Azért volt még egy-két kemény legény régen is. Most olvasom, hogy Magni 1956-ban (nekem is nevezetes ez az év), kulccsont és karcsont törésekkel lett 2. a Giron, így ment több szakaszt is, ekkor 36 éves volt.

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
                    Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
		 Indította 
	Bálna
, 2005. október 11. 20:15

Írta 2009. május 14. - 08:38

Írta 2009. május 14. - 08:38

Írta 2009. május 13. - 20:22

Írta 2009. május 13. - 20:22

Egy két új név: Lövkvist, Kessiakoff (montis körbõl már ismert), Ten Dam, élen végeztek ma a Giro hegyi befutóján. Két svéd a 10-ben. De azért Mencsov nyerte a szakaszt és Di Luca vette át a Maglia Rosa-t.

Hívnak a hegyek!  

Írta 2009. május 13. - 20:20

Írta 2009. május 13. - 20:20

Helló Mindenki!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy szombaton volna-e kedve valakinek velem tartani egy féltõl kicsit több Mátrabércre, ha nem esik?
Kb 9-kor indulok Bátonyból, áttekerek Sirokra és onnan a Mátrabérc útvonalán visszajövök Ágasvárig(ha nagyon elfáradok ,akkor csak Galyáig) és onnan begurulok Bátony szitibe.
Írjatok!!!

Azt szeretném kérdezni, hogy szombaton volna-e kedve valakinek velem tartani egy féltõl kicsit több Mátrabércre, ha nem esik?
Kb 9-kor indulok Bátonyból, áttekerek Sirokra és onnan a Mátrabérc útvonalán visszajövök Ágasvárig(ha nagyon elfáradok ,akkor csak Galyáig) és onnan begurulok Bátony szitibe.
Írjatok!!!

Írta 2009. május 13. - 18:08

Írta 2009. május 13. - 18:08

Mezõkövesdi továbbképzésemnek ma is megvolt a bringás része.
A Bükkalja "csápjaiból" néztem meg kettõt. Ezekbõl van négy is. Ugyanis Mezõkövesd térségébõl ennyiféle úton lehet belekóstolni a Bükk déli lejtõjébe. Az egyiket T-works is ismeri, azon tekerte (Mezõkövesd - Andornaktálya) azt a brutál 260 km-jét a hétvégén.
Én a következõn mentem fel Szomolya felé. Gyér forgalom, csodálatos táj, de rozoga út. CrMo vázzal no problem. ;-) Folyamtosan adta a szintet mire a közel 350 méter magas Noszvajra értem. A De la Motte kastély is megér egy pillantást. Innen egy jobbkanyar és irány Bogács. Ez sem egy jó minõségû út. Ráadásul már a forgalom is komolyabb. Aztán beszáguldás Mezõkövesdre. Innen még tettem egy kitérõt az "igazi" Szentistvánra, nem a "mi" Mátraszentistvánunkra.
Jó éreztem magam!
Hátszelet!

A Bükkalja "csápjaiból" néztem meg kettõt. Ezekbõl van négy is. Ugyanis Mezõkövesd térségébõl ennyiféle úton lehet belekóstolni a Bükk déli lejtõjébe. Az egyiket T-works is ismeri, azon tekerte (Mezõkövesd - Andornaktálya) azt a brutál 260 km-jét a hétvégén.
Én a következõn mentem fel Szomolya felé. Gyér forgalom, csodálatos táj, de rozoga út. CrMo vázzal no problem. ;-) Folyamtosan adta a szintet mire a közel 350 méter magas Noszvajra értem. A De la Motte kastély is megér egy pillantást. Innen egy jobbkanyar és irány Bogács. Ez sem egy jó minõségû út. Ráadásul már a forgalom is komolyabb. Aztán beszáguldás Mezõkövesdre. Innen még tettem egy kitérõt az "igazi" Szentistvánra, nem a "mi" Mátraszentistvánunkra.
Jó éreztem magam!
Hátszelet!

Írta 2009. május 13. - 09:37

Írta 2009. május 13. - 09:37

Sziasztok!
Péntek 16.00-16.30 közötti indulással Tarjánból akar valaki országúton tekerni ( ha nem esik)?
Kb 2, 2és 1/2 órát akarnék tekerni. Igazából útvonaltervem sincs!

Péntek 16.00-16.30 közötti indulással Tarjánból akar valaki országúton tekerni ( ha nem esik)?
Kb 2, 2és 1/2 órát akarnék tekerni. Igazából útvonaltervem sincs!

