Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Most pénteken tarjánban is lesz valamiféle autómentes nap, a Fõ tér elõtti útszakasz le lesz zárva 10-tõl 3-ig, bár nem tudom milyen programokkal lesz megtöltve, valamennyire mi is besegítünk, de még program, idõrend nem jutott el hozzám. Vezetett túrát vállaltunk (30-as kör aszfaltosoknak, terepeseknek sárga jelzés), plusz dobok össze valami ügyességi pályát a téren valahol... Lesz Gizmo show is kétszer, ha jól emlékszem 12.30 és 13.30.
Akinek van kedve s ideje, szivesen látjuk, bár munkanapon nem szerencsés az ilyen program, de ez van.

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok!

Ritkán írok eme oldalra de most megteszem.Eléggé nagy reményekkel vágtam neki ennek a maratonos évnek,új bringa,új táv :) ,új remények!
A Szilvásváradi "siker" után szinte minden versenyen elpártolt mellölem a szerencse,de nem vagyok elszomorodva ha jól számolgattam akkor év végén benne leszek az elsõ 15-ben a kategóriámban( ez volt a kitûzött cél). Mivel számomra sajnos véget ért a szezon 1 kis egészségügyi probléma miatt,szeretném megköszönni az egész évben nyújtott segítséget a családomnak,a Velosport dolgozóinak Bálnusnak,Huszinak,Aisnak,Dokinak,VZS-nek és mindazon csapattársamnak vagy ismerõsnek aki akár csak 1 pici biztatással is de hozzátett ahoz,hogy ezt az évet így betudjam fejezni.
KÖSZÖNÖM!!!!!!
Remélem sikerül gyorsan "megjavulni" és betudok majd csatlakozni a cyclocross sorozatba ( legfeljebb a pálya szélén biztatni titeket, de az tuti)
Jövõre: HOSSZÚTÁV MASTER 1-esként beladok amit csak tudok !!!! ;)
FEN A FÁN!!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Gergõ! Csak úgy érdeklõdés formájában: mennyi lenne a váz HUF-ban?

40 ezer HUF? De alkudd le!!!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Na haló, haló!
Nekem vázam van eladó! Hacsak a Sógorom nem cuppan rá! :) Egyébként 58cm hosszú az ülés vázcsõ, és karbon villa, meg kormánycsapágy is jár hozzá, ja és elsõ váltót is tudok szerválni!

Gergõ! Csak úgy érdeklõdés formájában: mennyi lenne a váz HUF-ban?

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
És a "hájlájtc":
Ironman Nagyatád 2012 - Highlights - a Városi TV anyaga - YouTube

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Egy kis nosztalgia! Még most is beleborzongok!
Fittbike SE - Ironman 2012 - Egyéni rajt - YouTube

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Ma Pálinkafesztivál. Gyertek-gyertek egy könnyed tekerésre sporttársak.
Holnap városi-bajnokság 3. futam.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Kösszönöm Dr Bakos,
Jó lett volna ha jó lett volna, csak sajnos kicsit nagy nekem ahogy utánajártam. Nekem olyan kell aminek a nyeregvázcsöve 56cm kb. De most talán lesz majd egy Pesten egy komplett bringa. Remélem beválik.
Üdvözlettel Mátékácska :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

mekkora is az a váz, Barna ?

Szia Attila!
A csapágyközép-felsõcsõközépre 51 cm-t mértem, a vízszintes felsõcsõhossz 58-59 cm környékén van. Egyébként XL van ráírva.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én a Speeder-t szeretném eladni, nem tudok egyszerre két biciklit fenntartani jelenleg...
Képek

mekkora is az a váz, Barna ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Én a Speeder-t szeretném eladni, nem tudok egyszerre két biciklit fenntartani jelenleg...
Képek

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

haló, haló.
Érdeklõdnék hogy van e valakinek eladófélben cyclocross kerékpárja? szeretnék vásárolni egyet az idei szezonra.
Alkatrészben kerékszett érdekelne leginkább. Komplett bicikli lenne a legjobb. Ha van esetleg valakinek akkor írhatna, és hátha meg tudunk egyezni. :) kispamat@freemail.hu

Na haló, haló!
Nekem vázam van eladó! Hacsak a Sógorom nem cuppan rá! :) Egyébként 58cm hosszú az ülés vázcsõ, és karbon villa, meg kormánycsapágy is jár hozzá, ja és elsõ váltót is tudok szerválni!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
haló, haló.
Érdeklõdnék hogy van e valakinek eladófélben cyclocross kerékpárja? szeretnék vásárolni egyet az idei szezonra.
Alkatrészben kerékszett érdekelne leginkább. Komplett bicikli lenne a legjobb. Ha van esetleg valakinek akkor írhatna, és hátha meg tudunk egyezni. :) kispamat@freemail.hu

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Amiért ,,szerethetõ" a magyar egészségügy...

Nem hogy örülnél, hogy mindenki segíteni akart!
Az, hogy nem ért hozzá, az más kérdés, de a szándék a lényeg, nem? :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Amiért ,,szerethetõ" a magyar egészségügy...
Anikó két hete bicózás közben bele esett egy kökény-rózsabokor kombinációba, volt kis tövis szedegetés a combból, az egyik seb nem nagyon akart javulni ezért elment a körzetihez, akihez tartozik épp szabin volt, az aktuális megnézte jól kinyomdosta a sebet és felírt egy kenõcsöt.
Kenegette is szorgalmasan és nyomickolta kifelé a váladékot, de nem nagyon akart javulni, sejtettük, hogy valami darabka tüske benne maradhatott mert a seb környéke teljesen megkeményedett, Aranka a Mátra maratonon javasolt is rá dunsztos kötést attól talán ki dolgozza a seb.
Hétfõn megint elment most már a saját körzetijéhez, aki mutató újjal megbökdöste a seb környékét konstatálta a keménységet és felírt egy másik kenõcsöt... Na ezt már ki sem váltotta, este elment az ügyeletre mert tudta egy Gyarmati sebész ügyel, megnézte, feküdjön fel az asztalra, helyi érzéstelenítés, szike, bemetszés és kivarázsolt egy 2 cm-es kökény tüskét a combjából... Mikor telefonban elújságolta mit vettek ki és mekkora volt kicsit hitetlen voltam, gondoltam kicsit túlzó a méret, de amikor megláttam élõben konstatáltam ez bakker tényleg két centis!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Mátra maratonisták! Királyok vagytok! Gratulálok a teljesítményhez mindenkinek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Feltöltött kép
Valaki nem Közületek veszítette el? Petõfi-sétány közepevége felé

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Természetesen ! Gondolom ez magától kiderült ? Csak a jó tekeréssel lett baj mert a hátsó váltóm 1km után feladta és vissza kellet fordulnom és beérni egy spining edzéssel , de remélem a többieknek jól sikerült ! Végül is Takács , Rákos , Verebélyi, és kis Suttyó összetételû csapat vágott neki a Mátrának .

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Aki jövõ szombaton indulni szeretne kerékpárral valamelyik NMTBSZ által szervezett túrán,
Förster Kálmán emléktúra 25/ 90 éve város Salgótarján 45/20/
azoknak a tömegrajt 8.30-kor lesz. Tehát a korábbi években megszokott 7.00-ra nem menjen senki sem bringával!
Az információt a Rendezõk továbbították felém.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mondja ezt egy vállalkozó !!

Én csak szabadidõmben (melléktevékenységként) vagyok vállalkozó, alap esetben reggel 8-tól délután 16-ig én is alkalmazott vagyok... De persze csak vicc volt! :) Jó tekerést nektek!