Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Az idõ még nem sürget, csak úgy eszembe jutott 2012. 09. 29 Powerad Maraton Istebna Lengyelország, lehet gondolkozni rajta!

Istebna (29.09.2012) (ID: 10) - Powerade Garmin MTB Marathon

Én nagyon szeretnék idén is ott lenni! Szerintem AIS is hasonlóan tervez!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Akit esetleg érdekel !
Szombaton Transzhungária Maraton 2011 király etap ! Bükkszék -Diósgyõr 96 km 2077m szint
( útvonal: Bükkszék -Szarvaskõ-Olaszkapu-Felsõtárkány -Bükkszentkereszt-Diósgyõr) Tura tempóban !! Nics nevezési díj, nincs kiépített itatópont , nics jelölt pálya nincs technikai segítség , nincs ajándék csomag, nincs transfer !!
Van GPS ami mutatja az utat. jelenleg hárman vagyunk Galcsik Robi . Rákos Tamás , és Én .
Mi a saját transzferünket megoldottuk !.
tervezett indulás 7-fél 8 Salgótarjánból, Bükkszékrõl max 9 órakkor indulnánk ! Tavaly én 6.5óra altt tettem meg (ez a legkisseb menetidõ !! )

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Az idõ még nem sürget, csak úgy eszembe jutott 2012. 09. 29 Powerad Maraton Istebna Lengyelország, lehet gondolkozni rajta!

http://mtb.webworld....xpander=10:10:2

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Úgy tûnik nálunk volt egy adott versenyen a legtöbb mostani olimpikon hegyikerékpárban az elmúlt négy évben! :)
Kilenc hegyikerékpáros olimpikon lehet ismerõs

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Ironman(ünk) nyilatkozta:
3,8 - 180 - 42

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ugye mondtam hogy már késõ tetted oda fõlni !!!

Pont, hogy nem késõn, hanem korán... :)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Lassan lesz majd beszámoló a hétvégi eseményekrõl. Eszti mindenrõl 5 képet csinált, úgyhogy nem egyszerû nekikezdeni 500+ kép válogatásának, de rajta vagyok! :) Gratulálok mindenkinek, nekem fajinul lefõtt a kávé tegnap. De azért Janibát végül sikerült befogni! :)

Egy szép adat a hétvégérõl: az elmúlt hétvége két napja alatt összesen 46 (!) Salgótarjáni HKE tag vett részt valamilyen hivatalos kerékpáros eseményen - Titán Kupa, Bükk Maraton, velo.hu Kékes Csúcstámadás, Hegyi OB, Hû de jól érzem magam TT!

Ugye mondtam hogy már késõ tetted oda fõlni !!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás

Lassan lesz majd beszámoló a hétvégi eseményekrõl. Eszti mindenrõl 5 képet csinált, úgyhogy nem egyszerû nekikezdeni 500+ kép válogatásának, de rajta vagyok! :) Gratulálok mindenkinek, nekem fajinul lefõtt a kávé tegnap. De azért Janibát végül sikerült befogni! :)

Egy szép adat a hétvégérõl: az elmúlt hétvége két napja alatt összesen 46 (!) Salgótarjáni HKE tag vett részt valamilyen hivatalos kerékpáros eseményen - Titán Kupa, Bükk Maraton, velo.hu Kékes Csúcstámadás, Hegyi OB, Hû de jól érzem magam TT!

Plusz még jó néhányan, akik csak úgy szervezetlen módon kórincáltunk az utakon.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Sándor Norbi! Megvan a kulacsod! :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egy hét tanulságai: A Tarján kupa harmadik körében úgy elszállt az erõm, hogy inkább kiszálltam. Nem való már nekem a versenytempó ezek szerint. Ma 3/4 6-os indulással a Kékesi csúcstámadás befutójáig már háromszor mentem ki Kékesre. Egyszer itthonról Szuha felé, aztán Gyöngyösrõl, utána Parádsasvárról. Saját tempó, erõbeosztással, ez való nekem. Köszönöm a SHKE hathatós segítségét, mivel egy kísérõ motor miatt félre kellett rántanom a kormányt, így egy kátyúban mindkét kerék felütéses defektet kapott. De ott volt a közelben Pita mester és kisegített egy belsõvel.
Hívnak a hegyek! :D

KONZI

KONZI

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Találtam a táskámban egy klubbos mezt (M.-es) a 24ósásról hazaérve!
Valakinek esetleg nem hiányzik?

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Vasárnap Bükk Maraton.
Én utána tervezek egy megmártózást Egerben a strandon. Akit érdekel a dolog esetleg csatlakozzon.
Sziasztok

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

úgy néz ki,hogy ja!

MIÓTA VAN SIROKON HILL CLIMB CSAK A 2002 MARADT KI CSUKLÓTÖRÉS MIATT:((

Megtudtam ám, hogy megnyerted a kategóriát, amiben indultál! Gratulálok! :D

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Hát nagyon Gratulálok Gergõ! :)
Brutális lehetett! El sem tudom képzelni milyen lehet megcsinálni??!!!! csak videón láttam még ilyet, de onnan is brutálisan nehéznek tûnik!
Nagyon nagy gratuláció még egyszer! Most már ünnepelni kell a dolgot, vasból vagy most már! :))

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nagyon köszönöm! Jani bácsi, neked is! Óriási élmény volt! Életem leghosszab napját éltem át szombaton! Nagyon féltem, és nagyon izgultam!
Leírhatatlan dolgok történnek egy ilyen verseny alatt! Megpróbálom majd egy beszámoló keretein belül összefoglalni az élményeimet!
Nagyon köszönöm mindenkinek! Borzasztóan jól estek az sms-ek és a telefonok is Tõletek!

Nagy gratula részünkrõl is, Anikó+én! :) (Hihetetlen egy alkoholra kiéhezett agy milyen teljesítményre sarkalja a testet! :confused: :D)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Geri nagyon kemény. Nem hogy "csak" sikerült megcsinálni, hanem abszolútban és saját kategóriájában is a középmezõnyben végzett! Hatalmas respect, hatalmas! :)

Nagyon köszönöm! Jani bácsi, neked is! Óriási élmény volt! Életem leghosszab napját éltem át szombaton! Nagyon féltem, és nagyon izgultam!
Leírhatatlan dolgok történnek egy ilyen verseny alatt! Megpróbálom majd egy beszámoló keretein belül összefoglalni az élményeimet!
Nagyon köszönöm mindenkinek! Borzasztóan jól estek az sms-ek és a telefonok is Tõletek!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Geri nagyon kemény. Nem hogy "csak" sikerült megcsinálni, hanem abszolútban és saját kategóriájában is a középmezõnyben végzett! Hatalmas respect, hatalmas! :)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Geri ! gratulálok !

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
stevens scope « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

eladóak a következõ alkatrészek ha valakit érdekelne! :)

dt xrc100 « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása