Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nincs, az ultegrás Specivel ellopták azt is

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Na akkor jól van! Mert nekem 36 km-t mért! Én itthon az órában még a kerékméret beállítást is ellenõriztem...
Most akkor vagy nem vót 42 km, vagy vót, de óra szerint nem vót. Vagy vót, csak valahol levágtam a pályából, vagy
a nagy melegben még a pálya is összement!

Sigma Rox 9 - BUDA MARATONT = 35,4 km -
Nekem ennyit mért, de szerintem a szint sem volt annyi mint amennyit írtak.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na ezt elhamarkodtam. A múltkor azt írtam, hogy olyan egyéni csúcsot értem el Ceredig (51 perc), ami megdönthetetlen (számomra). Erre ma sikerült 49 és fél perc alatt lenyomni a 22,3 km-t, így 27 km/h az átlag. Össztáv (füleki kör): 74 km, 2 óra 41 perc. Még fejlõdõképes vagyok? Vagy így megcombosodtam a Karancs-Medves túrán?
Hívnak a hegyek! :D

KONZI

KONZI

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Üdvözlet mindenkinek!

Nincs valakinek esetleg elfekvõben 8-as országúti fogsorja óccsón?
(az sem baj ha kicsit használt)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Eccer basztam be a kijelzõt a 725ösön...

megvan még?

:D...oldalszél lehet odabaszott az órának is :D

befújt a keringésbe :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Eccer, résztáv közben - a szél is eléggé fújt, a Polar konstans ráált hogy majd õ 210-220akat mutat. Biztos emlékeztek rá a Veloban, akkor basztam be a kijelzõt a 725ösön...

:D...oldalszél lehet odabaszott az órának is :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

A Buda kétkörösön mennyi távot mértetek, mert nekem meglepõ 32 km-t mutatott az órám...?

Na akkor jól van! Mert nekem 36 km-t mért! Én itthon az órában még a kerékméret beállítást is ellenõriztem...
Most akkor vagy nem vót 42 km, vagy vót, de óra szerint nem vót. Vagy vót, csak valahol levágtam a pályából, vagy
a nagy melegben még a pálya is összement!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Eccer, résztáv közben - a szél is eléggé fújt, a Polar konstans ráált hogy majd õ 210-220akat mutat. Biztos emlékeztek rá a Veloban, akkor basztam be a kijelzõt a 725ösön...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Bocsánat, hogy idegenként csak így ideírok, de szoktam olvasni itt a versenybeszámolóidat. Kíváncsi vagyok, hogy más hogyan látta az adott versenyt.
Én csak 36mm magas felnikkel mentem és párszor engem is odébb tett az oldalszél. A telekerékkel mit dolgozhattatok azért, hogy az úton maradjatok...
Õsinél tényleg brutális szél volt azon az enyhe emelkedõn.

Háát jól adta az biztos...csak kár hogy a hátszélre elfogyott az erõm meg a lendület is :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

212es pulzus bebaszna

Órába annyi volt...edzetlenség miatt sztem...

De volt már sokszor 204-204-209 is többször... szóval nem tudom...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
A Buda kétkörösön mennyi távot mértetek, mert nekem meglepõ 32 km-t mutatott az órám...?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
212es pulzus bebaszna

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Péti nagydíj azaz harc a széllel meg a telével :S:)

Múlthét végén már egész jó fordulaton mozogtak lábaim nem ritka volt a 110-115-sem..igy a tele kerék+ 3 küllõs párosítással...00:29:30ra vártam magamat a 21 km-es távon, a tavaly itt teljesített telibe 30 perc után.

Háát a verseny hetében a dolgok nem úgy alakultak ahogy én terveztem. Csak laza átmozgató, regeneráló jellegü edzéseim voltak munka elõtt után, abból se sok kb 250 km :(

Ez rányomta a bélyegét a versenynapra is...

Viharos szél és árnyékban 32 fok fogadott bennünket...

