Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
"T" ez ko-moly!!! Nincs két kereked? Háhunvanazaólmosbicajaztathasznájjadosztesztetmagaggyadelfele!!! He???

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Óóóó dicsak he, olyan uncsi itten magamba irkászi, kûggyön má valaki izét-e. Valaki értelmeset. Pl: rumot. Kólába:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Triplabé!!! Hesszejjé mer kilopták a cigók a lógódot!!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
De miaza szíffarkat??? Ne izéjjetek, Gyurtsák fizeti...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

T! Ráklikkeltem az izére oszt kidobta a CIBB bankot!!! Az jó?

AZAZ:krol:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ha hiszed, ha nem, Zsóci, éppen borozgatok...
DM-re mi megyünk azurammal, bátyáméknak is van jegy, majd meginterjúvolom, hogy jönnek-e és hányan

Irigy vagyok...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Ha hiszed, ha nem, Zsóci, éppen borozgatok...
DM-re mi megyünk azurammal, bátyáméknak is van jegy, majd meginterjúvolom, hogy jönnek-e és hányan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ááááá Triplebé! Szerintem Ancsi-pancsi Tarjáni, aki most játszik az á- llazalku-ba! Mintha láttamvolna a buszon... Rena ta sose iszol???

Jujj, éjszaka holdfénynél szívfarkat kapnék a látványtól... én is szeretem a DM-et, de 22 ezer egy jegy?

-=B.B.B.=-

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
T! Ráklikkeltem az izére oszt kidobta a CIBB bankot!!! Az jó?

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ááááá Triplebé! Szerintem Ancsi-pancsi Tarjáni, aki most játszik az á- llazalku-ba! Mintha láttamvolna a buszon... Rena ta sose iszol???

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Té-wörks-mester-úr esetleg a SPECI-bõl nem lesz valami kiárusítás (kerekek érdekelnének szaré-húgyé!)!!! Fontold meg mert így sose jársz rosszul!

Nekem már csak a 404esek vannak: http://www.rob4bike....a224ccd0c2d7d01
Szallaggal, két Tufo szingóval, ha megér 300at...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Na de aki a mosjönne juniusba???? Kb hány mennyi? Kábé 1500 HUF ha harmintsz engedelmetlen tarjáni akar. Node van-e anji??? Kicsifeleségemmongyahaminéltöbbazemberanálkevesebbadollár!!!
Esztet tsak a rajongokértik!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Sose bánd, elmegyünk Kiscsillagra 2ezeré'

-=B.B.B.=-

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Hû, de bitangulvagyok! Lõrebor meg empátilya likör!! Nem sikerült a Depesmód kontszertre jegyet veni, pedir tsak 20010-be lesz! Májngott!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
õõõ

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Gyógyulj meg gyorsan Zsóci! Látom magas lázad van:D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ja és persze mindenki fizet aki esztet olvasa!!! fügetleny attó , hoty fijuvatylány! Na mer mettuttam hoty vannak raajongóimm akikk ollvasák ami vót! ideja dollárokot, hoty legyen ponzorpézem! vagy betüsszentek, oszt mindenkimeghal!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Té-wörks-mester-úr esetleg a SPECI-bõl nem lesz valami kiárusítás (kerekek érdekelnének szaré-húgyé!)!!! Fontold meg mert így sose jársz rosszul!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Nem vagy Te normális:)

Hát igen, van aki "áztassa", van aki használja is a lábait!:prysznic:

Mi is (F. Peti+Rena, Sutyi, RTomi, NoFire NoRbi és én) toltunk (szó szerint) egy mátrát vasárnap. Rájöttem, hogy még tuningolni kell a gépet egy defibrillátorral mer' van amikor jól jönne egy kis sokk a sok után. Személy szerint nem voltam a helyzet magaslatán és általában a sor végén kullogtam de a kollegák rendesek voltak mindig bevártak ( igaz néha már azt hittem, hogy õk már otthon vannak, miközbe én még mindig tekerem a vasat)
Galyán jó fej volt a korcsmáros még kedvezményt is adott Petinek (szerintem látta benne, hogy nem kisfogyasztó) és elmesélt egy-két érdekes sztorit. Elfelejtettem javasolni neki, hogy rakja ki az elhullott motorosok sisakjait -tudjátok amikor a vadász kocsmákba trófeák vannak kitéve- a falra. Na mindegy majd máskor!
Az idõ jó volt, túristákkal alig találkoztunk, elesés nem volt sem defekt de mégsem tetszett most annyira ez a túra.
A tanulság annyi ebbõl, hogy amit nem kíván a szervezeted azt kár erõltetni mert úgysem esik jól!
További tanulságok: ha 3000 méter magas lenne a Mátra, Suttyó akkor eltudná mesélni az életét a csúcsig.
aki akadályt rak a túrista utakra nem csak a motorosokat bünteti (pláne aki drótot húz ki!)
ha táppénzen vagy ne vagánykodj (az antibiotikum nem doppingszer)
a sör mindig jólesik!!!
a Mátra nagyrésze természetvédelmi terület ezért ne fingjuk tele ha lehet!
a puli kutyával vigyázni kell Ágasváron mert mindig másnak nyal!
Hát (háttal nem kezdünk mondatot) röviden ennyi, de hozzá kell tennem, hogy "aki nem vót ott az nem tudhassa" ezért javaslom minél többen szavazzatok a közös tekerésekre és részvételetekkel emeljétek a "hétvégiközösakörforgalomtól" projekt fényét és juttassátok az SHKE-t a parlamentbe! Ha egy dakota közmondást kellene idéznem akkor:"inkább nyommeg a sárga +-et Galyára mint a szomszédba a zasszont"!!!

Halleluja!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jó kis túrának tûnik, kár, hogy nagyrésze aszfalt.

cyclo-cross? :)