Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2012. June 11. - 10:53
Hét végére több esemény is van amin többen jeleztétek, hogy részt kívánnátok venni. Én a
2012. június 16. (szombat) Crosskovácsi versennyel kapcsolatban írnék pár dolgot.
A verseny honlapja:
CROSSKOVACSI.HU
A helyszíni nevezés idõpontjai:
2012. június 15-én
a verseny elõtti napon 16.00 - 19.00 óráig.
2012. június 16-án
a verseny napján 07.30 - 9.30 óráig.
Helyszíni nevezés: 6.500 Ft
Átnevezés díja az elõnevezettek számára: 3.500 Ft
Crosskovácsi Rally! Ez egy új verseny forma itt olvashattok róla bõvebben.
Leutazás:
Egyrészrõl egyesületi busszal történne, valamint jelentkezõket várunk személyek és bringák szállítása miatt ha szükséges.
További információkat az indulásról a hét második felében várhattok.
Kérem jelezzétek ha részt kívántok venni a versenyen és szükségetek van egyesületi segítségre a leutazáshoz.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2012. June 11. - 09:21
Voltam kondenzgyík maratonon (1 körön), Geri, Rácz Szabi, Kis Suttyó és a többiek, akik 3 kört mentek abban a gányban, hát le a kalappal!!!!!!
Geri, amikor megláttalak a második kör végén tápolni a célban, azt hittem, hogy nem mész tovább, rá is kérdeztem, hogy mizu - erre azt mondtad, hogy MÉG CSAK MOST KEZDÕDIK A TÁNC BASZKI BAAAAAAAAAAZZZZZ
Eredményeket nem tudok, de nagyon jól mentetek!!!!!
Gps track Trackabee-n, fottók meg itten e:
https://picasaweb.go...Maraton2012Jun#
zoz
Eredmények
Tempo Sport -
Posted 2012. June 11. - 08:29
Posted 2012. June 10. - 21:04
Túl nagy reményekkel, nem inditottam a versenyt. Szimplán motivált voltam mert rég versenyeztem.
Edzéseim nagy részét hegyen végeztem az elmúlt hónapban.
Ami legjobban ott látszik meg hogy, kicsivel több mint 4 hét alatt 10 kg-ot tudtam leadni. Mondjuk volt mibõl 85Kg-rõl, jelenleg 75.1 vagyok )
Lassú Rajt 3 km volt...Éles rajtnál átlag 43km/h ) A tempó innentõl nem csökkent )
Nagyon motivált voltam a mai napon, különösképp mert 4. helyen állok összetettben a kupában és javitani kell a helyezésen.
Nagyon nagy tempót mentünk. Érzõdik a mezõnyön, hogy múlthéten, körbe tekerte a Balatont és két hét múlva mezõny OB )
Mostanában nagyon sok hegyet mentem, szinte zéro síkkal,15kg-os edzõ géppel, meglepett hogy ilyen jól birtam a sprinteket ahogy ma.
20 km környékén egy helyen 47.2km/h volt az átlagunk és 70 km-nél is még 45.1
70km-ig minden támadásban ott volt a kerekem, vagy okozójaként, vagy hárítójaként:)...Nagyon jól éreztem magam végig.
Amig 70 km-nél rossz helyen jött egy sprint és leakadtam...aztán összeszedtem 6 embert akik utánnam akadtak le és velük abszolváltam a táv hátra lévõ részét.
Célba több mint 3 perc hátrányal érkeztem...43.67km/h-s átlaggal, 01:59:32 alatt sikerült abszolválnom a távot.
Emellé:
Avs:180 (87%)
Max: 199(96%)
Párosult. Háát elvileg elégedetlennek kellene lenni magammal, De abszolút nem vagyok az, sík edzések hiányában is jó a tempóm sikon,
és jövõ7en jön a várva várt hegyek pokla, ahol nem lessz sprint ! )
Elég sok energiát fektettem a hegyek poklára való felkészülésembe, valamint az utánna következõ versenyekre, Turul kupa, Tarján kupa...
4 hét alatt 2500kmt sikerült tekerni,ebbõl 14 erõsebb hegyi edzés,(6 állóképességi, 8 erõfejlesztés) ami 1900km-ert és 23000m + szintkülönbséget jelent.
Ezek tekintetében várom a jövõheti Hegyek poklát, már csak két erõs hegyi edzés választ el )
http://csonticycling...ws/neuzer-kupa/
Posted 2012. June 10. - 20:41
Geri, amikor megláttalak a második kör végén tápolni a célban, azt hittem, hogy nem mész tovább, rá is kérdeztem, hogy mizu - erre azt mondtad, hogy MÉG CSAK MOST KEZDÕDIK A TÁNC BASZKI BAAAAAAAAAAZZZZZ
Eredményeket nem tudok, de nagyon jól mentetek!!!!!