Elején jól kezdtem 2 km-nél (hátszélben) 54-es átlaggal fordultam a híd alatt, majd az enyhe emelkedõn oldalszélben 37-40 között raktam 1 kmt...ami 212-es pulzust eredményezett majd 3-3.5km környékén fordultam a frontális szembeszélbe, nekiindultam ahogy kell, nem gondolkozva 45-el :S:D...lendületem 5-6 km környékén kezdett megtörni, és már örültam a húzódásoknak mert ott lehetett menni 35-36-al, sikon meg kevesebbel :)...10 km nél még 39.9-es átlagom volt, azt hittem h. még egy jó idõ is lehet belõle, mert a szél megfordul a végén...de Õsi-ben utsó km-en volt hogy 27-el mentem, majd jobbos és enyhe emelkedõ, ott már csak oldalszél, ami rendkivülien tetszett a telekerekemnek, volt ahol 1 m-ert tolt odébb a szél. 15 kmnél egészen 37.4-re esett vissza az átlagom...aztán lejtõnek és oldalhátszélnek köszönhetõen kicsit jobb volt, majd 17-18-tól teljes hátszélbe tekerhettük az utolsó 3-4 km-et. De már teljesen elkészültem és 45-54-el mentem olyan helyen ahol 60-al kellett volna ...
Végül: 00:32:18 alatt sikerült abszolválni. Ami teliben 2perc 18-al gyengébb a tavalyimtól.
F5 6. helyére volt elég...

AVS: 194 (94%)

Max: 212 (103%)

Bocsánat, hogy idegenként csak így ideírok, de szoktam olvasni itt a versenybeszámolóidat. Kíváncsi vagyok, hogy más hogyan látta az adott versenyt.
Én csak 36mm magas felnikkel mentem és párszor engem is odébb tett az oldalszél. A telekerékkel mit dolgozhattatok azért, hogy az úton maradjatok...
Õsinél tényleg brutális szél volt azon az enyhe emelkedõn.

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Jól ment az SHKE: Tempo Sport -

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Mivel edzéstervben nagy segítséget nem kaptam...Tegnap úgy döntöttem elkezdek biciklizni úgy Csontisan... és elõsször is erõállóképességet javítok...ami a leg idõigényesebb...remélem sikerül összehangolni majd a munkával...

Tegnapi nap egy Siroki kört mentem munka után... így 102km lett, levezetéssel együtt 3óra 16 perc szinte végig 53-13-ban mert 12re nem rakta le...

Mai napra orvosoltam a problémát így már volt 53-12 is...
A Terv egy sík 200 volt...
Aztán Borbély Gabi sík 200-a lett belõle...

Útvonal a következõ volt...

Salgótarján-Pásztó(Itt várt a Lódoki)-Galyatetõ(Galya alatt várt Borbély Gabi innentõl már 3-an voltunk. a következõ Mátrai mászásig. majd Galyáról már csak ketten.)-Recsk-Sirok-Egerbakta-Vissza Pétervására felé, de elõtte el Terpes irányába vissza Sirokra és onnan fel Galyára onnan Pásztó. Galyán másodszor a végén röviditettünk 1.5 km helyett 400 m 20%-oson mentünk fel) Ez adta meg a kegyelemdöfést. 154.5 km és cirka 2900 szint volt bennem.Pásztón a Lódoki életet lehelt belém egy fagyival meg vízzel. Aztán búcsút intettünk egymásnak. rám várt még 30 km 300 szinttel.

AVS: 143 (69%) (1óra bemelegités és egy óra levezetéssel együtt)

Max: 198 (96%)

5493 kcl

Fogyasztás:

1l Cola

4.2l víz

3 croasant

2gombóc fagyi

Holnap már csak egy laza 70 mert 7végén ha minden okés verseny...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Sziasztok!
Túl vagyunk az elsõ xco magyar kupán! Szlovákgyarmaton rendezték. A pálya tök jó volt, vonalvezetését tekintve ugyanaz, mint az eddigiek. Viszont a hirtelen jött 30 fok körüli hõmérséklet rendesen megtépázta a mezõnyt! Ennek ellenére szerintem az SHKE versenyzõi elég jól zárták a forró vasárnapi napot.
Vertich Tomi nagyon szépen versenyzett, és a másodosztály elsõ helyére kerekezett be! Van újra Elit versenyzõnk is, Kispál Máté személyében! Nagyon jól beosztva az erejét, vigyázva a dehidratációra a felnõtt férfiak között a dobogó harmadik fokára állhatott fel!
Az viszont elszomorító volt számomra, hogy amikor az elit kategóriának volt a díjátadója, sajnos elég kevés ember követte ezt figyelemmel. Kb. 15-20 ember tapsolt a dobogó elõtt.
Szívbõl gratulálok mindenkinek, aki végigküzdötte a mai napot!

