Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Azért volt még egy-két kemény legény régen is. Most olvasom, hogy Magni 1956-ban (nekem is nevezetes ez az év), kulccsont és karcsont törésekkel lett 2. a Giron, így ment több szakaszt is, ekkor 36 éves volt.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egy két új név: Lövkvist, Kessiakoff (montis körbõl már ismert), Ten Dam, élen végeztek ma a Giro hegyi befutóján. Két svéd a 10-ben. De azért Mencsov nyerte a szakaszt és Di Luca vette át a Maglia Rosa-t.

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Helló Mindenki!!!

Azt szeretném kérdezni, hogy szombaton volna-e kedve valakinek velem tartani egy féltõl kicsit több Mátrabércre, ha nem esik?

Kb 9-kor indulok Bátonyból, áttekerek Sirokra és onnan a Mátrabérc útvonalán visszajövök Ágasvárig(ha nagyon elfáradok ,akkor csak Galyáig) és onnan begurulok Bátony szitibe.

Írjatok!!!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Mezõkövesdi továbbképzésemnek ma is megvolt a bringás része.
A Bükkalja "csápjaiból" néztem meg kettõt. Ezekbõl van négy is. Ugyanis Mezõkövesd térségébõl ennyiféle úton lehet belekóstolni a Bükk déli lejtõjébe. Az egyiket T-works is ismeri, azon tekerte (Mezõkövesd - Andornaktálya) azt a brutál 260 km-jét a hétvégén.
Én a következõn mentem fel Szomolya felé. Gyér forgalom, csodálatos táj, de rozoga út. CrMo vázzal no problem. ;-) Folyamtosan adta a szintet mire a közel 350 méter magas Noszvajra értem. A De la Motte kastély is megér egy pillantást. Innen egy jobbkanyar és irány Bogács. Ez sem egy jó minõségû út. Ráadásul már a forgalom is komolyabb. Aztán beszáguldás Mezõkövesdre. Innen még tettem egy kitérõt az "igazi" Szentistvánra, nem a "mi" Mátraszentistvánunkra.

Jó éreztem magam!

Hátszelet!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Péntek 16.00-16.30 közötti indulással Tarjánból akar valaki országúton tekerni ( ha nem esik)?
Kb 2, 2és 1/2 órát akarnék tekerni. Igazából útvonaltervem sincs!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gyuri bá, 15percen belül lehet módosítani a kommentet ;) ( A többiek is tudják módosítani egyébként)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Elnézést, Boonen, azért még a nagy betût megérdemli. Jó kis sor: Di Luca, Garzelli, Pellizotti, Simoni, egyik sem éppen tini, Solernek sikerült még beférkõzni. Armstrong megrogyott, mondta a speaker, mert kapott Di Lucától 13 mp-et. 37 éves, egy hónapja meg eltört a kulcscsontja, szeretnék én így megrogyni. Voight rogyott meg, 2 km-rel a cél elõtt még vezett, majd a végén összeszedett vagy 4 perc hátrányt.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Lehet, hogy Zsóci a boonen módszert követi, de már nagyon meg is bánta. Csak magyaros módon kokó helyett tablettás borral, meg szeszes italnak álcázott pálinkával.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Zsóci! Nem tudom, mit ittál, vagy ettél, vagy szívtál.... De abból a cuccbó kéne nekem is!:beer:

Feliratkozok én is!:mexico:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Egy kis OB adalék, a héten a pálya fixálására készülünk, nagyjából egyfelé tendálnak az elképzelések is szerencsére.

A mai nap eredménye számomra ilyen szempontból egy 6,9 km-es 335 m szintet tartalmazó kör "megálmodása"... :) (legalábbis papírról ezt számoltam ki)
Holnap délután meg is járom egyben szerintem, akit érdekel csatlakozzon munka után.

Big Peti te meg gyere be a boltba napközbe ha a városba jársz, aztán egyeztetjük az ötleteinket.

FischerUX

FischerUX

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Minden Kedves Tagnak!

Május 16-án (szombaton) kb. 14:00 órai kezdéssel, Nagykeresztúr külterületén, "baráti-idõfutamot" tartanánk, ha esetleg valakit érdekelne a (goodthen@freemail.hu-ra) írjon üzenetet. Elöljáróban annyit, hogy nem egy komoly eseményrõl van szó...csak ilyen szintfelmérés mindenki számára, a táv csupán 4 km összesen, minimális szintemelkedéssel...

Köszönöm a lehetõséget!

Várom a jelentkezõket!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Zsóci! Nem tudom, mit ittál, vagy ettél, vagy szívtál.... De abból a cuccbó kéne nekem is!:beer:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Itt alig esett az esõ reggel, bár eléggé el volt borulva, de csak a széle ért. Gondoltam is rád, mert a Mátra irányában igen el volt borulva fél nyolc körül. Vasárnap készülök, úgy néz ki, hogy veletek megyek.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Eldõlt a hétvégi program, Erdõkerülõ 60 tt.

Akit érdekel, vasárnap reggel hétkor indulunk. Irány Nagyoroszi. Tervezett rajt: 8.45
A 60-as táv teljesítése után Nógrádról visszatekerés Nagyorosziba.
A szállítás saját kocsikkal. Elvileg az enyém már tele is lett a túra szakág aktív tagjaival (Gyurit kérem, hogy erõsítse meg indulási szándékát).

Kohász nem tudom mikor lesz. Az is lehet, hogy az OB utánra tolódik, mert a 40 hegyben 1-bent is be kell addig járni. A lombosodás meg már elég komoly lett, e miatt már nem kell sietni.
Szóval majd jelzek.

Most egyébként Zsóriból írok. Reggel toltam egy "utánam a vízözön" túrát. Jó kis hátszéllel egészen Egerbaktáig tudtam nyomulni. Ott egy kis buszmegállózás volt, a helyiekkel folytatott beszélgetéssel tarkítva. Aztán nyomás tovább, ismét vitorlabontással.

Szép napot!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

"T" ez ko-moly!!! Nincs két kereked? Háhunvanazaólmosbicajaztathasznájjadosztesztetmagaggyadelfele!!! He???

Olmo = Speci - váz/villa. Egy szett kerekem van csak. Aszontad fõként azok érdekelnek, bár ha érdekel a Roubaix váz-villa cumó... mindennek megvan az ára:krol:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Zsóci beindult. (De mit akar mondani?) Rejtvényfejtõ kell az értelmezéshez idõnként. Sérülés utáni elsõ versenyén Bodrogi helytállt, a középmezõnyben végzett. Talán a Tour-on, ha indul, már jobb lehet.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
De csak mostan kamillázom hoty hijába kapkodok se lesz 6ezer hozzámondásom hilyába kapdosok!Baje ez??? Arákcincájjaazacskótokot...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ha szerencséd van kapol valami Pókruhát oszt híres leszel! Még lógó se kell...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Triplabé!!! Hesszejjé mer kilopták a cigók a lógódot!!!!

Tojni rá, míg a vas megvan a garázsban ;)
Egyébként szívinfarktus

Nándi, nekem fog kelleni vmi maradék rövid v hosszú mez.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
No a Feleslegem aztat monta hoty ne irkájjak ittenfele mer a ujságok televanak a képemel ittenfele amikor nemis vatyok ottan! Ezérd mindenki kuss!! Fõleg nekem! A fõnököm se nézze!!! Becsszó! Ez van...Ószóle míjó!