Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!

Hét végére több esemény is van amin többen jeleztétek, hogy részt kívánnátok venni. Én a
2012. június 16. (szombat) Crosskovácsi versennyel kapcsolatban írnék pár dolgot.

A verseny honlapja:
CROSSKOVACSI.HU

A helyszíni nevezés idõpontjai:
2012. június 15-én
a verseny elõtti napon 16.00 - 19.00 óráig.
2012. június 16-án
a verseny napján 07.30 - 9.30 óráig.

Helyszíni nevezés: 6.500 Ft
Átnevezés díja az elõnevezettek számára: 3.500 Ft

Crosskovácsi Rally! Ez egy új verseny forma itt olvashattok róla bõvebben.

Leutazás:
Egyrészrõl egyesületi busszal történne, valamint jelentkezõket várunk személyek és bringák szállítása miatt ha szükséges.

További információkat az indulásról a hét második felében várhattok.

Kérem jelezzétek ha részt kívántok venni a versenyen és szükségetek van egyesületi segítségre a leutazáshoz.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Voltam kondenzgyík maratonon (1 körön), Geri, Rácz Szabi, Kis Suttyó és a többiek, akik 3 kört mentek abban a gányban, hát le a kalappal!!!!!!

Geri, amikor megláttalak a második kör végén tápolni a célban, azt hittem, hogy nem mész tovább, rá is kérdeztem, hogy mizu - erre azt mondtad, hogy MÉG CSAK MOST KEZDÕDIK A TÁNC BASZKI :) BAAAAAAAAAAZZZZZ :D

Eredményeket nem tudok, de nagyon jól mentetek!!!!!

Gps track Trackabee-n, fottók meg itten e:
https://picasaweb.go...Maraton2012Jun#

zoz

Eredmények
Tempo Sport -

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Legalább nem volt por.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Neuzer kupa 87km, Felhõs idõ, magas páratartalom várt minket a mai napon, aztán mégis megúsztuk az esõt a nap nagy részén.
Túl nagy reményekkel, nem inditottam a versenyt. Szimplán motivált voltam mert rég versenyeztem.
Edzéseim nagy részét hegyen végeztem az elmúlt hónapban.
Ami legjobban ott látszik meg hogy, kicsivel több mint 4 hét alatt 10 kg-ot tudtam leadni. Mondjuk volt mibõl 85Kg-rõl, jelenleg 75.1 vagyok :))

Lassú Rajt 3 km volt...Éles rajtnál átlag 43km/h :)) A tempó innentõl nem csökkent :))

Nagyon motivált voltam a mai napon, különösképp mert 4. helyen állok összetettben a kupában és javitani kell a helyezésen.
Nagyon nagy tempót mentünk. Érzõdik a mezõnyön, hogy múlthéten, körbe tekerte a Balatont és két hét múlva mezõny OB :))

Mostanában nagyon sok hegyet mentem, szinte zéro síkkal,15kg-os edzõ géppel, meglepett hogy ilyen jól birtam a sprinteket ahogy ma.

20 km környékén egy helyen 47.2km/h volt az átlagunk és 70 km-nél is még 45.1

70km-ig minden támadásban ott volt a kerekem, vagy okozójaként, vagy hárítójaként:)...Nagyon jól éreztem magam végig.
Amig 70 km-nél rossz helyen jött egy sprint és leakadtam...aztán összeszedtem 6 embert akik utánnam akadtak le és velük abszolváltam a táv hátra lévõ részét.

Célba több mint 3 perc hátrányal érkeztem...43.67km/h-s átlaggal, 01:59:32 alatt sikerült abszolválnom a távot.

Emellé:

Avs:180 (87%)

Max: 199(96%)

Párosult. Háát elvileg elégedetlennek kellene lenni magammal, De abszolút nem vagyok az, sík edzések hiányában is jó a tempóm sikon,
és jövõ7en jön a várva várt hegyek pokla, ahol nem lessz sprint ! :))

Elég sok energiát fektettem a hegyek poklára való felkészülésembe, valamint az utánna következõ versenyekre, Turul kupa, Tarján kupa...
4 hét alatt 2500kmt sikerült tekerni,ebbõl 14 erõsebb hegyi edzés,(6 állóképességi, 8 erõfejlesztés) ami 1900km-ert és 23000m + szintkülönbséget jelent.
Ezek tekintetében várom a jövõheti Hegyek poklát, már csak két erõs hegyi edzés választ el :))

http://csonticycling...ws/neuzer-kupa/

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Voltam kondenzgyík maratonon (1 körön), Geri, Rácz Szabi, Kis Suttyó és a többiek, akik 3 kört mentek abban a gányban, hát le a kalappal!!!!!!

Geri, amikor megláttalak a második kör végén tápolni a célban, azt hittem, hogy nem mész tovább, rá is kérdeztem, hogy mizu - erre azt mondtad, hogy MÉG CSAK MOST KEZDÕDIK A TÁNC BASZKI :) BAAAAAAAAAAZZZZZ :D

Eredményeket nem tudok, de nagyon jól mentetek!!!!!