Írta 2009. május 13. - 09:24

Írta 2009. május 13. - 09:24

Gyuri bá, 15percen belül lehet módosítani a kommentet  ( A többiek is tudják módosítani egyébként)
 ( A többiek is tudják módosítani egyébként)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Írta 2009. május 13. - 08:12

Írta 2009. május 13. - 08:12

Elnézést, Boonen, azért még a nagy betût megérdemli. Jó kis sor: Di Luca, Garzelli, Pellizotti, Simoni, egyik sem éppen tini, Solernek sikerült még beférkõzni. Armstrong megrogyott, mondta a speaker, mert kapott Di Lucától 13 mp-et. 37 éves, egy hónapja meg eltört a kulcscsontja, szeretnék én így megrogyni. Voight rogyott meg, 2 km-rel a cél elõtt még vezett, majd a végén összeszedett vagy 4 perc hátrányt.

Hívnak a hegyek!  

Írta 2009. május 13. - 08:06

Írta 2009. május 13. - 08:06

Lehet, hogy Zsóci a boonen módszert követi, de már nagyon meg is bánta. Csak magyaros módon kokó helyett tablettás borral, meg szeszes italnak álcázott pálinkával.

Hívnak a hegyek!  

Írta 2009. május 13. - 08:01

Írta 2009. május 13. - 08:01

Feliratkozok én is!:mexico:Zsóci! Nem tudom, mit ittál, vagy ettél, vagy szívtál.... De abból a cuccbó kéne nekem is!:beer:

Írta 2009. május 12. - 22:14

Írta 2009. május 12. - 22:14

Egy kis OB adalék, a héten a pálya fixálására készülünk, nagyjából egyfelé tendálnak az elképzelések is szerencsére.
A mai nap eredménye számomra ilyen szempontból egy 6,9 km-es 335 m szintet tartalmazó kör "megálmodása"... (legalábbis papírról ezt számoltam ki)
 (legalábbis papírról ezt számoltam ki)
Holnap délután meg is járom egyben szerintem, akit érdekel csatlakozzon munka után.
Big Peti te meg gyere be a boltba napközbe ha a városba jársz, aztán egyeztetjük az ötleteinket.

A mai nap eredménye számomra ilyen szempontból egy 6,9 km-es 335 m szintet tartalmazó kör "megálmodása"...
 (legalábbis papírról ezt számoltam ki)
 (legalábbis papírról ezt számoltam ki)Holnap délután meg is járom egyben szerintem, akit érdekel csatlakozzon munka után.
Big Peti te meg gyere be a boltba napközbe ha a városba jársz, aztán egyeztetjük az ötleteinket.

Írta 2009. május 12. - 22:12

Írta 2009. május 12. - 22:12

Minden Kedves Tagnak!
Május 16-án (szombaton) kb. 14:00 órai kezdéssel, Nagykeresztúr külterületén, "baráti-idõfutamot" tartanánk, ha esetleg valakit érdekelne a (goodthen@freemail.hu-ra) írjon üzenetet. Elöljáróban annyit, hogy nem egy komoly eseményrõl van szó...csak ilyen szintfelmérés mindenki számára, a táv csupán 4 km összesen, minimális szintemelkedéssel...
Köszönöm a lehetõséget!
Várom a jelentkezõket!

Május 16-án (szombaton) kb. 14:00 órai kezdéssel, Nagykeresztúr külterületén, "baráti-idõfutamot" tartanánk, ha esetleg valakit érdekelne a (goodthen@freemail.hu-ra) írjon üzenetet. Elöljáróban annyit, hogy nem egy komoly eseményrõl van szó...csak ilyen szintfelmérés mindenki számára, a táv csupán 4 km összesen, minimális szintemelkedéssel...
Köszönöm a lehetõséget!
Várom a jelentkezõket!

Írta 2009. május 12. - 21:59

Írta 2009. május 12. - 21:59

Zsóci! Nem tudom, mit ittál, vagy ettél, vagy szívtál.... De abból a cuccbó kéne nekem is!:beer:

Írta 2009. május 12. - 16:03

Írta 2009. május 12. - 16:03

Itt alig esett az esõ reggel, bár eléggé el volt borulva, de csak a széle ért.  Gondoltam is rád, mert a Mátra irányában igen el volt borulva fél nyolc körül. Vasárnap készülök, úgy néz ki, hogy veletek megyek.

