Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Remélem Csonti rendben hazaértél. láttalak hét óra körül Szécsénynél, Gyarmat felõl tekertél fel a dombon és nem tûntél túl virgoncnakFeltöltött kép

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Te Friz!
Mikor szétszedted a forgáspontokat a vázon, milyen zsírt tettél a csapágyakba? Vmi speciálisat?

mezei mol zsírt

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Te Friz!
Mikor szétszedted a forgáspontokat a vázon, milyen zsírt tettél a csapágyakba? Vmi speciálisat?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Köszi, ennyit megér a dolog :)

Közben annyi közbejött, hogy elkapott egy torokfájós takonykór :(. Szombat reggel eldöntöm, hogy indulok-e. Ha addig másnak kéne a nevezés, akkor haddvigye. Vagy esetleg szólj itt légyszi!

És amúgy ez hogy megy? Át kell íratni a nevezést, vagy egyszerûen Frizként majszolom a banánokat, vagy hogy? Ha át kell íratni, akkor azé csengetni kell a szervezõknek? Állandó rajtszám van, amit leküldesz, vagy kapok itt egy újat? Te lejössz azért személyesen, vagy küldjem el neked a zsét valakivel? Bocs a sok kérdésért, láma vagyok, na...

- Átírni a nevet szerintem, nem lehet, Frizként fogsz a dobogóra felállni:-)
- Egyszerûen felveszed a rajtcsomagomat amibe rajtszám meg minden benne van (Ferencz Gábor néven) felrakod a bicóra és nyomod neki.
- Zsét+pólót a boltba leadod jó lesz, vagy Rákos Tominak, Bálnának, stb.. odaadod, vagy lehet én is lenézek gyalogosan de az még nem biztos.
- Aztán ne hozzá szégyent a nevemre, ahogy az a szilváson egy bizonyos khmm..khmm.. versenyzõ tette, hogy még végig sem ment.:)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

BM közép, viheted, 2000 jó magyar pénzéé, pólót kérem.

Köszi, ennyit megér a dolog :)

Közben annyi közbejött, hogy elkapott egy torokfájós takonykór :(. Szombat reggel eldöntöm, hogy indulok-e. Ha addig másnak kéne a nevezés, akkor haddvigye. Vagy esetleg szólj itt légyszi!

És amúgy ez hogy megy? Át kell íratni a nevezést, vagy egyszerûen Frizként majszolom a banánokat, vagy hogy? Ha át kell íratni, akkor azé csengetni kell a szervezõknek? Állandó rajtszám van, amit leküldesz, vagy kapok itt egy újat? Te lejössz azért személyesen, vagy küldjem el neked a zsét valakivel? Bocs a sok kérdésért, láma vagyok, na...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Pedig az Uhorniensko (Panske) Sedlo egyben az ezer kiemelt hegy egyike. Csak növelte a maraton kuriózumát. ;-)
Tényleg nem egy könnyû falat.
http://www.challenge...u/list/849-.htm

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 posts

Baszott kemény az a kör, az utolsó hegyen a 25ös is kevés volt néha...

Ez már nem az a kör, a jobb útminõség miatt más útvonalon megyünk.
Itt a közepén van a cumis rész :D , a vége laza.
A rendezõ honlapján van szintrajz és térkép.
3K

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Baszott kemény az a kör, az utolsó hegyen a 25ös is kevés volt néha...

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
4. Rövidtávú Rozsnyói Kerékpármaraton
38. évi Gömör Nagydíj
www.bicykle-servis-sport.sk
Rendezõk: Rozsnyó város, Rozsnyói Kerékpárklub
Idõpont: 2009. augusztus 16. vasárnap
Verseny rajt: 11. 00 órakor
Útvonal: 120km (Ro¾òava – Rudna – Rakovnica – Honce – ©títnik – Jel¹ava – Lubeník – Mokrá Lúka – Revúca – Mur . Dlhá Lúka – Muráò – Telgárt - Dob¹inská ¥adová Jaskyòa – Stratená – Dob¹iná – Vlachovo – Goèovo - Gem. Poloma – Betliar - Ro¾òava )
Rajt: Rozsnyó-Kaltenecker sörözõ ( Kassai kivezetõ út )
Cél: Rozsnyó-Kaltenecker sörözõ ( Kassai kivezetõ út )
Kategóriák: 1. 18-29 - KATEGÓRIA A
2. 30-39 - KATEGÓRIA B
3. 40-49 - KATEGÓRIA C
4. 50-59 - KATEGÓRIA D
5. 60 felett - KATEGÓRIA E
6. Noi - KATEGÓRIA Z
Benevezés a versenyre: Lehetséges interneten keresztül: www.bicykle-servis-sport.sk vagy a rendezõ postacímén: Klub Cyklistiky Ro¾òava, Nám. Baníkov 23, Ro¾òava 04801 e-mail: bicykle.servis@stonline.sk, info tel: +421(0)907101619

Benevezési díj: 2009.július 31-ig: 10 Eur, a rajt napján: 15 Eur, bankszámlára 2170098353/0200, bankszámla fizetéssel idéze a személyi azonosítószámot.
Benevezés: 2009.08.15 17.00 órától - 21.00 óraig (Kaltenecker sorozo)
2009.08.16 07.00 órától - 10,30 óraig (Kaltenecker sorozo)
Információk: 1 frisitõ állomás az útvonalon, meleg étel a célban. Minden versenyzõ ajándékot kap a verseny rendezõjétõl és a szponzoroktól.
Egészségi bebiztosítás: Falck Záchranná a.s.
Szálláslehetõség: Turisztikai információs központ, Bányászok tere 1, RV
Tel.: +421-58-732 81 01 , 788 44 20
fax: +421-58-732 48 37
e-mail: tic.roznava@stonline.sk
web: www.roznava.sk
Díjak: Pénzjutalom a teljes gyõztesnek 160 Eur, elsõ három gyõztesének minden kategóriában, elsõ három hegyi szakasz gyõztesének és elsõ három gyorsasági szakasz gyõztesének a jutalmai ajándékok és serlegek lesznek, többi díjak sorsolva lesznek a tombolában a verseny után. (1.díj MTB MERIDA )
Zárórendelkezések: • A verseny bármilyen idõjárás esetén végbemegy.
• A versenyzõk, edzõk, döntõbírók, tisztségviselõk és nézõk a saját felelõsségükre vehetnek részt a versenyen és be kell hogy tartsák a 315/1996 Zb. számú rendeletet, rendõrségi, rendezõi és döntõbírói utasításokat.
• A versenyzõknél a bukósisak kötelezõ!
Toth Stefan
versenyigazgató
0907101619

üdv, jan
3K

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Üdvözlök mindenkit a messze távolból az Északi tenger mellõl. Ma voltam egy szûk egyórás bicajozáson, ismerkedtem a környékkel. Van itt a közelben (Ijmuden) egy hatalmas "acélgyár", így hazai tájon is érezhetném magam, ha lennének hegyek. Ha az idõ jó lesz - legalább is nem zuhog folyamatosan - holnap lesz egy hosszabb túra is.
Hívnak a hegyek! :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Nincs valakinek eladó nevezése BM-ra? 8k-t nem csengetek ki, az biztos.

BM közép, viheted, 2000 jó magyar pénzéé, pólót kérem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nem, nagyon kicsi neki a 15.5" váz, 17" volna az igazi Stumpiból, még talán elmegy a 18" is de amit a Velobikénél kipróbáltunk azon 105-ös stucni van az meg már így hosszú volt. Holnap még megnézzük Vácon van egy fickó, aki nagy tételbe hoz be ausztriából használt bicókat, nagy gépek is megfordulnak nála. A múltkorában néztem egy Kuota országútit, lefagytam amikor megemeltem, full-full karbon, ijesztõen könnyû volt.

Kíváncsi leszek mit sikerült ma intézni :) Bejössz a zseléért vmikor?:

-=B.B.B.=-

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Nincs valakinek eladó nevezése BM-ra? 8k-t nem csengetek ki, az biztos.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

:kupa_smie:hehe:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
S az éritettek pislogják az összetett állását itt:
 XCM Magyar Kupa összetett
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

TakiGabi, sikerült a biznisz tegnap?

Nem, nagyon kicsi neki a 15.5" váz, 17" volna az igazi Stumpiból, még talán elmegy a 18" is de amit a Velobikénél kipróbáltunk azon 105-ös stucni van az meg már így hosszú volt. Holnap még megnézzük Vácon van egy fickó, aki nagy tételbe hoz be ausztriából használt bicókat, nagy gépek is megfordulnak nála. A múltkorában néztem egy Kuota országútit, lefagytam amikor megemeltem, full-full karbon, ijesztõen könnyû volt.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Srátszok (és tsajok) kamillázzátok a Velo.hu-n a kanadai xc világkupa beszámolót!!! Nem gyenge! Az egyik képen a Madeirás tsávó mekkorát zakózik :D:cool2:(bocs, de ezt nem hagyhattam ki!). Viszont bosszúból a Specis két defektet kapott:clap:. Szalma bálák meg karatéjos tatamik vannak kirakva a sziklás részeken!!! Gyáááá hee. Oszt ottan is sztrájkoltak a profik, hogy itten nem mennek le (kinemszarjalemitdumának) aztán valami csirkékkel csinátattak nekik utat. Móóóóre mik vannak...
Emtébé Saltarján móóóre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
TakiGabi, sikerült a biznisz tegnap?

-=B.B.B.=-

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Nem igaz, engem leturt az utrol a Taki fele kulonitmeny Doroghazi elagazonal 8 ora korul:-)

Persze, mert még másnaposan kampalyogtál az úton, össze meg vissza! Feltöltött kép

Én ugyanígy voltam a Ford Fairline kalandjaival. Andrew Dice Clay - magyar hangja Nagy Feró:krol: Hogy miért akarom, hogy a popszakma, meg úgy az egész világ kapja be a faszom? Talán mert Al Bundy nyomatta a Butitime-ot?
Esszem faszom megáll! HOooooo:D

,,Zuzuval társalogni olyan volt mint mint sajt reszelõvel rejszolni, enyhén izgalmas, de leginkább fájdalmas! Clint Eastwood bekaphatja!!! Hé Ford hívj fel, újra tudok járni... Feltöltött kép és más hasonló beszólások tömkelege, a maga nemében klasszikus.
Mint ahogy a maga nemében a Halálsoron is, jó látni (újra és újra) egy ámerikai filmet amiben nem ,,sztárok" hanem SZÍNÉSZEK szerepelnek...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Nem igaz, engem leturt az utrol a Taki fele kulonitmeny Doroghazi elagazonal 8 ora korul:-)

Persze, mert még másnaposan kampalyogtál az úton, össze meg vissza! Feltöltött kép