Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Írta 2009. március 09. - 19:36

Írta 2009. március 09. - 11:19

Asszem lesz 2 bicikli eladó. 40 perc biciklizés után a térdem ugyanúgy reagál fél év pihenõ után is
Sajnálom, de fel a fejjel!
Bár nem hangzik túl jól a dolog, azonban vannak lehetõségek a gyógyulásra.
Nem vagyok orvos, de volt egy térdkalácsrepedésem 14 éve.
Szóval sok gyaloglás (megerõsíti az ínszallagokat) eleinte lehetõleg síkon, aztán mehet a hegyekben is, de a lépcsõzés elõtte még jót tehet.
Aztán bringával áttérés az abszolút pörgetésre, olyan 90-100 közöttivel gyakorolj. Semmi nyomatékos tekerés.
Ezekkel összefüggésben még említhetnék sok mást is (étkezés, lelki háttér...), de ezt inkább rád bízom. Ez a fórum nem ilyen beszélgetéseknek a helye.
Kitartást és jobbulást kívánok!
Írta 2009. március 09. - 09:11

Minden OK! 36 km van most benne, egy élmény volt, még a szél ellenére is!
Üdv
Írta 2009. március 08. - 23:07

Sziasztok!
Reggel voltam egy órát tekerni. Háááát....... vitorla ponyvát vigyetek, mert vitorlázáshoz tökéletes idõ van.
Én ma nem megyek veletek, családi program miatt.
Hajrá!
Hogy vizsgázott az új csacsi?
Amúgy én is gurulgattam síkságon cseppet. Élmények: hátszélben vigyorogva 45+, pofaszélben vicsorogva 20-.
Írta 2009. március 08. - 22:56

Írta 2009. március 08. - 22:18

Olyasmire gondotam, ami TOTTÁL baromság. A Cserepes Virágnak van értelme... a Kiss Kesztyûnek már kevésbé, de még vélenyes, a Varga Lámpaernyõ... Valami olyasmi, amire ha ránézek éjjel 3kor mert nem tudok aludni, elkap a röhögõgörcs
Ilyesmire gondoltál?
Pum Pál, Hát Izsák,Kerep Elek,Eördögh Angyal( Létezö),Oláh Hitler
Írta 2009. március 08. - 21:24

Írta 2009. március 08. - 21:18

Írta 2009. március 08. - 21:10

a szelei hegyen lefelé 17tel jöttünk... na valahogy így képzeljétek el a végét Pétervásárától
Mé hazudsz T jöttünk 19.6-al is ott lefelé:lol1:
Írta 2009. március 08. - 21:08

Szerintem jobban jártál... A szél azért rendesen megnehezítette a mai kört, hiába próbálsz szélányrékot keresni, fõleg az oldalpofaszélben nem is olyan eccerû. Elsõre amúgy nem volt rossz:)
Hazafelé jöttünk a Jetivel, elég nagy erõket mozgósítottunk, a szelei hegyen lefelé 17tel jöttünk... na valahogy így képzeljétek el a végét Pétervásárától
Azzal szórakoztattam magam, hogy kúl neveket találtam ki. Puporka Kanapé. Vagy Kolompár Zacskó. Lehetne csinálni egy versenyt, lennének több kategóriák. Híres emberek nevei, mondjuk Kossuth Asztal, aztán a fent említett kisebbségi nevek, meg közönséges nevek, modjuk Szabó Egér. A Végh Bélával nem lehet nevezni, az régi, meg a Réti Boglárka is gané
A versenyre visszatérve:
Lehetne mondjuk izé e öööööööö
Hugyo Zoltán, Fütty Imre(Létezö), Kukor Ica, Cserepes Virág(Létezö),
vagy hogy kissebbségit is emlitsünk: Kolompár Szándokán vagy Lakatos Marlonbrando(Létezö)
Írta 2009. március 08. - 20:33

Írta 2009. március 08. - 19:42

Szerintem jobban jártál... A szél azért rendesen megnehezítette a mai kört, hiába próbálsz szélányrékot keresni, fõleg az oldalpofaszélben nem is olyan eccerû. Elsõre amúgy nem volt rossz:)
Hazafelé jöttünk a Jetivel, elég nagy erõket mozgósítottunk, a szelei hegyen lefelé 17tel jöttünk... na valahogy így képzeljétek el a végét Pétervásárától
Azzal szórakoztattam magam, hogy kúl neveket találtam ki. Puporka Kanapé. Vagy Kolompár Zacskó. Lehetne csinálni egy versenyt, lennének több kategóriák. Híres emberek nevei, mondjuk Kossuth Asztal, aztán a fent említett kisebbségi nevek, meg közönséges nevek, modjuk Szabó Egér. A Végh Bélával nem lehet nevezni, az régi, meg a Réti Boglárka is gané
Huhh, ezt olvasván asszem jobb is, hogy elaludtam a mai tekerésrõl:) De ha már verseny, akkor én az Oláh Pikacsuval nevezek!!! Ja, és az igazsághoz hozzátartozik, h ez nem saját kútfõbõl pattant ki:) Tényleg létezik egy cigó kisebbségi, aki a kis tetves kölykének ezt a bizarr nevet adta.
Írta 2009. március 08. - 19:09

Hát a szellõ képes meviccelni a kerékpárost.
Remélem kiszárítja a jó magyar földet is, hogy lehessen montizni is egy cseppet, dehát Bálna szerint még hó is lesz, na mindegy, remélem hazaért mindenki, még Michael is, nekem tecccet, gyövõ héten megint.
Michael 15:30-kor már jött szembe autóval, kisimultan a városban a zasszonnyal az oldalán (ha jól láttam). Én csak Lászlók Zsoltin csodálkoztam, hogy megszokásból fakadóan még mindig nem csináltatott egy járatszám-tartót a kormányra, amire kiírhatná a napi adagot.
Mondjuk egy 20 centi x 100 centis
SALGÓTARJÁN - RECSK - PÉTERVÁSÁRA -
- ZABAR - CERED - SALGÓTARJÁN
feliratú mûanyag tábla lehet hogy jelentett volna némi plusz nehézséget a nagy szélben (nem biztos, de lehet...

Írta 2009. március 08. - 18:46

Remélem kiszárítja a jó magyar földet is, hogy lehessen montizni is egy cseppet, dehát Bálna szerint még hó is lesz, na mindegy, remélem hazaért mindenki, még Michael is, nekem tecccet, gyövõ héten megint.
Írta 2009. március 08. - 18:39

Írta 2009. március 08. - 17:08

Másodszor: sajnálom, hogy ma nem tudtam végig menni veletek. Bár ezt gondolhattam volna magamtól is. Így elsõre. Azért nem adom fel! Megpróbálom behozni hátrányom valamilyen szinten. Azért köszönöm, hogy Veletek tekerhettem ma! Jó pihenést mindenkinek!
Írta 2009. március 08. - 15:39

még ezek oszt a nagy ünnepek
Írta 2009. március 08. - 11:03

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 08. - 10:58

Írta 2009. március 08. - 09:43

Reggel voltam egy órát tekerni. Háááát....... vitorla ponyvát vigyetek, mert vitorlázáshoz tökéletes idõ van.
Én ma nem megyek veletek, családi program miatt.
Hajrá!