Hívnak a hegyek!  

Írta 2009. május 12. - 13:27

Írta 2009. május 12. - 13:27

Eldõlt a hétvégi program, Erdõkerülõ 60 tt.
Akit érdekel, vasárnap reggel hétkor indulunk. Irány Nagyoroszi. Tervezett rajt: 8.45
A 60-as táv teljesítése után Nógrádról visszatekerés Nagyorosziba.
A szállítás saját kocsikkal. Elvileg az enyém már tele is lett a túra szakág aktív tagjaival (Gyurit kérem, hogy erõsítse meg indulási szándékát).
Kohász nem tudom mikor lesz. Az is lehet, hogy az OB utánra tolódik, mert a 40 hegyben 1-bent is be kell addig járni. A lombosodás meg már elég komoly lett, e miatt már nem kell sietni.
Szóval majd jelzek.
Most egyébként Zsóriból írok. Reggel toltam egy "utánam a vízözön" túrát. Jó kis hátszéllel egészen Egerbaktáig tudtam nyomulni. Ott egy kis buszmegállózás volt, a helyiekkel folytatott beszélgetéssel tarkítva. Aztán nyomás tovább, ismét vitorlabontással.
Szép napot!

Akit érdekel, vasárnap reggel hétkor indulunk. Irány Nagyoroszi. Tervezett rajt: 8.45
A 60-as táv teljesítése után Nógrádról visszatekerés Nagyorosziba.
A szállítás saját kocsikkal. Elvileg az enyém már tele is lett a túra szakág aktív tagjaival (Gyurit kérem, hogy erõsítse meg indulási szándékát).
Kohász nem tudom mikor lesz. Az is lehet, hogy az OB utánra tolódik, mert a 40 hegyben 1-bent is be kell addig járni. A lombosodás meg már elég komoly lett, e miatt már nem kell sietni.
Szóval majd jelzek.
Most egyébként Zsóriból írok. Reggel toltam egy "utánam a vízözön" túrát. Jó kis hátszéllel egészen Egerbaktáig tudtam nyomulni. Ott egy kis buszmegállózás volt, a helyiekkel folytatott beszélgetéssel tarkítva. Aztán nyomás tovább, ismét vitorlabontással.
Szép napot!

Írta 2009. május 12. - 11:05

Írta 2009. május 12. - 11:05

Olmo = Speci - váz/villa. Egy szett kerekem van csak. Aszontad fõként azok érdekelnek, bár ha érdekel a Roubaix váz-villa cumó... mindennek megvan az ára:krol:"T" ez ko-moly!!! Nincs két kereked? Háhunvanazaólmosbicajaztathasznájjadosztesztetmagaggyadelfele!!! He???

Írta 2009. május 12. - 08:35

Írta 2009. május 12. - 08:35

Zsóci beindult. (De mit akar mondani?) Rejtvényfejtõ kell az értelmezéshez idõnként. Sérülés utáni elsõ versenyén Bodrogi helytállt, a középmezõnyben végzett. Talán a Tour-on, ha indul, már jobb lehet.

Hívnak a hegyek!  

Írta 2009. május 11. - 23:03

Írta 2009. május 11. - 23:03

De csak mostan kamillázom hoty hijába kapkodok se lesz 6ezer hozzámondásom hilyába kapdosok!Baje ez??? Arákcincájjaazacskótokot...

Írta 2009. május 11. - 22:57

Írta 2009. május 11. - 22:57

Ha szerencséd van kapol valami Pókruhát oszt híres leszel! Még lógó se kell...

Írta 2009. május 11. - 22:48

Írta 2009. május 11. - 22:48

Triplabé!!! Hesszejjé mer kilopták a cigók a lógódot!!!!
Tojni rá, míg a vas megvan a garázsban

Egyébként szívinfarktus
Nándi, nekem fog kelleni vmi maradék rövid v hosszú mez.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Írta 2009. május 11. - 22:41

Írta 2009. május 11. - 22:41

No a Feleslegem aztat monta hoty ne irkájjak ittenfele mer a ujságok televanak a képemel ittenfele amikor nemis vatyok ottan! Ezérd mindenki kuss!! Fõleg nekem! A fõnököm se nézze!!! Becsszó! Ez van...Ószóle míjó!

Belépés
 Belépés Felhasználó létrehozása
 Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére
 Ugrás az oldal tetejére