Na emberek, aki tudni akarja mi a különbség az amatõr fotós meg a "mûvesz" között az nézze meg BabkaSzabi képeit! Amikor én hesszeltem még csak kettõ volt (van)fenn de mind a kettõ nagyot üt! Cyclocross verseny. Sokan azt hiszik, hogy ez csak mókuskodás, de tévednek! Ez nem "maratoni" laza tekerés vagy "krosszkantri" hanem tömény szenvedés ha csak egy fél órara, de lehet egy órára is! Ezek a hétvégi szlovák kupa képei. Lehet nem oda indultunk (ez hosszú történet) de mégis oda értünk! Vagyis fel! Majdnem ezerhármon! Gondolom nem kell taglalnom, hogy itthon még ha akarnának se tudnának ilyen versenyt rendezni, meg amúgy sem! Minden flottul ment! Pedig nevezni úgy értünk oda, hogy akinél fizetni kellett már el akart menni és csak a 400 SK (ami jövõre euró) hatotta meg! Az eredményekrõl annyit, hogy az SHKE "hierarchiába" VéZsé alias Verebeli Colt lett az elsõ mert õ jól ment, Nagypeter a második, mert õ rosszul ment, én pedig a harmadik mert szarul mentem (trauma az eséstõl+fájdalmak= Dr House). A többi említésre sem méltó. Nem volt csúszás (az idõrendben) a pálya tökéletes volt és a verseny után kb. tíz perccel eredményt hirdettek (magyarszkoba ezek valahogy mindig problemát okoznak- na nem a nyalásért, de kivétel az SHKE versenyeken-)Vagyis!!! Ha nem csak versenyezni, de mindenképp gyertek szlovák versenyekre, mert jó ,nem csak "buli", hanem látványos is! (volt egy srác aki bicajjal együtt ugrotta az akadályt úgy, hogy a fél arcát nem lehetett látni a sártól!!!)
Remélem Szabi felteszi azt a képet is és majd csak "ámultok" rajta. hogy milyen nagy "tehetség" Õ (mármint a Szabi)!
Dobre vecser!