Akkor ez most június 10-én lesz?
Szerintem akkor engem is érdekelne! Jó lesz a hosszú táv a következõ heti Balatonman-re!
Gyere mááááááá Geriiiiii
Akkor ez most június 10-én lesz?
Szerintem akkor engem is érdekelne! Jó lesz a hosszú táv a következõ heti Balatonman-re!
Akkor ez most június 10-én lesz?I. Kondenzgyík maraton - Miskolc
jelentkezõk:
Kispál István
Sándor Csaba
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Takács Gábor
Sejben Anita
Verebélyi Zsolt (még gondolkodik)
Rácz Szabolcs
Biró Zsolti
Kecskés Renáta
Melihercsik János (még gondolkodik)
Dr. Hirka Zoltán
Beszéltem a szervezõkkel. Mivel viszonylag sokan indulunk az egyesületbõl és sokan a helyszínen fognak nevezni, hogy gyorsabb legyen a rajtszám felvétel, no meg, hogy egy helyen tudjunk parkolni pár adat kellene nekem.
Név:.....................................................
Választott Táv (a:28-b:56-c:84):..............
Korcsoport:............................................
Születési év:..........................................
email cím:.............................................. (szervezõk külön kérése)
Nevezési díj: 4.000 Ft
Ez nem elõnevezés, csak picit megpróbáljuk meggyorsítani az ügyintézést a helyszínen.
Mivel az egyesületi busz nem tud menni így egyénileg kell megoldani a leutazást és jó lenne kihasználni az autókat. Szóval össze kellene szervezni ki kivel megy, ki tud vinni esetleg plusz bringát.
A verseny napján (2012.június 10.) 9:00-ig lehet felvenni a rajtszámokat és helyszínen nevezni.
Email címem
galcsik1979 kukac gmail pont com
Szombaton többen fogunk menni a negyven hegyben egyben túrára.
Csak hogy ne legyen félreértés: a kiírás szerint az "A" a 84km és "C" a 28km-es táv.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
I. Kondenzgyík maraton - Miskolc
Beszéltem a szervezõkkel. Mivel viszonylag sokan indulunk az egyesületbõl és sokan a helyszínen fognak nevezni, hogy gyorsabb legyen a rajtszám felvétel, no meg, hogy egy helyen tudjunk parkolni pár adat kellene nekem.
...
Választott Táv (a:28-b:56-c:84):..............
...
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
i. Kondenzgyík maraton - miskolc
jelentkezõk:
kispál istván
sándor csaba
bali sándor
galcsik róbert
rákos tamás
takács gábor
sejben anita
verebélyi zsolt (még gondolkodik)
rácz szabolcs
biró zsolti
kecskés renáta
melihercsik jános (még gondolkodik)
dr. Hirka zoltán
beszéltem a szervezõkkel. Mivel viszonylag sokan indulunk az egyesületbõl és sokan a helyszínen fognak nevezni, hogy gyorsabb legyen a rajtszám felvétel, no meg, hogy egy helyen tudjunk parkolni pár adat kellene nekem.
Név:.....................................................
Választott táv (a:28-b:56-c:84):..............
Korcsoport:............................................
Születési év:..........................................
Email cím:.............................................. (szervezõk külön kérése)
nevezési díj: 4.000 ft
ez nem elõnevezés, csak picit megpróbáljuk meggyorsítani az ügyintézést a helyszínen.
Mivel az egyesületi busz nem tud menni így egyénileg kell megoldani a leutazást és jó lenne kihasználni az autókat. Szóval össze kellene szervezni ki kivel megy, ki tud vinni esetleg plusz bringát.
A verseny napján (2012.június 10.) 9:00-ig lehet felvenni a rajtszámokat és helyszínen nevezni.
eddigi jelentkezõk a kondenzgyík maratonra
Kispál István
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Takács Gábor (még gondolkodik)
Sejben Anita
Biró Zsolti
De várom a további jelentkezõket is.
eddigi jelentkezõk a kondenzgyík maratonra
Kispál István
Bali Sándor
Galcsik Róbert
Rákos Tamás
Takács Gábor (még gondolkodik)
Sejben Anita
Biró Zsolti
De várom a további jelentkezõket is.
Na gyerekek!
Június 10-én mindenki Borsodnádasdra megy, vagy azért lesz olyan aki eljön velem Kondenzgyík maratonra hupákolni???
zoz