Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
KK-s képek:
https://picasaweb.go...redmenyhirdetes
https://picasaweb.go...verseny20120513
Kinok Kinja 2012 - kinokkinja.armstrong.fotoalbum.hu

A sebesség mindent megold.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Nem KK-s képek... néztem volna a google-ba, de most meg nem találom :-( Úgyhogy nem tudom megmondani, honnan töltöttem le... ha emlékszel, az elsõ hegy tetején volt pár nézõ...azok fotóztak, közülük volt az egyiknek valami blogja...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Hmmmm..... az én órám 123 km-t mért :-)

Az én órám meg pontosan mér :))
Honnan vannak a képek KK-s képek ?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Tudjátok van az a városi legenda, mikor a pubi bemegy a lottó sorsolásra - élõ adásban... és kihúzza a gömböt: "hatos, a FASZT, kilences" :D Na itt is hasonló a szitu... FASZT, 119kilcsiométer

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Hmmmm..... az én órám 123 km-t mért :-)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Háát idén nem volt igazán nevéhez méltó a verseny...nem nagyon volt benne hegy...csak a végén...
AK: 5. futam. Kínok kínja, Esztergomban.121km,1460m szinttel elég hûvösben közepes néha erõs széllel.

Még mindig csak alapozok, mert elég késõn kezdtem el idén a kerékpározást. A hideg idõben...bemelegitéssel kezdett a mezõny :)...Néha már kényelmetlenül lassú tempóban. az elsõ fél órában sikon 33.2-es átlagot mentünk, majd az elsõ dombon megrostálódott a mezõny, kialakult egy 4 fõs szökevény sor, aztán Fejes G. indult utánnuk egyedül sikerrel, és a fõmezõny is megfogyatkozott ugy 30-35fõre, mentek a km-ek nem mentünk nagy tempót, 1óra 40 percnél 37.8-as átlag volt, majd 85 km körül táplálkozott a fõmezõny, olyannyira belassultunk hogy felért még 15-20 ember. Na mondjuk a síkon, tartósan, 27-es tempóban nem volt nehéz dolguk. Aztán 110 km-nél már a sík sem esett jól :)...118kmtõl pedig 3 km meredek emelkedõ, fel a Vaskapuhoz. ott szakadtam le a fõmezõnyrõl, ott a mezõny darabjaira hullott, egyessével mentek felfele elég nagy szórásban, én hátul értem fel.

Igy is nagyon örülök h ilyet mentem, cirka 3500km-el a lábamban idén, még igencsak alapozási idõszakban vagyok. Hegyek poklára remélem minden a rendes kerékvágásban megy már :))

03:25:06 alatt sikerült abszolválni a 121km 1460m szinttel, 35.4km/h-val

AVS: 164(79%)

Max: 199(96%)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ha nem nagy megterhelés akkor jelezzétekmár hogy kire számíthatunk ?!

Engem érdekelne! Elképzelhetõ, hogy lenézek, de még nem tudom, mikor érek Tarjánba, mert holnap fogszabályzón leszek.
Ha idõben be tudok menni, akkor csörgök egyet neked Jani bácsi!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Bringás társak !
2011.05.11-12-13 .-án " A kézmûvesség ezer éve a kárpátmedencében " címmel a MKIK és a NMKIK Közös rendezésében lessz rendezvény Salgótarjánban. A rendezvény része 12.én 12.30 tól Kazáron megrendezendõ kézmûipari vásár ! Kérem hogy aki teheti kerékpárral jöjjön el hogy " próbáljunk tömeget demonstrálni "a rendezvény sikere érdekében ! Indulás 12 kor a fõtérrõl ! Az elfoglaltság kb fél egy óra szabad szétnézés, tócsni evés, utána mindenki mehet egy délutáni tekerésre !