Gps track Trackabee-n, fottók meg itten e:
https://picasaweb.go...Maraton2012Jun#
zoz
Posted 2012. June 09. - 23:46
Posted 2012. June 09. - 23:39
Ha már szóba jött a jövõ hét vége, akkor a szombati (helyi) rendezvényeket se felejtsétek el!
Negyven hegyben egyben (MTB kerékpáros) | TTT
Túra a Kálváriára | TTT
Duplázási (duatlonozási) lehetõség is egyben!
Jövök!!
(Mivel már régen mentem végig a túrán, esetleg gps tracket tudsz küldeni, hogy merre kanyarog a pálya? VAGY Most szombaton valaki körbejön velem, és felöltöm!)
zoz
Na kiscsákók!!!
40 Hegyben egyben 2012 fotók itten e:
https://picasaweb.go...IOL3p_j14zyggE#
Trackabee track:
Trackabee v2
Holnap Miskolc,
Csákányi Eszter!!
Posted 2012. June 09. - 18:14
Geri ! Itt a salz 2011 120km kamera felvétel a pályáról Salzkammergut Trophy 2011 120km Bike camera HD - YouTube
Huhh! Nagyon tuti a felvétel! Király zene választás! Mikor lesz már július 14.?
Posted 2012. June 08. - 22:53
Geri ! Itt a salz 2011 120km kamera felvétel a pályáról Salzkammergut Trophy 2011 120km Bike camera HD - YouTube
Áhhh! Ettõl mindig libabõrös leszek ha megnézem és újra átélem!
Posted 2012. June 08. - 21:55
Posted 2012. June 08. - 11:44
Hogy mindenkinek egyértelmû legyen
a=3x28 km
b=2*28 km
c=1*28 km
Korábbiakban rosszul írtam. Bocs
Kérlek mihamarabb küldjétek át az a kért adatokat. A szervezõk várják.
Hogyan lesz a nevezés? Miben érint ez minket, hogy elküldtük az adatokat? Közös nevezés lesz, összedobjuk elõtte a zsét? Vagy mindenki intézze magának?
Posted 2012. June 07. - 19:02
SLX elsõ váltó
SLX hátsó váltó
SLX váltókarok
Posted 2012. June 05. - 17:57
Posted 2012. June 02. - 17:01
Nem hagyhatom ezt már ennyiben. Elkezdtem bringázni, Munkát picit hátrébb helyeztem. Legalább megpróbálom kicsit fejleszteni magamon. Meg fogsz lepõdni csak gyõzd kivárni.
A munkát még mindig nem helyezted eléggé háttérbe, mondat közben is nagybetûvel írod! Kivárom én csak kicsit siess mert öreg vagyok már, esetleg gyere Te is hosszúra, tudod nemsokára Salz gyûjteni kell a versenykilométereket!
Posted 2012. June 02. - 10:37
Miért, ha nem azon a távon vagyok mint Te nincs kit hátba csapnod, hiányozna a motiváció!
Nem hagyhatom ezt már ennyiben. Elkezdtem bringázni, Munkát picit hátrébb helyeztem. Legalább megpróbálom kicsit fejleszteni magamon. Meg fogsz lepõdni csak gyõzd kivárni.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2012. June 02. - 09:05
holnap június 2-án koradélután tekerünk egyet itt tarján környékén - 40-50 km
jövõhéten szombaton megyünk egy negyven hegyben egyet amolyan túra tempóban vasárnap miskolc maraton vagy Borsodnádasd xco ki-ki válasszon versenyt tetszése szerint.
Kérlek csak azok jelentkezzenek nálam akik tuti jönnek a miskolc maratonra mert nem akarok olyan jelentkezést leadni aki nem jön.
Taki gyere 56 km en?!
Geri ? mi ez a balatonmann?
Zolika - ne izgulj a negyven hegyben miatt rém egyszerû nem fogsz eltévedni-
Miért, ha nem azon a távon vagyok mint Te nincs kit hátba csapnod, hiányozna a motiváció!
Posted 2012. June 02. - 08:10
holnap június 2-án koradélután tekerünk egyet itt tarján környékén - 40-50 km
jövõhéten szombaton megyünk egy negyven hegyben egyet amolyan túra tempóban vasárnap miskolc maraton vagy Borsodnádasd xco ki-ki válasszon versenyt tetszése szerint.
Kérlek csak azok jelentkezzenek nálam akik tuti jönnek a miskolc maratonra mert nem akarok olyan jelentkezést leadni aki nem jön.
Taki gyere 56 km en?!
robi!
mikor indulnátok?
Posted 2012. June 01. - 22:54
Taki gyere 56 km en?!
Posted 2012. June 01. - 15:49
Akkor ez most június 10-én lesz?
Szerintem akkor engem is érdekelne! Jó lesz a hosszú táv a következõ heti Balatonman-re!
Látsz Te itt hosszú távot?
Posted 2012. June 01. - 15:48
Sziasztok!
Csak annyi hozzáfûzni valóm lenne, hogy június 10-én Borsodnádasdon 3. XCO kupafutam kerül megrendezésre. ( Geri, Ancsa, Suttyó)
Hess