Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Zsócinak köszi. hamarosan meglesz a többi kép is
a Ritchey télleg szép. nagyjából ilyen az én montimnak is a geometriája :) 1995bõl...
Feltöltött kép

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Sírva fakadok, ez olyan gyönyörû:

Feltöltött kép

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Jó visszanézni ezeket a nyári túrákat, most, hogy lassan jönnek a hosszú sötét téli napok. De a bicaj nem pihenhet túl sokáig.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kapcsolódom Szlovákiához.

A nyári BIG találkozó egyik mászásáról elkészült a videó. A Sitno megmászását mutatja.

A sztori érdekessége még, hogy aznap mi is jártunk a korábban itt emlegetett Skalkán.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Na emberek, aki tudni akarja mi a különbség az amatõr fotós meg a "mûvesz" között az nézze meg BabkaSzabi képeit! Amikor én hesszeltem még csak kettõ volt (van)fenn de mind a kettõ nagyot üt! Cyclocross verseny. Sokan azt hiszik, hogy ez csak mókuskodás, de tévednek! Ez nem "maratoni" laza tekerés vagy "krosszkantri" hanem tömény szenvedés ha csak egy fél órara, de lehet egy órára is! Ezek a hétvégi szlovák kupa képei. Lehet nem oda indultunk (ez hosszú történet) de mégis oda értünk! Vagyis fel! Majdnem ezerhármon! Gondolom nem kell taglalnom, hogy itthon még ha akarnának se tudnának ilyen versenyt rendezni, meg amúgy sem! Minden flottul ment! Pedig nevezni úgy értünk oda, hogy akinél fizetni kellett már el akart menni és csak a 400 SK (ami jövõre euró) hatotta meg! Az eredményekrõl annyit, hogy az SHKE "hierarchiába" VéZsé alias Verebeli Colt lett az elsõ mert õ jól ment, Nagypeter a második, mert õ rosszul ment, én pedig a harmadik mert szarul mentem (trauma az eséstõl+fájdalmak= Dr House). A többi említésre sem méltó. Nem volt csúszás (az idõrendben) a pálya tökéletes volt és a verseny után kb. tíz perccel eredményt hirdettek (magyarszkoba ezek valahogy mindig problemát okoznak- na nem a nyalásért, de kivétel az SHKE versenyeken-)Vagyis!!! Ha nem csak versenyezni, de mindenképp gyertek szlovák versenyekre, mert jó ,nem csak "buli", hanem látványos is! (volt egy srác aki bicajjal együtt ugrotta az akadályt úgy, hogy a fél arcát nem lehetett látni a sártól!!!)
Remélem Szabi felteszi azt a képet is és majd csak "ámultok" rajta. hogy milyen nagy "tehetség" Õ (mármint a Szabi)!
Dobre vecser!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Örömmel látom, hogy ezek szerint hazaértél. Nekünk is már kapcsolgatták az utcalámpákat, egyébként fasza Józsi bácsi, még nem láttam így.
De mindent egybevéve jó kis túra volt az, kár, hogy a délelõtti köd csúnyának néz ki, ami sok kerékpárost elriaszt.
Azé összeverõdtünk 7-en és megint mentünk egy 4 óra felettit a Mátrában (ahol 6 C fok volt)

Voltak megint helyi specialitású élmények a környékbeli indián õslakosokkal. Mikor meglátták Bátony faluba beérkezve a biciklis csordát, az egyik felkiáltott azok közül, akik amúgy a félig lebontott buszmegálló romjain csüngtek kb 10-en: "Éljen Amerika!"
Szóval ezek má tudnak valamit
Jó vót

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Fa@ nemtom vót-e má így eze!
A Mátra meg 5 óra lett nékem + megállások.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A tetétleni fantomhoz: Az ember, aki ott sem volt. (amúgy nem rossz)
A Bicikli dalhoz: SHKE tagoknak a bicaj száguld lefelé és felfelé is, csak semmi nyekergés vagy nyöszörgés.
Amúgy négy nap feltöltõdés volt Szoboszlón, bicaj mellõzve.
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nándi,megreparálták már a merrel-emet? Nincs cipõm,nagyon kéne :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Feltöltött kép

Eredmények ? Valami beszámoló ?

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
http://videa.hu/vide...LqJgVvPV1o7thc7

Ennyit tudok mondani!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Feltöltött kép

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
1227 m hoppá Skalka pri Kremnica

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Én nem kaptam.

Amúgy vasárnap 11 óra Mátra (terep)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Kapott már valaki visszajelzést az AKESZ-tõl??? Már megfogalmaztam a levelet (a legújabbat), de gondoltam megkérdem hátha kapott valaki, addig nem küldöm el nekik...

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Ha má' mindenki beszúr valami filmet, videót, hát én ezt küldöm ::)

http://egyszervolt.h...wf&name=Bicikli

Végig azt vártam mikor ütik el már végre a nyulat.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Ha má' mindenki beszúr valami filmet, videót, hát én ezt küldöm ::)

http://egyszervolt.h...wf&name=Bicikli

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

http://videa.hu/vide...CaOvidLmnpUlo3H

Hát engem nagyon megrázott ez a dolog! De tulajdonképpen mostmár elhiszem!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
http://videa.hu/vide...CaOvidLmnpUlo3H

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Holnap 12 óra bolt elõtt. Monti. Sokan