Gps track Trackabee-n, fottók meg itten e:
https://picasaweb.go...Maraton2012Jun#

zoz

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
májneszalc :) :

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Ha már szóba jött a jövõ hét vége, akkor a szombati (helyi) rendezvényeket se felejtsétek el!

Negyven hegyben egyben (MTB kerékpáros) | TTT
Túra a Kálváriára | TTT

Duplázási (duatlonozási) lehetõség is egyben!

Jövök!!

(Mivel már régen mentem végig a túrán, esetleg gps tracket tudsz küldeni, hogy merre kanyarog a pálya? VAGY Most szombaton valaki körbejön velem, és felöltöm!)

zoz

Na kiscsákók!!!

40 Hegyben egyben 2012 fotók itten e:
https://picasaweb.go...IOL3p_j14zyggE#

Trackabee track:
Trackabee v2

Holnap Miskolc,
Csákányi Eszter!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Geri ! Itt a salz 2011 120km kamera felvétel a pályáról Salzkammergut Trophy 2011 120km Bike camera HD - YouTube

Huhh! Nagyon tuti a felvétel! Király zene választás! Mikor lesz már július 14.?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Geri ! Itt a salz 2011 120km kamera felvétel a pályáról Salzkammergut Trophy 2011 120km Bike camera HD - YouTube

Áhhh! Ettõl mindig libabõrös leszek ha megnézem és újra átélem! :)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Hogy mindenkinek egyértelmû legyen
a=3x28 km
b=2*28 km
c=1*28 km

Korábbiakban rosszul írtam. Bocs

Kérlek mihamarabb küldjétek át az a kért adatokat. A szervezõk várják.

Hogyan lesz a nevezés? Miben érint ez minket, hogy elküldtük az adatokat? Közös nevezés lesz, összedobjuk elõtte a zsét? Vagy mindenki intézze magának?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
SLX család eladósorban (váltókarok, elsõ és hátsó váltó), akit érdekel, kereshet. (10-es rendszer)
SLX elsõ váltó
SLX hátsó váltó
SLX váltókarok

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
egy kis ízelítõ az igazi maratonokhoz:SPECIALIZED RALLYE SUDETY 2011 - YouTube

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nem hagyhatom ezt már ennyiben. Elkezdtem bringázni, Munkát picit hátrébb helyeztem. Legalább megpróbálom kicsit fejleszteni magamon. Meg fogsz lepõdni :) csak gyõzd kivárni.

A munkát még mindig nem helyezted eléggé háttérbe, mondat közben is nagybetûvel írod! :D Kivárom én csak kicsit siess mert öreg vagyok már, esetleg gyere Te is hosszúra, tudod nemsokára Salz gyûjteni kell a versenykilométereket! :)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Miért, ha nem azon a távon vagyok mint Te nincs kit hátba csapnod, hiányozna a motiváció! :)

Nem hagyhatom ezt már ennyiben. Elkezdtem bringázni, Munkát picit hátrébb helyeztem. Legalább megpróbálom kicsit fejleszteni magamon. Meg fogsz lepõdni :) csak gyõzd kivárni.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

holnap június 2-án koradélután tekerünk egyet itt tarján környékén - 40-50 km
jövõhéten szombaton megyünk egy negyven hegyben egyet amolyan túra tempóban vasárnap miskolc maraton vagy Borsodnádasd xco ki-ki válasszon versenyt tetszése szerint.

Kérlek csak azok jelentkezzenek nálam akik tuti jönnek a miskolc maratonra mert nem akarok olyan jelentkezést leadni aki nem jön.

Taki gyere 56 km en?!

Geri ? mi ez a balatonmann?

Zolika - ne izgulj a negyven hegyben miatt rém egyszerû nem fogsz eltévedni-

Miért, ha nem azon a távon vagyok mint Te nincs kit hátba csapnod, hiányozna a motiváció! :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

jövõhéten szombaton megyünk egy negyven hegyben egyet amolyan túra tempóban vasárnap miskolc maraton vagy Borsodnádasd xco ki-ki válasszon versenyt tetszése szerint.

Kérlek csak azok jelentkezzenek nálam akik tuti jönnek a miskolc maratonra mert nem akarok olyan jelentkezést leadni aki nem jön.

Taki gyere 56 km en?!

robi!
mikor indulnátok?

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Taki gyere 56 km en?!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Akkor ez most június 10-én lesz?
Szerintem akkor engem is érdekelne! Jó lesz a hosszú táv a következõ heti Balatonman-re! :)

Látsz Te itt hosszú távot? :P

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Sziasztok!

Csak annyi hozzáfûzni valóm lenne, hogy június 10-én Borsodnádasdon 3. XCO kupafutam kerül megrendezésre. ( Geri, Ancsa, Suttyó)

Hess :)