Grat mindenkinek!!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Péti nagydíj azaz harc a széllel meg a telével :S:)

Múlthét végén már egész jó fordulaton mozogtak lábaim nem ritka volt a 110-115-sem..igy a tele kerék+ 3 küllõs párosítással...00:29:30ra vártam magamat a 21 km-es távon, a tavaly itt teljesített telibe 30 perc után.

Háát a verseny hetében a dolgok nem úgy alakultak ahogy én terveztem. Csak laza átmozgató, regeneráló jellegü edzéseim voltak munka elõtt után, abból se sok kb 250 km :(

Ez rányomta a bélyegét a versenynapra is...

Viharos szél és árnyékban 32 fok fogadott bennünket...

Elején jól kezdtem 2 km-nél (hátszélben) 54-es átlaggal fordultam a híd alatt, majd az enyhe emelkedõn oldalszélben 37-40 között raktam 1 kmt...ami 212-es pulzust eredményezett majd 3-3.5km környékén fordultam a frontális szembeszélbe, nekiindultam ahogy kell, nem gondolkozva 45-el :S:D...lendületem 5-6 km környékén kezdett megtörni, és már örültam a húzódásoknak mert ott lehetett menni 35-36-al, sikon meg kevesebbel :)...10 km nél még 39.9-es átlagom volt, azt hittem h. még egy jó idõ is lehet belõle, mert a szél megfordul a végén...de Õsi-ben utsó km-en volt hogy 27-el mentem, majd jobbos és enyhe emelkedõ, ott már csak oldalszél, ami rendkivülien tetszett a telekerekemnek, volt ahol 1 m-ert tolt odébb a szél. 15 kmnél egészen 37.4-re esett vissza az átlagom...aztán lejtõnek és oldalhátszélnek köszönhetõen kicsit jobb volt, majd 17-18-tól teljes hátszélbe tekerhettük az utolsó 3-4 km-et. De már teljesen elkészültem és 45-54-el mentem olyan helyen ahol 60-al kellett volna ...
Végül: 00:32:18 alatt sikerült abszolválni. Ami teliben 2perc 18-al gyengébb a tavalyimtól.
F5 6. helyére volt elég...

AVS: 194 (94%)

Max: 212 (103%)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Valóban kemény próba volt a tegnapi, vetekedett a jubileumi Kohász-kék túrával, pedig az jóval hosszabb távú. Örülök, hogy végig kitartott az erõm, még holtpontom sem volt igazán. Utána lazításként kitekertem Kazárra, igaz már aszfalton Forgách felé.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Karancs-Medves 50

Elõször is, gratulálok az XCO verseny résztvevõinek!

A tegnapi napon, a Salgótarjáni HKE egy kisebb csoportja részt vett a jubileumi Karancs-Medves 50 teljesítménytúrán. Aki eljött az tudja milyen volt, de talán az jellemzi legjobban a nehézségeket, ha azt mondom: ez volt a 20 év alatt a legnehezebb pálya és ráadásul 30 fokban kellett teljesíteni, minimális vízvétellel. Ebbe a pályába most szinte mindent beletettek és rendkívüli tolós részek is akadtak. (Azért azt senki se feleddje, hogy ez eredendõen GYALOGOSOKNAK kiírt teljesítménytúra.)

Gratulálok minden teljesítõnek! A jutalom - a lelkieken túl - az egyedi sportérem volt, amit csak most adtak. Ha ránézek az éremre, akkor eszembe fog jutni ez a nap, ami így Veletek volt igazán különleges.

Június 9-én "Negyven hegyben egyben". Az végig tekerhetõ lesz, kb. 2 óra alatt végig lehet rajta menni. (Most nekem öt órás volt a tiszta menetidõ az ötvenes körre.)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Buda maraton = Sportaktv

én meg eredménylistát keresek a mai versenyrõl! No nem a sajátom megtekintése miatt :(

Mindenkinek gratulálok a mai versenyzéshez.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu