Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2012. június 20. - 14:48
kis hegyek pokla...Végre élmény beszámoló, nem csak beszámoló ) Ilyen versenybõl kellene hetente kettõ )
Írta 2012. június 19. - 13:07
Írta 2012. június 18. - 22:19
Írta 2012. június 16. - 21:19
http://www.sellarond...ad/hero_map.pdf
Sellaronda Hero - MTB Marathon - Dolomites
Ez azért nem pite, kezdek ráizgulni! :cool2:
Óbaszki.
Végignéztem a 3D-s pályarajzot. Többszörös orgazmus.
Írta 2012. június 15. - 23:55
Sellaronda Hero - MTB Marathon - Dolomites
Ez azért nem pite, kezdek ráizgulni! :cool2:
Írta 2012. június 15. - 22:52
Írta 2012. június 15. - 22:40
Huuhhh! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a felajánlást! Komolyan meghatódtam! Ez ám a csapatszellem!
Na, ezért jó az SHKE! Egyébként megoldódott! Azt inkább el se mondom, hogyan! Röhögne mindenki egy jót!
A lényeg, hogy semmi baja a felnimnek... Viszont meg kéne tanulni normálisan felrakni a külsõt a felnire, mert akkor
lehet, hogy még mûködne is... Tipikus példáját mutattam, annak, hogy elõbb meg kellene nézni, mi a probléma, mint
rögtön pánikolni!
Most inkább abban kérném a segítségeteket, hogy ha valahogy ha lehetne, melegítsétek már fel a Balaton vizét! Bakki, fecskébe
érdekes lesz 19 fokos vízbe úszkálni! Összerántja rendesen a pajkót!
fel tudok ajánlani egy merülõ vízforralót!!
Írta 2012. június 15. - 07:07
Na, ezért jó az SHKE! Egyébként megoldódott! Azt inkább el se mondom, hogyan! Röhögne mindenki egy jót!
A lényeg, hogy semmi baja a felnimnek... Viszont meg kéne tanulni normálisan felrakni a külsõt a felnire, mert akkor
lehet, hogy még mûködne is... Tipikus példáját mutattam, annak, hogy elõbb meg kellene nézni, mi a probléma, mint
rögtön pánikolni!
Most inkább abban kérném a segítségeteket, hogy ha valahogy ha lehetne, melegítsétek már fel a Balaton vizét! Bakki, fecskébe
érdekes lesz 19 fokos vízbe úszkálni! Összerántja rendesen a pajkót!
Írta 2012. június 15. - 06:33
1. A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetével együttmûködve rendezte meg a Salgótarjáni HKE a múlt szombaton a "Negyven hegyben egyben" MTB és a "Túra a kálváriára" gyalogos teljesítménytúráját.
Mindkét rendezvényen a várakozásokon felül volt az indulók száma, amit a rendezõk nevében is köszönök. A bringáson 27 nevezés volt, míg a Kálvárián 110 (!) oklevelet írtam meg. Ennél még több induló volt, de többen az Országzászló felé kanyarodtak és kihagyták a célt. A megmérettetésekhez kapcsolódó, ingyenes szûrõvizsgálatokban is többen részt vettünk. Volt aki a rajt elõtt és volt aki a gyors tekerés után.
Jövõre szeretnénk folytatni ezt a komplex rendezvényt.
2. Túra szakágunk legerõsebb tagja - Ábrahám Balázs - hozott egy bronzérmet a Nagymaroson megrendezett "Kittenberger Kálmán" országúti emléktúrán.
3. Elkészült a beszámolónk a május végi "Stelvio" túránkról.
http://www.blszsz.hu...ev=STELVIO 2012
4. Az idei BIG day videója is már megtekinthetõ.
Írta 2012. június 14. - 23:32
Bocs, nem olvastam már fórumot tegnap este, ma meg most jutok géphez, de gondolom tudtál valamit intézni, ha nem, szólj, reggel beviszem a jó öreg 20 éves 600-as kerekem 19-es gumival ha kell, azzal már mentél régebben úgyis.Sziasztok!
Ha nagyon szépen kérem, akkor tudna nekem valaki a hétvégére egy országuti elsõ kereket kölcsönadni? Nagyon sürgõs lenne! Egész konkrétan holnapig kellene, mert pénteken már utazunk a balatonman-re! Kotri! Nincs véletlenül a boltban egy kész óccsó országúti kerék? Köszi!
Írta 2012. június 14. - 13:25
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2012. június 14. - 12:26
Sziasztok!