Ha nem nagy megterhelés akkor jelezzétekmár hogy kire számíthatunk ?!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Szervezkedés:
I. Kondenzgyík maraton Miskolc

Elõnevezés: 2012. május 15-ig van 3.000 Ft.
Nevezni az Odinon kell mindenkinek (a nevezési díj minden távon azonos). Egyesületen keresztül befizetjük az elõnevezést aki kéri és beviszi a pénzt vagy jelzi nekem. Határidõ 2012. május 11. (péntek)

Helyszíni nevezés 4.000 Ft

- Ha kértek pólót akkor jelezzétek nekem, mert arra kért a szervezõ, hogy tudassuk már feléjük, hogy aki helyszínen fizeti a nevezést annak is jusson póló, ez amolyan bizalmi dolog a szervezõk részérõl a tarjáni klub iránt. Szóval csak az jelentkezzen aki szinte biztos, hogy jön. -

Eddigi jelentkezõk:

- Bali Sándor
- Galcsik Róbert
- Kispál István
- Kovács Tamás
- Bányácski István (függõben)
- Verebélyi Zsolt
- Verebélyi Dávid

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
hûûûû. Én nem azért írtam, hogy valami vitát indítsak el. :)

Igaza van itt biztos mindenkinek.
De Kérdem én - voltaképp ha tudjuk hogy mi kell egy ilyen verseny megszervezéséhez, ha tudunk találni, útvonalat, és tudunk találni idõpontot, meg van múltunk is hozzá, és ami talán a legfontosabb van pici akarat is talán érdemes lenne a beszélgetésen túl kicsit rámozdulni erre.
Az egyesületbõl sokan vannak azon a véleményen, hogy lehetne ilyen típusú verseny is itt nálunk.
Igazából elsõ lépésként kéne valaki aki elmondja mi kell ehhez pontosan.
Persze, hogy kell egy felelõs, meg kell sok minden más is de ha összefogunk akkor megtudjuk csinálni biztosan. Igazából talán pont a mi egyesületünk az aki eddig mindent megcsinált amit eltervezett.
Ezt nem lehet egy ember nyakába tenni- (semmit sem lenne szabad) ezért kell elõkészíteni, szervezni, és ha kialakul valami akkor elindítani.
Meg azt is el kell szerintem fogadni, hogy azét a tagok többsége a kerékpár hobbija mellett fõállásban dolgozik, de szerintem így van ez más kluboknál is.
Én nem tudom, hogy kell ilyet intézni, de szívesen "segítek" ha kapok segítséget. Más is megtudja ezt szervezni- szerintem mi is. Sok- sok dolgot fel lehet hozni pro/kontra ként de szerintem egyszer üljünk le és errõl beszéljünk egyet.

Kérlek nehogy valaki azt olvassa ki ebbõl, hogy én most itt nagyot akartam mondani.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ha jól megnézitek az orszában már "mindenki" rendez valamilyen néven MTB maratont ! csak hirtelen 3 új : Vértes, Miskolc, Velence.
Az ország legrégebbi hegyikerékpáros egyesülete meg országúti versenyt rendez !

Jogos. És egyébként nagyon egyszerû is a dolog: valaki vállalja fel, hogy összefog és megszervez egy maratont (pénzügyi háttér megteremtésétõl, a KDVKTVF minimum három hónapos engedélyeztetési eljárásán keresztül, a mentõkig és rendezõgárdáig, stb.)! Semmi más nem kell hozzá...

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Sziasztok!

2012. június 10-én lesz megrendezve az I. Kondenzgyík maraton Miskolcon. (A Borsodnádasdi XCO is ezen a napon lesz.)
Páran jeleztétek, hogy szeretnétek ezen a versenyen részt venni. Elõnevezés május 15-ig van 3.000; helyszíni= 4000. Ha elõneveztek akkor méretre szóló pólót kaptok egyéb esetben ami jut, vagy késõbbiekben postázzák. Az útvonal 3 kör ugyan azon nyomvonalon. Egy kör = 27,5 km, 650 m szint Legjobb idõ: 1,18 perc. Nagy Benõ. Mivel az egyesület az XCO versenyen mint szervezõ is részt vesz, ezért a csapatbusz már foglalt.
Amennyiben jelzitek nekem részvételi szándékotokat a versenyen és a létszám úgy alakul akkor megpróbálunk egy kisbuszt intézni.
Itt találtok infót a versenyrõl:
Miskolcmaraton

Ha jól megnézitek az orszában már "mindenki" rendez valamilyen néven MTB maratont ! csak hirtelen 3 új : Vértes, Miskolc, Velence.
Az ország legrégebbi hegyikerékpáros egyesülete meg országúti versenyt rendez !

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Bringás társak !
2011.05.11-12-13 .-án " A kézmûvesség ezer éve a kárpátmedencében " címmel a MKIK és a NMKIK Közös rendezésében lessz rendezvény Salgótarjánban. A rendezvény része 12.én 12.30 tól Kazáron megrendezendõ kézmûipari vásár ! Kérem hogy aki teheti kerékpárral jöjjön el hogy " próbáljunk tömeget demonstrálni "a rendezvény sikere érdekében ! Indulás 12 kor a fõtérrõl ! Az elfoglaltság kb fél egy óra szabad szétnézés, tócsni evés, utána mindenki mehet egy délutáni tekerésre !

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!

2012. június 10-én lesz megrendezve az I. Kondenzgyík maraton Miskolcon. (A Borsodnádasdi XCO is ezen a napon lesz.)
Páran jeleztétek, hogy szeretnétek ezen a versenyen részt venni. Elõnevezés május 15-ig van 3.000; helyszíni= 4000. Ha elõneveztek akkor méretre szóló pólót kaptok egyéb esetben ami jut, vagy késõbbiekben postázzák. Az útvonal 3 kör ugyan azon nyomvonalon. Egy kör = 27,5 km, 650 m szint Legjobb idõ: 1,18 perc. Nagy Benõ. Mivel az egyesület az XCO versenyen mint szervezõ is részt vesz, ezért a csapatbusz már foglalt.
Amennyiben jelzitek nekem részvételi szándékotokat a versenyen és a létszám úgy alakul akkor megpróbálunk egy kisbuszt intézni.
Itt találtok infót a versenyrõl:
Miskolcmaraton

K.Gyuri

K.Gyuri

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
... Egy olyan világról álmodom, ahol az autósok legalább azt a sebességet tartják, amit a kerékpárosok.
És nem állnak meg meglepetésszerûen a kanyarban, vagy legalább nem ketten egymás mellett...
És ahol az aszfalt legalább egy kicsit puhább...

A salgóbányai kanyar aljában olyat szálltam, hogy a végén már kezdtem azt hinni, hogy tényleg tudok repülni.
De nem. Ez a fizika makacs dolog.
A második kocsi vezetõje azért rendes volt, miután láttuk, hogy ez a bringa már nem gurul, hazahozott.
Ezúttal egész jól estem, fog ez menni...
A csavarozott kulcscsontom is egyben maradt. Ehhez kaptam elõször...
A nyakamat viszont kurvára megrántottam, ahogy lefejeltem az aszfaltot. :(
Hordjátok a sisakot, mert néha nagyon jól jön !!!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sigma Rox 9 - BUDA MARATONT = 35,4 km -
Nekem ennyit mért, de szerintem a szint sem volt annyi mint amennyit írtak.

Kilométerben Nálad és Gerinél van az igazság, tegnap kimentem a szokott körömre és nem stimmelt a km-er, úgy tûnik megint leállogat menet közben az óra.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
10es Chorus van... de az nem 8as ugye

KONZI

KONZI

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

9-es Campa sor (nagyon használt) van egy pár (soha nincs szívem kikukázni csere után), az nem jó?

Az sajnos nem jó...mert nekem 8as kell (vagyis nem nekem) meg olyasmi ami még nincs kinyírva!!!
De azért köszi :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Üdvözlet mindenkinek!

Nincs valakinek esetleg elfekvõben 8-as országúti fogsorja óccsón?
(az sem baj ha kicsit használt)

9-es Campa sor (nagyon használt) van egy pár (soha nincs szívem kikukázni csere után), az nem jó?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Nincs, az ultegrás Specivel ellopták azt is

köszi :(