elvileg, már hullanak le a micsodák. Volt rajtasm vagy 500 db. Láz, fejfájás, ilyenek, nem vagyok én ehhez hozzászokva. Jövõ héten már dolgozok. Aki még nem jelentkezett a jövõ hét pénteki közgyûlésre, s akar jönni, mihamarabb tegye meg, aki biztosan nem jön, az is jelezze !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szia Hena!
Bárányhimlõs.Ebben a korban már veszélyes :(

-=B.B.B.=-

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Miert? Mi törtent vele?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
K.Nándiról mit tudtok? Jobban van már?

-=B.B.B.=-

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gyógyulást Pista nagymester. Pénteken még minden oké volt, látszólag. Gratula a Tihany kupa résztvevõinek. A kb 70-es kör szombaton megvolt nekem is (egyéni idõfutam).
Hívnak a hegyek! :D