Ha nagyon szépen kérem, akkor tudna nekem valaki a hétvégére egy országuti elsõ kereket kölcsönadni? Nagyon sürgõs lenne! Egész konkrétan holnapig kellene, mert pénteken már utazunk a balatonman-re! Kotri! Nincs véletlenül a boltban egy kész óccsó országúti kerék? Köszi!
Egyet én is fel tudok ajánlani, csak hogy még bõvebb legyen a kínálat!
Írta 2012. június 14. - 08:49
Sziasztok!
Akad Egerben is egy pár
No, akkor most vállassz, melyik tetszik legjobban. Vagy ki ad többet, hogy elvidd az övét
Írta 2012. június 14. - 05:48
Sziasztok!
Enyémet is viheted
Írta 2012. június 13. - 23:07
Sziasztok!
Van 40es karbon szingósom, szívesen odaadom
Írta 2012. június 13. - 22:09
Ezt azért ide is, jó volna egyszer... Highlights Südtirol Sellaronda HERO 2011 official video on Vimeo - YouTube
Nem szoktam montizni (mivel nincs montim) de!!! Ez egy gyönyörû helyen rendezett verseny, óriási lehet végig menni :-)
Írta 2012. június 13. - 21:55
sziaszSziasztok!
komplett gép nem jó?
igaz csak fos meridám van
de szivesen adom
ha gondolod
Írta 2012. június 13. - 21:20
Írta 2012. június 13. - 16:33
Írta 2012. június 11. - 11:43
Most hétvégén került megrendezésre Miskolc határában a (Majális park) az I. Kondenzgyík Maraton.
Egyesületünkbõl több távon és kategóriában terveztük a részvételt de végül egy kis csapat indult.
Pályáról:
A pálya nyomvonala szinte minden résznél széles 3-5 méter volt és nagyon jól megtervezett, száraz idõben a felfelék is mindenhol kiválóan tekerhetõek lettek volna még a hobbi kategóriájú versenyzõk számára is. A körönkénti 650 m szint egyenletesen volt eloszlatva a pályán.
Azonban a talaj az elõzõ éjszakai folyamatos esõzés miatt teljesen átázott. Az erdei részek több helyen szinte tekerhetetlenné vált. Kisebb emelkedõket még tolva is nehézkesen lehetett leküzdeni.
Ennek ellenére mégis élvezetes kis verseny volt. A lefelék izgalmasak voltak, az elsõ körben már kialakultak az erõviszonyok és látszott, hogy a családias kis induló csapat komolyan veszi a versenyzést, mind az egyesület, mind pedig a teljes mezõny részérõl. A második körre a pálya állapota nem sokat változott, idõnként szemerkélt az esõ. A nyomvonal erdei részének ez nem igen jelentett változást (ragadt a sár de rendesen), de a mezõre kiérve a füves rész igen csak csúszkált. A hosszú távosok 3. köre itt-ott szinte jégpályaként viselkedett.
A frissítõ állomások száma és szolgáltatásai korrektek voltak. Talán az elsõ frissítési pont nem is volt szükséges szerintem.
Az indulók kaptak egy jó pályát, egy kis sarat és esõt, na meg finom gulyást ami nagyon jól esett.
Két apró dolog ami nem vesz el az élménybõl de mégis ki kívánkozik belõlem. Nos a mosakodási lehetõség kicsit táborinak lett kigondolva- és úgy is lett kiépítve - egy kút két slag és egy nagy hordó hideg víz. Friss lettem a befutó után az tuti. A másik 1 mezõny- 1 pálya- 1 bringamosó, Ez valahogy nem lett jó kigondolva mert bizony kellett sorban állni.
De igazából belefért, legalább jobban megismertük egymást.
Mi jövõre is ott leszünk - jó lenne száraz pályán is menni egyet.
Eredmények:
Gyermekversenyen Kotroczó Dorka 1. lett
A távon Férfi felnõtt Sándor Csaba 3. helyezést vitte haza
B távon Master 1. kategóriában Kispál István 3. helyezést szerezte meg
További eredmények
A táv Master 1. Dr. Bakos Gergõ 6. helyezés
A táv Master 2. Rácz Szabolcs 4. helyezés
B táv Master 1. Galcsik Róbert 9. helyezés
B táv Master 2. Rákos Tamás 1 kört teljesített (1:44:54)
C táv Dr. Hirka Zoltán 15. helyezés
Borsodnádasdon az XCO-s különítménynek pedig külön gratulálok a kitartásukért és a szép eredményekért.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."