Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2012. szeptember 19. - 22:54
Akinek van kedve s ideje, szivesen látjuk, bár munkanapon nem szerencsés az ilyen program, de ez van.
Írta 2012. szeptember 19. - 18:51
Ritkán írok eme oldalra de most megteszem.Eléggé nagy reményekkel vágtam neki ennek a maratonos évnek,új bringa,új táv ,új remények!
A Szilvásváradi "siker" után szinte minden versenyen elpártolt mellölem a szerencse,de nem vagyok elszomorodva ha jól számolgattam akkor év végén benne leszek az elsõ 15-ben a kategóriámban( ez volt a kitûzött cél). Mivel számomra sajnos véget ért a szezon 1 kis egészségügyi probléma miatt,szeretném megköszönni az egész évben nyújtott segítséget a családomnak,a Velosport dolgozóinak Bálnusnak,Huszinak,Aisnak,Dokinak,VZS-nek és mindazon csapattársamnak vagy ismerõsnek aki akár csak 1 pici biztatással is de hozzátett ahoz,hogy ezt az évet így betudjam fejezni.
KÖSZÖNÖM!!!!!!
Remélem sikerül gyorsan "megjavulni" és betudok majd csatlakozni a cyclocross sorozatba ( legfeljebb a pálya szélén biztatni titeket, de az tuti)
Jövõre: HOSSZÚTÁV MASTER 1-esként beladok amit csak tudok !!!!
Írta 2012. szeptember 18. - 21:17
Gergõ! Csak úgy érdeklõdés formájában: mennyi lenne a váz HUF-ban?
40 ezer HUF? De alkudd le!!!
Írta 2012. szeptember 17. - 21:39
Na haló, haló!
Nekem vázam van eladó! Hacsak a Sógorom nem cuppan rá! Egyébként 58cm hosszú az ülés vázcsõ, és karbon villa, meg kormánycsapágy is jár hozzá, ja és elsõ váltót is tudok szerválni!
Gergõ! Csak úgy érdeklõdés formájában: mennyi lenne a váz HUF-ban?
Írta 2012. szeptember 15. - 13:54
Írta 2012. szeptember 15. - 13:49
Írta 2012. szeptember 15. - 09:54
Holnap városi-bajnokság 3. futam.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2012. szeptember 10. - 17:48
Jó lett volna ha jó lett volna, csak sajnos kicsit nagy nekem ahogy utánajártam. Nekem olyan kell aminek a nyeregvázcsöve 56cm kb. De most talán lesz majd egy Pesten egy komplett bringa. Remélem beválik.
Üdvözlettel Mátékácska
Írta 2012. szeptember 09. - 13:46
Szia Attila!mekkora is az a váz, Barna ?
A csapágyközép-felsõcsõközépre 51 cm-t mértem, a vízszintes felsõcsõhossz 58-59 cm környékén van. Egyébként XL van ráírva.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2012. szeptember 07. - 19:08
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2012. szeptember 06. - 22:32
haló, haló.
Érdeklõdnék hogy van e valakinek eladófélben cyclocross kerékpárja? szeretnék vásárolni egyet az idei szezonra.
Alkatrészben kerékszett érdekelne leginkább. Komplett bicikli lenne a legjobb. Ha van esetleg valakinek akkor írhatna, és hátha meg tudunk egyezni. kispamat@freemail.hu
Na haló, haló!
Nekem vázam van eladó! Hacsak a Sógorom nem cuppan rá! Egyébként 58cm hosszú az ülés vázcsõ, és karbon villa, meg kormánycsapágy is jár hozzá, ja és elsõ váltót is tudok szerválni!
Írta 2012. szeptember 06. - 18:03
Érdeklõdnék hogy van e valakinek eladófélben cyclocross kerékpárja? szeretnék vásárolni egyet az idei szezonra.
Alkatrészben kerékszett érdekelne leginkább. Komplett bicikli lenne a legjobb. Ha van esetleg valakinek akkor írhatna, és hátha meg tudunk egyezni. kispamat@freemail.hu
Írta 2012. szeptember 05. - 10:11
Nem hogy örülnél, hogy mindenki segíteni akart!Amiért ,,szerethetõ" a magyar egészségügy...
Az, hogy nem ért hozzá, az más kérdés, de a szándék a lényeg, nem?
Írta 2012. szeptember 05. - 09:54
Anikó két hete bicózás közben bele esett egy kökény-rózsabokor kombinációba, volt kis tövis szedegetés a combból, az egyik seb nem nagyon akart javulni ezért elment a körzetihez, akihez tartozik épp szabin volt, az aktuális megnézte jól kinyomdosta a sebet és felírt egy kenõcsöt.
Kenegette is szorgalmasan és nyomickolta kifelé a váladékot, de nem nagyon akart javulni, sejtettük, hogy valami darabka tüske benne maradhatott mert a seb környéke teljesen megkeményedett, Aranka a Mátra maratonon javasolt is rá dunsztos kötést attól talán ki dolgozza a seb.
Hétfõn megint elment most már a saját körzetijéhez, aki mutató újjal megbökdöste a seb környékét konstatálta a keménységet és felírt egy másik kenõcsöt... Na ezt már ki sem váltotta, este elment az ügyeletre mert tudta egy Gyarmati sebész ügyel, megnézte, feküdjön fel az asztalra, helyi érzéstelenítés, szike, bemetszés és kivarázsolt egy 2 cm-es kökény tüskét a combjából... Mikor telefonban elújságolta mit vettek ki és mekkora volt kicsit hitetlen voltam, gondoltam kicsit túlzó a méret, de amikor megláttam élõben konstatáltam ez bakker tényleg két centis!
Írta 2012. szeptember 03. - 21:46
Írta 2012. augusztus 31. - 20:14
Írta 2012. augusztus 29. - 20:18
Írta 2012. augusztus 29. - 10:41
Förster Kálmán emléktúra 25/ 90 éve város Salgótarján 45/20/
azoknak a tömegrajt 8.30-kor lesz. Tehát a korábbi években megszokott 7.00-ra nem menjen senki sem bringával!
Az információt a Rendezõk továbbították felém.
Írta 2012. augusztus 29. - 09:49
Mondja ezt egy vállalkozó !!
Én csak szabadidõmben (melléktevékenységként) vagyok vállalkozó, alap esetben reggel 8-tól délután 16-ig én is alkalmazott vagyok... De persze csak vicc volt! Jó tekerést nektek!