Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nem Zolika a nagyhal, hanem TOMIKA:wtf: Nem egyszerû elhajtani egy cyclo áttételt, és bizonyította nemeccer, hogy durva terepen is lehet. Ha a pálya gyors lesz, vége mindenkinek:dance1:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

...Felkeltette érdeklõdésemet a városi bajnokság. Azt írják, nem túl technikás. Akkor meg az erõ velem van.
Olyan vagyok, mint a jó bor, ahogy öregszem, egyre jobb vagyok.
Ha tévedek, akkor meg egy jó buli lesz. De nem adom fel!!!!

Tényleg nem lesz technikás a pálya, semmi köves-gyökeres lefelék vagy hasonlók, igazából emelkedõ sem nagyon lesz benne, szerintem Bene Zoli megoldja nagytányéron az egész pályát majd. Igazi öröm-biciklizõs pálya lesz, lankás-huplis, kanyargós részekkel, szép környezetben... Jó lesz :)

Ugy veszem észre mûködik ez a hírleveles módszer, sokan jeleztek vissza már hogy tetszik, informatív, stb. A jelzésfestésre is szépen gyûlnek az emberek, most szombatra már nagyjából meg is vagyunk, de még várok egy-két embert szívesen, csakhát munkanap lesz, nem egyszerû a dolog, de szerintem leszünk annyian amennyien kellünk.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Remélem hogy 50%-os teljesítési arányomat (2/4) idén feljavítom 60%-ra (3/5)! :) Meg hogy azon a köves felfelén, ami ott rögtön az elején volt, ami kiváltotta azt az erdészeti utat, ahol annak idején lerobbant a felnim :) szóval hogy az megint benne lesz, nem egyszerûen jó volt tavaly elõtt (asszem akkor). :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közeli cél a hétvégén a Kohész-kék túra (talán ötödször). Felkeltette érdeklõdésemet a városi bajnokság.

Ha már Gyuri szóba hozta, akkor íme az eddigi Kohász-kék teljesítõk (zárójelben a teljesítések száma): Albert Tamás (1), Babka Szabolcs (1), Balázs József (1), Berta Gábor (1), Berta Zoltán (1), Borosnyay Péter (1), Czibula György (1), Csercsics Tibor (1), Csohány Róbert (1), Domonkos György (4), Györe Domonkos (1), Gyõrffy Levente (1), Ispán István (5), Jakabos Roland (4), Jandó Gábor (1), Józsa Gábor (1), Kéri István (2), Kis Pál Máté (1), Kovács György (1), Kovács Norbert (1), Kreicsi Gábor (7), Krista Varga (Svk)(1), Kriston Gábor (1), Lenkei Péter (1), Nagy Péter (2), Novodonszki Iván (1), Paulovits Balázs (1), Péter Nándor (1), Révhegyi Zoltán (1), Sándor Bertalan (1), Schlögl Balázs (2), Simon Roland (1), Szõke Zoltán (1), Tóth Richárd (1), Vass Csaba Péter (1), Vertich tamás (1). Vincze Gábor (6), Zsurkán Ferenc (1)

Legjobb idõ: Lenkei Péter 9.14’

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nem tudom, nem tudom, nem én voltam, de 2-3 söré' bármit elfelejtek.
Amúgy abszolút tényleg nem tudom, hogy mi a szituéjsön.

Semmi komoly,csak nem tetszett a biztatásom Neked :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Rég adós voltam a Specinek egy "nagy" körrel, amirõl ár írtam Nekek. Hát döntse el ki-ki magának, mennyire az.

Annyira tudtam, hogy megcsinálod! Már szombaton látszott az arcodon, hogy nagyon elszánt vagy.
Gratulálok hozzá!

Tour szakasz kipipálva. Jövõre Malga Palazzo + Pantani maraton?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Akárhogy számolom, 340kilcsiométer az 34es átlaggal 10óra:wtf:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Holnap után (23.-a, szerda) reggel 8 órakor a Városháza elõtt lett egy kis valami, van egy országjáró kerékpáros, kedden érkezik hozzánk, szerda reggel indul tovább, itt lesz Bodor Ádám, a kerékpárügyi kormánybiztos is (aki tarjáni), s kellen pár kerékpáros ember. aki végigvezeti a városon. Kedden délutánig jelezze, aki el tudna menni.
Kösz !
Nándi.

Hát Nándi szivesen mennék ha nem lenne suli de így nem...:bell: ojj még szombaton is kell menni :chin: :scared:
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Gratulálok a tegnapi szlovákgyarmati résztvevõknek!!

