Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Elengedte a fõnöke? :)

Mondja ezt egy vállalkozó !!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Természetesen az egyéb foglalkozás nem kizáró ok ! Pl . Rákos Tomi is jön .

Elengedte a fõnöke? :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts

Sajnos elhunyt Magyarország egyik leglelkesebb túra és verseny szervezõje.
Gyászhír: Meghalt Ujj Zoltán, a Zöldgömb Sport Klub elnöke | TTT

Én több túráján is indultam ill. azon kevés verseny közül, amin életemben részt vettem itt értem el a legjobb MTB helyezésemet, amikor a nagyirtási hegyi felfutón harmadik lettem, még 2005-ben.

Egyelõre a Zöldgömb Sport Klub idei rendezvényei teljes egészében törlésre kerültek.

Szomorú, hogy kerékpáros balesetben halt meg, a körülményket nem tudom (közlekedési baleset, bukás?)
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Sajnos elhunyt Magyarország egyik leglelkesebb túra és verseny szervezõje.
Gyászhír: Meghalt Ujj Zoltán, a Zöldgömb Sport Klub elnöke | TTT

Én több túráján is indultam ill. azon kevés verseny közül, amin életemben részt vettem itt értem el a legjobb MTB helyezésemet, amikor a nagyirtási hegyi felfutón harmadik lettem, még 2005-ben.

Egyelõre a Zöldgömb Sport Klub idei rendezvényei teljes egészében törlésre kerültek.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Nyugdíjasok, vállalkozók elõnyben. :)

Természetesen az egyéb foglalkozás nem kizáró ok ! Pl . Rákos Tomi is jön .

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Ha valakit érdekel !!

Nyugdíjasok, vállalkozók elõnyben. :)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Szerdán ebéd idõ után13:00-14.00 között indulunk egy Mátra bejárásra, idõjárás függõ távval, akár teljes is lehet, Melihercsik, Verebélyi, Takács felállással, találkozó Mátraalmási kocsmánál.

Ha valakit érdekel !!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szerdán ebéd idõ után13:00-14.00 között indulunk egy Mátra bejárásra, idõjárás függõ távval, akár teljes is lehet, Melihercsik, Verebélyi, Takács felállással, találkozó Mátraalmási kocsmánál.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
holnap valaki ózdi xco-ra lábon(keréken)?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Múlt hétvégén mi bejártuk! Több-kevesebb sikerrel! Nem egy nagy durranás, bár lehet, h azért mert mi amúgy is sokat edzünk arra! :)

A rövidtávot ma mi is bejártuk. Mi pontosan mert letöltöttem a megadott térképet GPS -re . Tényleg nem "nagy durranás " inkább szokatlanul bátor pálya jelölés a korábbi maratonokhoz képest .Most már van benne több D.H. szakasz. A változás lényege hogy korábbihoz képest közel 8 km-rel hosszabb és durván 180m több szint. A víztározó felé menõ lefelé alja egy újabb D.H. A Vörösmarti felé és a szénégetõtõl menõ fölfelé néhol meredek esetleg tolós és nagyon köves . A rövidtávos "amatõrök" örülni fognak .

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Urak! Lesz valami a Mátra maraton új szakaszok közös bejárásából...?

Múlt hétvégén mi bejártuk! Több-kevesebb sikerrel! Nem egy nagy durranás, bár lehet, h azért mert mi amúgy is sokat edzünk arra! :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Urak! Lesz valami a Mátra maraton új szakaszok közös bejárásából...?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Nem jött senki más ! Mi végig mentünk. Jó volt ! Statisztika : 100.3 km 2181m szint, 6571 cal , 1defekt, az utolsó 1km en 2 km keverés .

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hogy ez nekem nem jutott az eszembe?!?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Sziasztok!
A vasárnapi hegyi futamról hol láthatok eredményeket, fotókat valamint beszámolót?
T

Hát van sok ismerõsöd aki ott volt, megkérdezed õket hogy milyen volt, megkérded egyesével õket hogy milyen idõt mentek, meg megkéred mutassák meg a telefonjaikban a fényképeket. Különben meg mit vártatok? :) (vagyis inkább :( )

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!
A vasárnapi hegyi futamról hol láthatok eredményeket, fotókat valamint beszámolót?
T

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hírlevél ment tegnap, holnap (péntek) éjszakai, találkozó a téren 18.30 körül, zokni rendelés, Salgó Kupa, tagdíj.

Egy L-es mezt túrj elõ valahonnan! Köszi!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Hírlevél ment tegnap, holnap (péntek) éjszakai, találkozó a téren 18.30 körül, zokni rendelés, Salgó Kupa, tagdíj.

Nándi nagyon jó a Sidewinder markolat!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Itt is lehet rendelni zoknit? Mert akkor kérek szépen egy pár 43-46-ot! Köszönöm!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts