Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Okés vagy! De nem is a tükörrel volt a probléma (mondjuk tényleg nem figyeltelek) hanem a lekanyarodó sávban szerencsétlenkedett egy bolgár dzsip (gondolom vacilált, hogy kanyarodjon-e vagy nem) és ha nem húzom "kicsit" arrébb akkor biztos vitte volna az õ tükrét. Fékezgetni meg fullos busszal elég kényelmetlen (már nem nekem, hanem az utasoknak) meg azért csak ez volt az elsõ hetem, még muszály szoknom a buszt. Tudom ez nem mentség, ezért elnézést kérek, de nem direkt szórakoztam, így jött ki a lépés. Mégegyszer bocs és máskor megigérem jobban figyelek!:brum:

Nem haragszok és nem is haragudtam akkor sem hanem a technikát óvtam én is,,, az árú a hátam mögött mondjuk nem köszönte meg a aktiv féket de nem tört semmi!!!!Csúnya lett volna 2000km után összekarcolni a fehér lovat!!! NA HAJRÁ ZSÓCI...........

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Na, nem jött össze az Erdõkertes Kupa. Elriasztott az idõ, így hát ma itthon csináltam egy csillagtúrát. A sár miatt maradt az országút. A környék emlekedõin próbálgattam magam (Vizslás-újlak, Vizslás, Somlyóbánya fel-le, Kazár, Ceredi hágó meg haza). Kb. 70 km, meg közel 3 óra, jól esett az ebéd.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
ha már hírét nem lehetett hallani -legalábbis hozzám egyáltalán nem jutott el...- hogy most van ilyen, és tõlünk egy kisebb csapat megy is a szombati Szlovák Paradicsom Maratonra, akkor legalább valami beszámolót okozzon valaki, hogy mi volt...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Okés vagy! De nem is a tükörrel volt a probléma (mondjuk tényleg nem figyeltelek) hanem a lekanyarodó sávban szerencsétlenkedett egy bolgár dzsip (gondolom vacilált, hogy kanyarodjon-e vagy nem) és ha nem húzom "kicsit" arrébb akkor biztos vitte volna az õ tükrét. Fékezgetni meg fullos busszal elég kényelmetlen (már nem nekem, hanem az utasoknak) meg azért csak ez volt az elsõ hetem, még muszály szoknom a buszt. Tudom ez nem mentség, ezért elnézést kérek, de nem direkt szórakoztam, így jött ki a lépés. Mégegyszer bocs és máskor megigérem jobban figyelek!:brum:

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
ZSÓCI!!!!!!! A jelszó: visszapillantó tükör!!!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
BÁLNA!

Köszi a fényezésem a múlt szombati nógrádba (tudtam, hogy egyszer híres leszek!) csak azt nem értem, hogy miért Armstrong képe került a cikk fölé:wykrzykni:clap:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Ha utazunk anyósomhoz, akkor elmegyek, legalább meg lesz a hétvégi bringázás is.

Helyes! Aztán mutasd meg nekik, hogyan megy egy hegyi ember! :-)

Ha valaki mostanság tervezi utazását vonat+bicaj kombóval, akkor ajánlom figyelmébe, az alábbi lehetõséget.
http://www.mav-start...=148c007536061e

Aztán itt van még a "Bringázz a munkába" kampány is.
http://www.kamba.hu/...id=71&Itemid=70
Még van értelme bejelentkezni!

Mondjuk a héten elég nagy kihívás volt bringával menni a melóba, de szerencsére volt hol kiterítenem a vizes cuccokat. ;-)

Amúgy - minden politika mentesen - csak ajánlani tudom a munkábajárás ezen fajtáját. Nekem éves szinten kb.: 1000 km táv és 15 000 méter szint jön össze csak ezzel. Ez nem kevés erõnlétben, pénzben és - nem mellékesen - károsanyag kibocsájtásban sem. Plusz az autóm sem foglalja feleslegesen a helyet az úton.

Hátszelet!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Most nézem, pontosított a velo.hu, 21-én lesz az Erdõkertes Kupa. Ha utazunk anyósomhoz, akkor elmegyek, legalább meg lesz a hétvégi bringázás is.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nem tudom, érdekel-e valakit az Erdõkertesi rendezvény. Valami hasonló, mint a Tarján Kupa, még a terep is kicsit olyan (dimbes-dombos).
Azt nem tudom, mikor lesz, mert a kiírás szerint 21-én, a velo.hu eseménynaptár szerint 28-án.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
"Lesz lesz lesz, csak azért is lesz..." :krol: www.tdh.sport.hu és velo.hu
A mikor és milyen formában, azt nemtudom, de ezekre az oldalakra ígérték...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Vasárnap volt a Jávorkút kupa, röviden leadom, mi is történt...
Hála Istennek az indulás nem volt túl korai, sajnos így is túl hamar értünk oda, fél 10re. Terv szerint az elsõ 11kor indult volna, ez majdnem stimmelt is, pár percet késett a rajt. Nem volt egy kimondottan idõfutam-barát idõjárás, Polar szerint 13fok volt az áltag, aminek besegített a bükki szél is. Melegíteni nem igazán volt kedvem - Csontinak pedig ideje... Õ a kislányok után küldték azonnal, mivel Gyuszinak hozta késõbb vissza a bicaját. ((Eszembe jutottak a 24órás versenyzõk... RÉSZVÉTEM nekik))
Rajt után 300méterrel már nehezen kaptam levegõt, orr-száj nyálkahártya által termelt folyadék már mindenhol volt. Az idõfutam profilja sajnos nem volt túl hegyi, a kezdeti emelkedõt egy szeles fennsíkos rész váltotta. Az sajnos nem igazán feküdt, nem ellenben Csontinak. Abszolút második lett (22:huszon valamennyi), ha jól emlékszem egy alfoldi kse-s srác nyerte, én pedig harmadik.( 22:39) Gyuszi végülis a hetedik lett. Salgótarjáni vonatkozásban meg kell említenem Lacit, õ kategóriában 3ként fejezte be a szûk 10km-es versenyt.