Nagy Peti,neharaguggyámánrám :( ;)

Nem tudom, nem tudom, nem én voltam, de 2-3 söré' bármit elfelejtek.
Amúgy abszolút tényleg nem tudom, hogy mi a szituéjsön.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Van egy tervem. Egész napos bicajozás, ameddig csak bírom. Cél a saját egy napos leghosszabb túra (340 km) megdöntése. Ha van társ, jelezze. Idõpont valamikor nyáron. Helyszín a környékben csillagtúra formájában, ha kipukkadunk, ne kelljen nagyon távolról hazatekerni. Közeli cél a hétvégén a Kohész-kék túra (talán ötödször). Felkeltette érdeklõdésemet a városi bajnokság. Azt írják, nem túl technikás. Akkor meg az erõ velem van.
Olyan vagyok, mint a jó bor, ahogy öregszem, egyre jobb vagyok.
Ha tévedek, akkor meg egy jó buli lesz. De nem adom fel!!!!
Hívnak a hegyek! :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Holnap után (23.-a, szerda) reggel 8 órakor a Városháza elõtt lett egy kis valami, van egy országjáró kerékpáros, kedden érkezik hozzánk, szerda reggel indul tovább, itt lesz Bodor Ádám, a kerékpárügyi kormánybiztos is (aki tarjáni), s kellen pár kerékpáros ember. aki végigvezeti a városon. Kedden délutánig jelezze, aki el tudna menni.
Kösz !
Nándi.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gratulálok a tegnapi szlovákgyarmati résztvevõknek!!

Nagy Peti,neharaguggyámánrám :( ;)

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Rég adós voltam a Specinek egy "nagy" körrel, amirõl ár írtam Nekek. Hát döntse el ki-ki magának, mennyire az.
A vasárnapi megpróbáltatás 205km-es lett, 2005m szinttel, és valami 7és fél óra abszolút idõvel. Az átlag pár puding - 27valami - Egerbaktától Szécsényig szembõl fújt a szél. Aztán Parádsasvár-Galyatetõ sem az a gyorsan abszolválható szakasz, ha az ember egy 100assal a lábában kezdi a puklit. Szécsénybõl hazfelé azon rettegtem, mi lesz, ha síkon le kell dobni kicsire... hála Istennek forgott a nagy is. Égettem emellé 6800kalóriát, szóval meg is kezdtem a feltöltést így este:krol: . Bár a combjaim elég ramaty állapotban vannak.
Egy kicsit hosszabb sorral mehetnénk valamikor egy "kicsit" többet :)
Na puszedli

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gratulálok a Karancs-Medves teljesítéséhez. Én õszintén szólva nem csak a várható esõ miatt nem mentem, hanem pénteken nyomtan délután egy erõs iramú 64 km-es kört. Sikerült 28,5-ös átlagot menni. Szombaton meg jól esett az egész heti robot után pihegni. Pláne vasárnap várt a kertásás, de azért oda-vissza (Kazárra) csak bicajjal mentem.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
"A kör amúgy jó még így esõben is, egész tekerhetõ. Eccer kéccer megcsúszott ugyan a kerék, de egy élmény volt..."

Egyébként 42,2 km és 1355 m lett a vége. (Még bíztatóbb az átlagunk.)
Így valószínûleg Somoskõ nem lesz benne a 35-ös teljesítménytúrán. Akkor is 38 km és 1310 m lesz belõle.

Bicaj és ruházat rendben. Fürdõszoba megúszta. :-))))

Gyere máskor is tekerni!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:wtf: Gabes! Nekem a fürdõszobát is ki kellett takarítani, mert a bicaj összekoszolta a plafont is. A mosógépet meg jó hogy szóba hozod, lehet bennefelejtettem volna a ruhát :D A kör amúgy jó még így esõben is, egész tekerhetõ. Eccer kéccer megcsúszott ugyan a kerék, de egy élmény volt...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Jelentem két fõvel (T-works & me) teljesítettük a Karancs-Medves 35-ös bejárást.
Hogy miért nem jöttek a többiek? :-)

Végig eset az esõ ill. talán tíz percen át nem. :-)
Nyomtuk, ahogy csak bírtuk és végül 4 óra 3 perc alatt végeztünk is.
T-works-nek köszönöm a bíztatást és az ideális útvonal/tempó kialakítását.

A bicajtakarítás közel két órás volt, a mosógép a cuccaimmal már másodjára fordul. ;-)
Jövõ héten, ha a Kohász-kéken esik vagy elõtte, akkor én indexelek le az aszfaltra. Ebbõl a stílusból egy évben egy elég (nekem).

Hátszelet!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Megéztem a vázat,szépen elrepedt.....
Jó kis esõ van:/

Vizsla ha firtnének akor sem jön a házhoz hehhe
német vizslát tudok ingyen Szécsényben

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mint amikor nézem a tévét. Csontos L elkövetõ ellen a kutyarendészeti bíróság... hogy MI VAN:wtf:? Hogy lenne vizsla formája? Akkor inkább töpörtyû. Akkor meg én agár. Vagy :slimak:

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Kisgyufa,mi lett a pyxis team vázzal?

hát izééje eltörött vagy mi?? a láncvilla...:(
Vettem neked lepcsit es,
laskaszüröt, tepsiszettet,
de te ezt nem értékelted,
mert Csengõ Zolival megcsaltál!