Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Igen, nagyjából.
Talán 93 volt a rövid távon és 95 a hosszú távon. Utóbbiból legalább négyen Salgótarjáni HKE színekben.

A túra utáni napon Nb-ból 2 fiammal kimentünk a 3ashatárhegyre részben a túra útvonalán. Nem vagyok nyomolvasó, de a lábnyomokból ítélve kb. 20 túrázóra saccoltam, ezek szerint elég sz@rul, vagy minden 5-dik emberke az elõzõ nyomába lépett;). Meg volt egy bringanyom is, elég bátor volt vki, nem igazán volt a Cserhát talaj bringázásra alkalmas sztem.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

100at. 1fokban. Kezd a f@szom nagyon kilenni a kurvaidõjárással. Én meg Csontival találkoztam amúgy, az meg gyalog volt.

Hát igen, a hétvégén inkább futottam 22.5kmt. Túl meleg van a bringázáshoz:D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Mit is mondtak a célban, hányan voltunk? Jól emlékszem hogy 200?

Igen, nagyjából.
Talán 93 volt a rövid távon és 95 a hosszú távon. Utóbbiból legalább négyen Salgótarjáni HKE színekben.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ráérsz.
Egyébként is, a jó munkához idõ kell.
Azért már várom. ;-)

Már csak...
néhányat kell aludni... :)
Mit is mondtak a célban, hányan voltunk? Jól emlékszem hogy 200?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
100at. 1fokban. Kezd a f@szom nagyon kilenni a kurvaidõjárással. Én meg Csontival találkoztam amúgy, az meg gyalog volt.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Beszámolót nemsokára rakok fel, Gabi már megírta és át is küldte a képeket, csak én késlekedek... :)

Ráérsz.
Egyébként is, a jó munkához idõ kell.
Azért már várom. ;-)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ki merre volt vasárnap?
Én a szombati TT után (Kreicsi Gabival voltam, meg ott voltak az Ispán testvérek is) úgy döntöttem csak kolbászolok egyet vasárnap d.u., amihez társult Verebélyi Zsolti is, gondoltam a többiek úgyis elmentek délelõtt valami hosszút (egy Karbona teammel találkoztam csak). Fakukac is jött szembe Mátraszele elõtt de nagyon kedvetlennek tûnt... :)

Beszámolót nemsokára rakok fel, Gabi már megírta és át is küldte a képeket, csak én késlekedek... :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
ok köszi, majd megbeszélem még a haverral, hogy mi légyen.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Arcsiba, az országúton nincs hó, csak a Zabar-Rónabánya közötti rész rossz minõségû. Felfelé még csak elmegy, de lefelé eléggé figyelni kell országútival.
Hívnak a hegyek! :D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
sziasztok!

ma szeretnék lemenni Tarjánba Ózdról az egyik boltba bicóval, szóval az lenne a kérdés, hogy a Cered-Zagyvaróna útvonalon van e esetleg hó? országútival kéne menni mert az gyorsabb.

Köszi!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

No, nézem a híreket. Minden napra jut egy nagy visszatérõ vagy visszavonuló. Olvasom, hogy visszatér a 40 éves Alison Dunlop, visszavonul Magnus Backstedt, a svéd óriás. Mindkettõrõl vannak tv-s emlékeim.

Gyuri bá, a jövõ héten kezdem digitalizálni a '99-'00-es UCI futamokat videokazettáról. Szólj, ha érdekel. ;)
Vagy lesz egy példány majd Janiéknál az üzletben és mindenki másolja legfeljebb...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Szegényes a szókincs, a "jogom van" kifejezés viszont minden másosodik mondatban szerepel.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Friz 22! kösz ! Ezek szerint akkor sem volt másként ,csak lehetett róla beszélni . És aki felelõséget érzett az orzság sorsáért az beszélt róla és kereste a megoldást . Ma meg akinek felelõsége az ország sorsa az megtiltja hogy nevén nevezzék azt aminek az a neve .

Marian Cozma nem ütött, és nem is sírt... 211 centi, 113 kilo, kiválló fizikai állapot, ezeket olvastam minap egy újságban. Sok lúd disznót gyõz... Azon gondolkodtam, hogy vajon a mocsadék gyilkos szarháziak közül, ha valamelyiküknek is egymaga kellett volna szembe néznie a román óriással, kardok és kések nélkül, a cimborák nélkül, akkor mit tett volna?! Valószínûleg sírva rohant volna 15-20 réti niggerért, meg kardokért, hogy jaj gyertek, mert itt van egy becsületes, ízig-vérig Ember, aki meg akart védeni egy pultos lányt...
Hol van a becsület?! Bár minek is kérdem..., nincs ilyen szó az õ nyelvükben... Semmi nincs meg bennük, ami emberré tesz egy embert... semmi!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Felkerült a nemzetközi BIG honlapra is az 1000/7 programunk.
http://www.challenge-big.eu/news.htm

Gyertek innen is minél többen!