T! Mondtak valamit, hogy kell keresni majd egyáltalán eredménylistát? Vagy ez hiú ábránd marad ismét?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Vasárnap volt a Jávorkút kupa, röviden leadom, mi is történt...
Hála Istennek az indulás nem volt túl korai, sajnos így is túl hamar értünk oda, fél 10re. Terv szerint az elsõ 11kor indult volna, ez majdnem stimmelt is, pár percet késett a rajt. Nem volt egy kimondottan idõfutam-barát idõjárás, Polar szerint 13fok volt az áltag, aminek besegített a bükki szél is. Melegíteni nem igazán volt kedvem - Csontinak pedig ideje... Õ a kislányok után küldték azonnal, mivel Gyuszinak hozta késõbb vissza a bicaját. ((Eszembe jutottak a 24órás versenyzõk... RÉSZVÉTEM nekik))
Rajt után 300méterrel már nehezen kaptam levegõt, orr-száj nyálkahártya által termelt folyadék már mindenhol volt. Az idõfutam profilja sajnos nem volt túl hegyi, a kezdeti emelkedõt egy szeles fennsíkos rész váltotta. Az sajnos nem igazán feküdt, nem ellenben Csontinak. Abszolút második lett (22:huszon valamennyi), ha jól emlékszem egy alfoldi kse-s srác nyerte, én pedig harmadik.( 22:39) Gyuszi végülis a hetedik lett. Salgótarjáni vonatkozásban meg kell említenem Lacit, õ kategóriában 3ként fejezte be a szûk 10km-es versenyt.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Már a Kohász-kékig visszamenõleg fennt van minden az oldalon, ami Nógrádos megjelenés volt, lehet nézelõdni...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...nem magyarázkodom mer Vhél leb@sz

( löszí - ) löbijon !!! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Úgylátom Adame már megint a régi!(Örülök Neki!!!!)

És Neked mi a helyzet azizomzattal! Reméljük jobb lett mint volt!

Gratula Adame úrnak a vasárnapi 3. helyhez

Hááát szél fújt, meg izé, meg hozé... Így jött össze, azért kösz!(nem magyarázkodom mer Vhél leb@sz)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Adaménak én már azt sem hiszem el, amit kérdez konkrétan... :) Mindig csak "gyenge vagyok, nem megy", meg "beteg vagyok" és "nem akarok klubtag lenni, nem is vagyok klubtag" mindig ezt hallgatom... :D:D

:love: WHALE
A WEBÓDAL TÉLLEG F@SZA!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Profi házimozi erõsítõ-szerelõ tippje van valamelyikõtöknek?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Én is meglepõdtem, hogy hogy kerülök oda a 9. helyre,de bevallom férfiasan valszeg egy másik Sándor Norbi lehetett az. Én tuttira nem.

Úgy emléxek,hogy 7.-én én éppen Ráckevérõl tértem haza, mert lagziba vótam .
Gratula mindenkinek az eredményekhez. Úgylátom Adame már megint a régi!(Örülök Neki!!!!)

Adaménak én már azt sem hiszem el, amit kérdez konkrétan... :) Mindig csak "gyenge vagyok, nem megy", meg "beteg vagyok" és "nem akarok klubtag lenni, nem is vagyok klubtag" mindig ezt hallgatom... :D:D
Az ominózus Sándor Norbert pedig Verebélyi Zsolti sógora (? - szóval a huga férje, azt hiszem az a sógor)!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

Gratula Adame úrnak a vasárnapi 3. helyhez (mátra kör után!)!!!:prosze:
És látom Suttyó mester is visszatért, de azért óvatosan az UAZ-zal is!:mexico:
Bálna, sirály az "oldalad"! De hogy jut idõd mindenre???:scratchhe

Én is meglepõdtem, hogy hogy kerülök oda a 9. helyre,de bevallom férfiasan valszeg egy másik Sándor Norbi lehetett az. Én tuttira nem.

Úgy emléxek,hogy 7.-én én éppen Ráckevérõl tértem haza, mert lagziba vótam .
Gratula mindenkinek az eredményekhez. Úgylátom Adame már megint a régi!(Örülök Neki!!!!)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Hi-hi...