Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2009. augusztus 07. - 21:19
1perc 07nel az nem HuszarNorbi?
Csak meg fiatalabb HiHi
Hát more tényleg én vagyok
Írta 2009. augusztus 07. - 19:02
Holnaptol huvosebb, de szaraz ido. Udv mindenkinek.
Írta 2009. augusztus 07. - 07:37
Írta 2009. augusztus 07. - 07:33
A szombati negyven hegyben egyben pályabejárását szerintem kezdhetnénk mindjárt a kemerovói résszel...
Bálna már írta is a tutit!
Én sajnos nem tudok veletek tartani, de Bálnával megbeszéltem, hogy összeírja a teljesítõket - elküldi nekem majd mail-ben ;-) - én pedig kiállítom az okleveleket és a kitûzõket, melyeket a Velosportban lehet majd átvenni a jövõ hét folyamán.
Második teljesítésre tudok adni egy másik típusú kitûzõt is!!!
Én mostanában nem sokat fotóztam, így beszúrok egy képet a BIG talákozóról. Ez a hegy (Gerlospaß) szerepelt az idei Giro útvonalában és egy kedves felirat még azóta is olvasható rajta. Egyébként szakadó esõben másztunk itt felfelé, gondolom látszik. ;-)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://www.cyclingco...les/GerlosE.gif
Szép napot!
Írta 2009. augusztus 06. - 22:15
Zsócitól tanulva én is fotózni kezdtem ma az érdekes dolgokat, pontosabban egyelõre csak egyet: ma délután Kisterenyén elkezdõdött a meleg-felvonulás:
http://www.baalna.fw.hu/20090806.jpg
Csak azt nem értem, hogyan oldották meg, hogy ekkora rajtkaput felfújjanak... Egy biztos, ha nem szimpatizálsz velük, akkor b@sz0'dj meg! Ha nem érted, katt IDE ! (Csak alacsony vérnyomásúaknak, mert ettõl biztosan felmegy majd...)
Írta 2009. augusztus 06. - 18:23
A szombati negyven hegyben egyben pályabejárását szerintem kezdhetnénk mindjárt a kemerovói résszel, mert akkor megsórolhatnánk a Velosport-Salgóhotel távolságot oda-vissza, ráadásul frissebben tudjuk megtenni a kõbányai emelkedõt. Vélemény?
Így van terveben!
Írta 2009. augusztus 06. - 13:27
Írta 2009. augusztus 06. - 11:36
azmekkiaza:mexico:
Megáztál? Mert én megálltam itthon a kapu elõtt, és 1 perc múlva elkezdett esni?:deszcz:
A Czenelány meg benne van a tévében: http://www.bringatv.hu/?p=676
Mebbiony!
Egy másik videón meg Rena lökdösi le a pályáról az elõtte tötymörgõket. Ez a csak csajok mûsora az RTL Klubból.
Írta 2009. augusztus 05. - 21:51
azmekkiaza:mexico:Ma 18:15 Galyatetõ 16 Celsius
Megáztál? Mert én megálltam itthon a kapu elõtt, és 1 perc múlva elkezdett esni?:deszcz:
A Czenelány meg benne van a tévében: http://www.bringatv.hu/?p=676
Írta 2009. augusztus 05. - 20:51
More készüjjetek mer gyön a tél!!! Czene Zsuzskát má Vezslásná láttuk hoty sijelt!!! Ó he a mevváltó úttyaji kifürkészhetetlenek!
Írta 2009. augusztus 03. - 22:39
Írta 2009. augusztus 03. - 14:22
Bár jut eszembe Szabi is ilyen... Meg Bakos Geri... Meg Pityu... meg lehetne még sorolni
Írta 2009. augusztus 03. - 13:55
Bocs Friz, a póló is és a 2k is nálam marad . Hétvégén megyünk Tarjánba, úgyhogy akkor viszem.
Köszi!
Szabi
igencsak
Írta 2009. augusztus 03. - 11:59
A start szerintem az összes verseny közül itt a legjobb! Fél óra különbség a távok között nagyon tuti, nincs az a nagy tülekedés a rajt után, nyugodtan felveheted az utazási tempódat úgy, hogy közben nem darálnak be a kedves kollegák.
Hosszún megint (csak) négyen próbálkoztunk: Peti, Suttyó, én és Huszi. Ez volt a rajt utáni sorrendünk egy darabig. Az eleje elhúzott, de mire elfogyott az aszfalt és a murvás részre értünk megtorpant a mezõny. No, mi az csak nem akciós a dinnye (pénzt nem is hoztam magammal) de nem, hanem valami Csömörös srác mutatott be egy talajgyakorlatot. Aztán Huszár úr leszakadt a pénteki éjszakai túra mellékhatásai miatt (a rajtnál a hátizsákját szagoltatta velem, hogy milyen pálinka szaga van) majd Peti lassított a vonatunk elejérõl (a héten nyaralni voltak, gondolom elfáradt a "pihenésbe") Suttyó meg lehajtotta a fejét mint a vaddisznó táplálkozáskor és csak nyomta, nyomta...
Amíg defektet nem kapott. Kérdeztem, kell-e valami, de csak intett, hogy menjek. Hát mentem.
Ördög oldal tetejéig rendben is volt minden -ott frissítettek Bálnáék- de utána jöttek a gondok (szerintem Bálnáné elátkozott mert Csillának szólítottam, de akárki megpróbálhatja a Lillát cs-vel mondani akkor ez jön ki:lol1:). Most nem görcsölt a lábam, hanem egyszerûen csak elszállt belõle az erõ. Gondoltam, nem lesz ez akkora probléma, mert itt nincsenek meredek emelkedõk csak hosszan nyújtottak, de sajnos tévedtem.
Közben azért volt egy-két "kaland" is. Nagymezõ elõtt az erdõbõl égtelen csattogás hallatszott. Felnéztem, de nem láttam semmit. Egyszercsak közvetlenül elöttem két downhilles szarvas ugrott át az úton (szó szerint az utat keresztbe) azt hittem kiszakad a lábuk a helyérõl, de sajnos nem, pedig a szarvas szalámi igen csak nyami!
Aztán egy uncsi szakaszon (mikor már majdnem elaludtam) valahogy bejutott a mezem alá egy bögöly és ott randalírozott. Aki utánam jött azt hihette, megbomlott az elmém, mert vagy fél percig a saját hátam csapkodtam (gyí Zsóci, gyí).
Olyan is volt, hogy túristáktól érdeklõdtem jó felé megyek-e (pár helyre elkelt volna egy pár plusz nyilacska).
A Répáshuta utáni recegõsön kiröhögtem egy autóst mert az idióta behajtott a pályára a fullra felspoilerezett Focusával ami annak rendje s módja szerint fel is akadt egy kavicson (ja-ha-ha-hááá, minek kell még szarni is kocsival járni?). Erre õ is biztos elátkozott mert valahol elhagytam az egyik kulacsom ráadásul azt amelyik tele volt. Nem baj, gondoltam, lesznek még rázós szakaszok ahol kulacsok árvákodnak az út szélén ott majd zsákmányolok egyet.
A völgyfõházi frissítõt kétszer is érintettük. Elsõre kicsit megálltam szusszanni és élveztem a hûvös forrás vizet és eszegettem egy kicsit amikor berobogott Suttyó mint a gyorsvonat. Lenyomott egy pohár vizet aztán már integetett is, hogy gyerünk. Próbáltam, de nem sikerült tartani a tempóját, így szépen elhúzott tõlem. Ezen a szakaszon sikerült egy szép kék kulacsot vételeznem és mikor másodszor értem a frissítõhöz ott szépem megtöltöttem az utolsó csepp vízzel (az itató srác csak annyit mondott az utánam érkezõknek, hogy "mindjárt" hozzák a vizet). Itt találkoztam Huszival is, igaz õ akkor ért oda elõször.
