na!- milessz a folytatással? már 8.29 van !!De ne téveszd össze mással !!
Szépen jöttem fölfelé a bringázás közben. Én tényleg élveztem azt a 9 km-es emelkedõt!

A 30 km-es pályán két itató volt, ahol a sótablettától kezdve a banánon keresztül az izotóniás italig minden volt! A 3. kör után a 39. helyig kúsztam föl. Gyorsan be a depópa, itt elvették a segítõk a bringámat, és a sisakomat, még ezzel se kelljen foglalkoznunk! Gyorsan átöltöztem a futó cuccba, ez már csak 3 percet vett igénybe! A 2. depóban volt egy hûtõszekrény, tele minden földi jóval! Mivel a Coca-Cola is a fõszponzorok közé tartozott, így a termékpaletta minden aspektusából tudtál választani! Gyorsan kivettem egy PowerRade italt, ittam pár koreszt, aztán irány a futás! A futópálya elején Henikétõl még elragadtam a féltve õrzött kóláját, amit sikeresen felráztam, és így próbáltam meginni, aminek az lett az eredménye, hogy újra bizonyítást nyert, a hátsó garatfal tényleg közlekedik az orrüreggel!

A futópálya már sík volt, teljes hosszában! 2600m hosszú volt egy kör. A félironman-eseknek 8 kört kellett menni, plusz a pályáról vissza a versenyközpontba, így jött ki a 21450 m-es futás adag. Az elsõ 3 kör nagyon jól ment, tartottam a pozíciót. Majd a 4. körben jött a a kalapácsos emberke, és úgy tarkón vágott, hogy csak na! Ráadásul megtapasztaltam azt is, hogy a hosszú távú triatlonosok miért tartják olyan fontosnak, hogy a futás megkezdése elõtt legyen valami szilárd kaja is a gyomrodban! Az 5. körben olyan fosást mutattam be!!!

Az addig elfogyasztott zselék és energia löttyök olyan jól összekavarodtak a pocakomban, hogy azt már a külsõ körkörös anus záró izmocskáim nem tudták tartani, a belsõ záró szimeringekrõl már nem is beszélve! Valamit sejtettek a szervezõk, ugyanis a futó körön nem csupán 2 itató-etetõ pontról gondoskodtak, hanem 4 db, logisztikailag is jól elhelyezett Toi-Toi wc-rõl! Berongyoltam az egyikbe! Ekkor elszálltak azon aggodalmaim is, hogy vajon mi a franccal fogom kitörölni a lukamat! 3db érintetlen tekercs pihent a budiban! Hát, ha a Forma-1-ben számít, hogy a versenyzõ mennyi idõt tölt a boxban, ez bizony itt is lényeges momentum volt! Ugyanis az egyik ellenfelemmel majdnem együtt rongyoltunk be a rötyire! Produkáltam egy kb. 1 perces fosást és kloákatörlést! És bizony mondom néktek, sikerült leelõzni a másik fosós versenyzõt a Toi-toi wc-ben!!! Ezen a végén egyébként kurva jót röhögtünk, mert a diplomaosztó ceremónián a srác ezt meg is jegyezte!

Szóval folytattam a futást, ami már egyre kevésbé esett jól. Kaptam Katától és Anyukámtól a frissítést, Cegáéktól pedig a szurkolást, ami nagyon sokat segített! Az utolsó két kör már nagyon szenvedõsre sikeredett! Meg is lassultak a körideim, elég rendesen! Aztán ráfordultam a versenyközpontba visszavezetõ útra! Egy utolsó kanyar, a szpíker bemondja a nevemet, Kata fotózik, megölel, megcsókol, a Fõszervezõ a kezemet szorongatja, nyakamban az érem, rámadják a Saucony Finisher pólót, kapom a jeges üdítõ italokat! Keresek egy árnyékot, lefekszem, kifújom magam! Huhh! meg van!!! 6 óra 11 perc 02 másodperc. 52. hely!