Elengedte a fõnöke?
Mondja ezt egy vállalkozó !!
Természetesen az egyéb foglalkozás nem kizáró ok ! Pl . Rákos Tomi is jön .
Sajnos elhunyt Magyarország egyik leglelkesebb túra és verseny szervezõje.
Gyászhír: Meghalt Ujj Zoltán, a Zöldgömb Sport Klub elnöke | TTT
Én több túráján is indultam ill. azon kevés verseny közül, amin életemben részt vettem itt értem el a legjobb MTB helyezésemet, amikor a nagyirtási hegyi felfutón harmadik lettem, még 2005-ben.
Egyelõre a Zöldgömb Sport Klub idei rendezvényei teljes egészében törlésre kerültek.
Nyugdíjasok, vállalkozók elõnyben.
Szerdán ebéd idõ után13:00-14.00 között indulunk egy Mátra bejárásra, idõjárás függõ távval, akár teljes is lehet, Melihercsik, Verebélyi, Takács felállással, találkozó Mátraalmási kocsmánál.
Múlt hétvégén mi bejártuk! Több-kevesebb sikerrel! Nem egy nagy durranás, bár lehet, h azért mert mi amúgy is sokat edzünk arra!
Urak! Lesz valami a Mátra maraton új szakaszok közös bejárásából...?
Hát van sok ismerõsöd aki ott volt, megkérdezed õket hogy milyen volt, megkérded egyesével õket hogy milyen idõt mentek, meg megkéred mutassák meg a telefonjaikban a fényképeket. Különben meg mit vártatok? (vagyis inkább )Sziasztok!
A vasárnapi hegyi futamról hol láthatok eredményeket, fotókat valamint beszámolót?
T
Hírlevél ment tegnap, holnap (péntek) éjszakai, találkozó a téren 18.30 körül, zokni rendelés, Salgó Kupa, tagdíj.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hírlevél ment tegnap, holnap (péntek) éjszakai, találkozó a téren 18.30 körül, zokni rendelés, Salgó Kupa, tagdíj.