Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Akkor ez most június 10-én lesz?
Szerintem akkor engem is érdekelne! Jó lesz a hosszú táv a következõ heti Balatonman-re! :)

Gyere mááááááá Geriiiiii

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok!

Csak annyi hozzáfûzni valóm lenne, hogy június 10-én Borsodnádasdon 3. XCO kupafutam kerül megrendezésre. ( Geri, Ancsa, Suttyó)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

I. Kondenzgyík maraton - Miskolc

jelentkezõk:
Kispál István
Sándor Csaba
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Takács Gábor
Sejben Anita
Verebélyi Zsolt (még gondolkodik)
Rácz Szabolcs
Biró Zsolti
Kecskés Renáta
Melihercsik János (még gondolkodik)
Dr. Hirka Zoltán

Beszéltem a szervezõkkel. Mivel viszonylag sokan indulunk az egyesületbõl és sokan a helyszínen fognak nevezni, hogy gyorsabb legyen a rajtszám felvétel, no meg, hogy egy helyen tudjunk parkolni pár adat kellene nekem.

Név:.....................................................
Választott Táv (a:28-b:56-c:84):..............
Korcsoport:............................................
Születési év:..........................................
email cím:.............................................. (szervezõk külön kérése)
Nevezési díj: 4.000 Ft

Ez nem elõnevezés, csak picit megpróbáljuk meggyorsítani az ügyintézést a helyszínen.

Mivel az egyesületi busz nem tud menni így egyénileg kell megoldani a leutazást és jó lenne kihasználni az autókat. Szóval össze kellene szervezni ki kivel megy, ki tud vinni esetleg plusz bringát.
A verseny napján (2012.június 10.) 9:00-ig lehet felvenni a rajtszámokat és helyszínen nevezni.

Akkor ez most június 10-én lesz?
Szerintem akkor engem is érdekelne! Jó lesz a hosszú táv a következõ heti Balatonman-re! :)

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Email címem
galcsik1979 kukac gmail pont com

Szombaton többen fogunk menni a negyven hegyben egyben túrára.

de most szombaton megyünk 1 kört? Oszt akkor lesz gps trackünk is

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Csak hogy ne legyen félreértés: a kiírás szerint az "A" a 84km és "C" a 28km-es táv.

Hogy mindenkinek egyértelmû legyen
a=3x28 km
b=2*28 km
c=1*28 km

Korábbiakban rosszul írtam. Bocs

Kérlek mihamarabb küldjétek át az a kért adatokat. A szervezõk várják.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Szia GT Zaskar! ;-)

Örülök, ha el tudsz jönni!
Gps trackem nincs (gps-em sincs, én nagyon térkép orientált vagyok), de szerintem az eltévedés esélye minimális, fõleg egy olyan embernél, mint te.
(Egyébként az útvonal minden évben kicsit változott a rajt/cél helyéhez igazodva.)

Hajrá!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Beszéltem a szervezõkkel. Mivel viszonylag sokan indulunk az egyesületbõl és sokan a helyszínen fognak nevezni, hogy gyorsabb legyen a rajtszám felvétel, no meg, hogy egy helyen tudjunk parkolni pár adat kellene nekem.

...
...

Csak hogy ne legyen félreértés: a kiírás szerint az "A" a 84km és "C" a 28km-es táv.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Email címem
galcsik1979 kukac gmail pont com

Szombaton többen fogunk menni a negyven hegyben egyben túrára.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Ha már szóba jött a jövõ hét vége, akkor a szombati (helyi) rendezvényeket se felejtsétek el!

Negyven hegyben egyben (MTB kerékpáros) | TTT
Túra a Kálváriára | TTT

Duplázási (duatlonozási) lehetõség is egyben!

Jövök!!

(Mivel már régen mentem végig a túrán, esetleg gps tracket tudsz küldeni, hogy merre kanyarog a pálya? VAGY Most szombaton valaki körbejön velem, és felöltöm!)

zoz

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

i. Kondenzgyík maraton - miskolc

jelentkezõk:
kispál istván
sándor csaba
bali sándor
galcsik róbert
rákos tamás
takács gábor
sejben anita
verebélyi zsolt (még gondolkodik)
rácz szabolcs
biró zsolti
kecskés renáta
melihercsik jános (még gondolkodik)
dr. Hirka zoltán

beszéltem a szervezõkkel. Mivel viszonylag sokan indulunk az egyesületbõl és sokan a helyszínen fognak nevezni, hogy gyorsabb legyen a rajtszám felvétel, no meg, hogy egy helyen tudjunk parkolni pár adat kellene nekem.

Választott táv (a:28-b:56-c:84):..............
Email cím:.............................................. (szervezõk külön kérése)
nevezési díj: 4.000 ft

ez nem elõnevezés, csak picit megpróbáljuk meggyorsítani az ügyintézést a helyszínen.

Mivel az egyesületi busz nem tud menni így egyénileg kell megoldani a leutazást és jó lenne kihasználni az autókat. Szóval össze kellene szervezni ki kivel megy, ki tud vinni esetleg plusz bringát.
A verseny napján (2012.június 10.) 9:00-ig lehet felvenni a rajtszámokat és helyszínen nevezni.

mijaz email címed? :)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

jelentkezõk:
Kispál István
Sándor Csaba
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Takács Gábor
Sejben Anita
Rácz Szabolcs
Biró Zsolti
Kecskés Renáta
Melihercsik János (még gondolkodik)
Dr. Hirka Zoltán

email cím:.............................................. (szervezõk külön kérése)
Nevezési díj: 4.000 Ft

Ez nem elõnevezés, csak picit megpróbáljuk meggyorsítani az ügyintézést a helyszínen.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

eddigi jelentkezõk a kondenzgyík maratonra

Kispál István
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Takács Gábor (még gondolkodik)
Sejben Anita
Biró Zsolti

De várom a további jelentkezõket is.

Már nem gondolkodom, megyek, kivételesen Anikó nélkül.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Kispál István
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Sejben Anita
Biró Zsolti

+ Rácz Szabolcs (még nem nevezett, de fog)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ha már szóba jött a jövõ hét vége, akkor a szombati (helyi) rendezvényeket se felejtsétek el!

Negyven hegyben egyben (MTB kerékpáros) | TTT
Túra a Kálváriára | TTT

Duplázási (duatlonozási) lehetõség is egyben!

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Fasza!

Szilváson összefutottam egy pár régi kondenzgyík arccal, tökre számítanak ránk, szóval fasza lenne!!

Szombaton megyek haza, egy óvatos miskolci ráhangoló bringázás 40-50km Pécskõ, Salgó, Karancs Pataki Janiéktól?

Zoz

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Na gyerekek!

Június 10-én mindenki Borsodnádasdra megy, vagy azért lesz olyan aki eljön velem Kondenzgyík maratonra hupákolni???

zoz

Kispál István
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Sejben Anita
Biró Zsolti

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Na gyerekek!

Június 10-én mindenki Borsodnádasdra megy, vagy azért lesz olyan aki eljön velem Kondenzgyík maratonra hupákolni???

zoz

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Pár szóban az SHKE GIRÓ2012 túráról. Fárasztó, de remek program volt, 4 nap alatt 6 hegy, ebbõl 3 db 2000 m feletti.
Fõ attrakció természetesen a Giro d'Italia 20. szakaszának befutója volt a Passo dello Stelvion, ahová kb. 25 km hosszú úton 1800 m szintet leküzdve tekertünk fel. A négy nap alatt (5. nap már csak utaztunk) 320 km, majdnem 21. óra biciklizés (hajtott idõ), valamint 8000 m feletti szint. Ezek az én adataim, pontos szintadatokat Kreicsi Gabi tud. Max. pulzus sok, átlag pulzus sok, mivel nincs most pulzusmérõm, kalória sok, mert jól megéheztem. A 320 km nem tûnik soknak, de ezek nagyrészt mászások voltak, na meg a visszagurulások. Idõ jó, nem esett, csak 2000 felett már azért hûvös volt, fõleg lefelé.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Tavalyi évben írogattam a cikkeket a maratonokról és év végére irigye lettem a csapat(hangulat)nak... Aztán úgy döntöttem a télen, hogy benevezek legalább a Top Maratonra - s nagyon jól tettem! Még egy kicsit azért edzeni is kellene, hogy Kornélt lenyomjam valami tisztességes, 10 - 15 perces elõnnyel, de így év elején még hagytam neki egy kis örömöt, nem akartam egybõl elvenni a kedvét az egész szezontól. :) Lényeg a lényeg jó volt ott lenni Salgótarjáni HKE tagként, gratula mindenkinek, de legfõképp a hosszútávos különítménynek.

Egyébként a hosszútávosokkal kapcsolatos az egyetlen negatívum számomra a Szilvásvárad Maratonon való részvételünk kapcsán. Kérek mindenkit, fejlõdjünk egy kicsit egyesületileg abban is, hogy aki kedvet érez, jöjjön el segíteni nekik, nem kis könnyebbséget jelent a saját cuccokat magához venni a versenyzõnek 100+ kilométeren, nem beszélve szerszámokról, javítási lehetõségrõl a frissítõ pontokon. Kérek tehát mindenkit, hogy már a Duna Maratonra legyen beszervezve legalább egy (vagy kettõ) ismerõs/feleség/férj/barát/barátnõ, aki segíteni jön és vállalja, hogy egy-két frissítõpontra kimegy, és segíti a hosszútávozókat... Aki ezt vállalja, annak én segítek itinert/útitervet nézni a legoptimálisabb frissítés érdekében. Duna Maratonnál egyébként emlékeim szerint ez igen egyszerû, csak fel kell autózni Dobogókõre (üzemanyagot ilyenkor természetesen a klub állja), ott kétszer is elhalad a hosszútáv, egymástól 200 méterre van a két frissítõpont.

(Ui: Szilvásvárad Maratonosok! Küldtem e-mail képrendelési lehetõséggel kapcsolatban. Nézzetek rá...)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Azt hiszem említésre méltó...
Fejes Gbor jabb gyzelme Szlovkiban
a cikkbõl nem derül ki hogy 160kmrõl van szó talpas szlovák legényekkel :))
Ez úton is Grat neki!

Vasárnap szilváson meg 5 óra 1 perc :))