Az elsõ nap tetszik

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Felkerült a nemzetközi BIG honlapra is az 1000/7 programunk.
http://www.challenge-big.eu/news.htm

Gyertek innen is minél többen!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Friz 22! kösz ! Ezek szerint akkor sem volt másként ,csak lehetett róla beszélni . És aki felelõséget érzett az orzság sorsáért az beszélt róla és kereste a megoldást . Ma meg akinek felelõsége az ország sorsa az megtiltja hogy nevén nevezzék azt aminek az a neve .

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
„Amíg ezen emberfajtának megengedik, hogy fényes nappal házaljon, hogy ajtókat, zárakat, lakatokat fürkésszen, kolduljon, mindenféle mesterkedéssel zsebeket nyisson, pecsétnyomókat véssen, és hegedûvel, cimbalommal meg hárfával a falu elõkelõinek házánál névnapi szerencsekívánatokat komponáljon és cincogjon, óh! jam satis est! addig ez az emberfaj nem javul meg. És ez Szarvason 1807-ben még inkább így van, sõt 1820-ban is. Miféle szerencse lehet az, amit egy derék, becsületes embernek neve napján vagy újévkor egy csapat feslett cigány kívánhat? Inkább fordítva! A becsületes embernek, ahol és ahogyan tudja, át kell alakítania a cigányt dolgos, tevékeny, derék emberré, szolgává, cseléddé, családapává és családanyává, és csak azután kívánhatnak egymásnak kölcsönösen szerencsét, és örülhetnek szerencséjüknek. Nem kellene-e a magyar közönségnek oly sok körözött rendelet után egy egyértelmûen hozott határidõre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az állam terhére, kárára és szégyenére szolgáló csavargófajt végre a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?”

Tessedik Sámuel 1820

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
No, nézem a híreket. Minden napra jut egy nagy visszatérõ vagy visszavonuló. Olvasom, hogy visszatér a 40 éves Alison Dunlop, visszavonul Magnus Backstedt, a svéd óriás. Mindkettõrõl vannak tv-s emlékeim. Pár éve a tv-ben, amikor az Extrém sport adó bejött, a VB futamokon a két Alison küzdött (Dunlop és Sydor - remélem jól emlékszem a névre), no meg a férfiaknál Martinez volt a király. Hát ez se ma volt. Backstedt-nek meg a Paris-Roubaix gyõzelme maradt meg. Talán az utolsó kemény rázatón szökött meg, aztán már nem tudták utolérni. Én nem vonulok vissza (mármint a bicajozástól). Everlasting cycling.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hehe. Mindig azon filóztam, elmegyek "divatbuzinak", hogy ragadjanak a nõk. Tudod akkor le lehet adni, hogy jájjj jáj, én ugyan buzi vagyok, de Te felizgatsz cicám...
A magyarok meg mostantól "divatromák" lesznek, hogy felvegyék õket??? Csonti bazmeg még bicajozol a nyáron pár kilométert, akkor úgy is olyan fekete leszel mint Pákó, akkor meg a menekült státuszt is megadják.
A mai bringás élményrõl meg annyit, hogy jó lett volna a hólánc...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kedves Jani bá, azért olvasni még szabad ebben az országban, a sajtószabadság - mármint mindenki azt olvas és néz a tv-ben - azért mûködik. Hogy aztán mit írnak meg mit ad a tv, az egy más dolog, de választék van. No meg aztán a internet, itt minenki azt mond amit akar, és nem jön érte a rendõr.
Mi öregek ismerjük a régi viccet, ami igazán nem is volt vicces:
Szovjet állampolgár nézi a szovjet tv 1-et. Brezsnyev elvtárs beszél, nem tetszik, mert únja, átkapocsol a szovjet tv 2-re. Ott a rendõr gumibotot ütögetve mondja: mi az tovaris, nem tetszik Brezsnyev elvtárs beszéde.
Az is igaz, ekkor még tartottak a rendõrtõl, de sajnos, nemcsak a bûnözõk.
Nem volt jó az "átkos", most meg nesze neked demokrácia meg kapitalizmus. Nem jó itt már semmi. Vagy ez az ország olyan szerencséten, hogy itt semmi sem mûködik?
Elnézést, amiért nem a biciklizés élményeirõl írtam, majd legközelebb.
Cerbona, az a roma (német, szlovák, görög, örmény stb.), aki annak vallja magát, a kisebbségi választásokon ennyi elég, igazolni nem kell semmit, önbevallással megy. Akkor talán elég az egyetemi vagy a fõiskolai felvételihez is. Használd ki joghézagot.