Nyújtott emelkedõ következett amin már befigyelt a mókus kerék is majd a tolás!!! Ó he, készlettem mnt a házifeladat! Pedig egy huszas még hátra volt! A kínszenvedés kifejezés elég "lájtos" ahhoz képest amit éreztem! A vége elõtt volt egy mezõ amin a nap úgy égetett ahol azt hittem azonnal leszámolok (olyan volt mint amikor a döglõdõ állatba még egyet belerúgnak)
A célnak sem örültem mert nyolc perccel rosszabbat mentem mint tavaly.
És a szokásos leg-ek:
-a legpechesebb Reitinger Gabi és barinõje Szabina (Gabinak a verseny elõtt viccesen mondtam, hogy esni fog -én az esõre gondoltam- de õ másképp értelmezte és el-esett, ahogy láttam elég csúnyán szétnyílt az alkarja, Szabina pedig egy (1) másodperccel maradt le a dobogóról!!! Ez a méreg nem a cián!)
-a leggenyóbb én voltam mert nem adtam pumpát egy Birkabandás srácnak (Amikor együtt mentünk Suttyóval ott volt ez a szerencsétlen és pumpát kunyerált. Sutyesz jószivû volt és odaadta az övét, de észbekapott, hogy még sok van hátra és megkérdezte:
- Autószelepes vagy?
- Szingós- mondta a fiu.
- Akkor ez neked nem jó- és visszavette a pumpát.
- De átlehetett volna cserélni a végén az adaptert- montam én.
- Leszarom!!!)
-a legjószivûbb is én voltam mert odaadtam a ragasztókészletemet egy srácnak (igaz akkor kb. már csak négy kilométer volt hátra)
-a legnagyobb csalódás, hogy elfogyott a sör a büfében mire beértem :hair:(mondta a pultos, hogy még fognak hozni. Ja ötkor amikor már mindenki ment haza.
-a legkönnyebb dolog a GT arany bicaj (aki nyerte úgyfelkapta a feje fölé a szinpadon mint húszdeka párizsit a Tacskóba a nagyanyám)
-a legcsalódottabb
Parti "tavalyolimpikonvoltamidénmegmindentaSziszkónyer" András (no comment)
-a legérthetetlenebb dolog, hogy a nõi master 1-et egybe értékelték a felnõttel (már mit számított volna az az egy plusz kategória. Van pl. olyan, hogy -egy- induló van a kategóriába , még is külön értékelik! Hát ez van.)
És igen, a végére esett is!
Írta 2009. augusztus 03. - 11:54
Bocs, Friz, a póló is és a 2k is nálam maradt . Hétvégén megyünk Tarjánba, úgyhogy akkor viszem.
Köszi!
Szabi
Írta 2009. augusztus 03. - 09:06
Bocs Friz, a póló is és a 2k is nálam marad . Hétvégén megyünk Tarjánba, úgyhogy akkor viszem.
Köszi!
Szabi
Írta 2009. augusztus 03. - 07:01
Tegnap ugy döntöttem +látogatom a szitnya-t ugyse voltam még.
Soha többet ennyit egyedül
Gratulálok a nagyszerû teljesítésedhez!
Örülök, hogy Neked is tetszett a hegy! Nekünk is nagy kedvencünk. ;-)
Remélem már be is regisztráltad a BIG honlapra a teljesítésedet!
Legközelebb szívesen adok térképet az eltévedések elkerülése miatt.
A tempódat viszont mi biztosan nem bírnánk. Én már 2004-ben is csak "békanyálon" tudtam Veled enni.
Hátszelet!
Írta 2009. augusztus 02. - 23:31
Ami biztos, megint van egy magyar bajnokunk - term. Koós Brigi személyében (U19 lány középtávon) Gratuláció!!!