Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Vasárnap Rákos Tomival elmentünk Piliscsabára az X2S terepfesztiválra, kicsit vívódtam elõtte érdemes e felutazni egy 25 km-es MTB versenyre, de legyen gondoltam. A megbeszélthez képest majd egy órával késõbb indultunk a délután két órai rajt nem sietettet, megtaláltuk a rajtközpontot beneveztünk összecihelõdtünk és miután elmagyaráztattuk magunknak a pályát elindultunk bejárni. Száz méter enyhén emelkedõ út után egy betonozott vízelvezetõ árokban folytatódik ami bevezet a régi vasút alatti 80 cm széles és igen alacsony alagútban, ez a pálya egyetlen negatívuma mert rajt után rögtön bedugul és aki nem sprintelt egy nagyot az szív, nagyot.
Maga a pálya zöme az egynyomos ösvény és abszolút XCO és egy nagy 8-as alakú, azt gondoltuk nem érünk vissza a rajthoz olyan lassan haladtunk a bejárással, nem sokon múlt 10percel a rajt elõtt estünk be és nem voltunk frissek.
Valami besza-behugy jó a pálya, olyan kis szopatós egy nyomos mászások és letörés kombinációk vannak benne amit el sem akartunk hinni, minden körben eldobtam a vasat, kétszer szinte centire ugyan ott, a talaj is változatos erdei föld, homok, murva és mindez 12km-en keresztül, nem szívbajosak a szervezõk a bejárással együtt 36 km volt ebbõl kettõ verseny kör és még tegnap is sajgott minden porcikám, ma voltam a negyvenes körömön és bizony éreztem az izmaimban a vasárnapot!
Buruckinak a 12 kilométer 0:37:47 és 0:33:51 volt nekem 0:48:07 és 0:50:20 egy szenior harmadik helyet sikerült megcsípnem némi reklamálás után ugyanis a számítógépes ember 1966 helyett 1996-ot ütött be születési évként és így a juniorok között szerepelek!
Nekem és Tominak is nagyon bejött a pálya ilyen keménnyel még nem találkoztunk, a Szlovákgyarmati és a Tarjáni pálya is csak ez mögé állhat be a sorba, ha volna rá igény én szívesen felmennék még valamelyik közeli hétvégén ameddig látszik a jelölés, garantált a fülig érõ vigyor és a zabszem a fenékben! :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Na, kérem!!!

Lehet valakinek "teccik", lehet valakinek nem, de sikerült viszatérnem!!! És támadok mint a SPAR-os árzabáló: Whhhhááááá!!!

Az elsõ "megmozdulásom", hogy a szlovákiai C 2-es Podbrezovai cyclocross versenyre szervezek kirándulókat! Aki bizzzztos, hogy megy az én és Kispál Máté! Reklámnak annyit ,hogy már voltunk ott egyszer Bálnával, amikor is Õ sajnos nem tudta teljesíteni a versenyt defekt miatt, de ha célba ért volna, még egy kis euró is ütötte volna a markát!!! Mert az elsõ 20-at díjazzák, igaz csak az elit kategóriában! De, szerintem jó vicc egy ilyesmi a szürke hétköznapokban! Gyertek minél többen, mert a hiedelmekkel ellentétben szeretik ha sok "külföldi" versenyzõ vesz részt a versenyeiken (amik szerintem hibátlanok!)
Vagyis, lóra fel hajrá, na, ne kelljen már rimánkodni!!!

Ide simán irkálhat, akit érdekel!

Üdvozletem, akit esetleg érdekel kedvenc sportunk történései, az olvassa el Benkó Barbi blogját valamelyik kerékpáros fórumon! Tanulságos!!!

Szálem alajkum, vagymi!

Szevaaaa Zsõci!
Jó újra hallani felõled! Engem is érdekelne ez a cyclocross verseny. Máté bátyám tegnap felhívott, és már neki is jeleztem, hogy elképzelhetõ, hogy mennék!
Az nem tuti, hogy rajthoz is állok, mert most jövögetek ki egy takony-kórból, és a szlovák cyclo színvonalat ismerve, nem biztos, hogy kellõ enerdzsit tudnék prezentálni közöttük! Viszont segítek a depóban, itatok, etetek, söfõrködök, meg ami kell!
Ez ugye okt. 7-én lenne?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Én sem tudom, hogy mi volt a gáz tavaly. Meg lehet tudni?

Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak szívemre vettem ezt-azt. Több mint harminc embernek szerveztem meg a dolgot, nem kevés utánajárással és szívességbõl megírt fordítással, és jól esett volna, ha azért a többség írt volna egy SMS-t vagy e-mailt, felhívott volna az esemény után, hogy azért "kösz". De aztán ahogyan hallottam késõbb, a kaja körüli mizéria is az én számlámra került, valamint az ágyak elosztása sem nyerte el sokak tetszését - és gondolom ezért nem jutott sokak eszébe a köszönet sem. De félreértés ne essék, senkivel szemben semmilyen "sértõdésem" nincsen, sõt, ha ugyanaz a harminc ember idén újra megy, nagyon szívesen csatlakozok hozzájuk én is - ha nem töröm össze magam elõtte megint... :)
Egy részrõl a fentiek miatt nem akarom, más részrõl pedig az elfoglaltságaim okán nem is nagyon tudom felvállalni a megszervezését.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

én szívesen mennék erre a cyclocross versenyre a nem messzi slovenskibe :) 2010 ben is jó volt nekem Kremnica :)

Jedi-kardot vigyetek és ne Skodával menjetek :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Na, kérem!!!

Üdvozletem, akit esetleg érdekel kedvenc sportunk történései, az olvassa el Benkó Barbi blogját valamelyik kerékpáros fórumon! Tanulságos!!!

Hátbazmeg, ja. Mindig azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb, de aztán meg van :(

És az, hogy az MKSZSZ (az országúti szövi) vezetését meg újraválasztották? ééééédesjóistenem...

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
én szívesen mennék erre a cyclocross versenyre a nem messzi slovenskibe :) 2010 ben is jó volt nekem Kremnica :)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Na, kérem!!!

Lehet valakinek "teccik", lehet valakinek nem, de sikerült viszatérnem!!! És támadok mint a SPAR-os árzabáló: Whhhhááááá!!!

Az elsõ "megmozdulásom", hogy a szlovákiai C 2-es Podbrezovai cyclocross versenyre szervezek kirándulókat! Aki bizzzztos, hogy megy az én és Kispál Máté! Reklámnak annyit ,hogy már voltunk ott egyszer Bálnával, amikor is Õ sajnos nem tudta teljesíteni a versenyt defekt miatt, de ha célba ért volna, még egy kis euró is ütötte volna a markát!!! Mert az elsõ 20-at díjazzák, igaz csak az elit kategóriában! De, szerintem jó vicc egy ilyesmi a szürke hétköznapokban! Gyertek minél többen, mert a hiedelmekkel ellentétben szeretik ha sok "külföldi" versenyzõ vesz részt a versenyeiken (amik szerintem hibátlanok!)
Vagyis, lóra fel hajrá, na, ne kelljen már rimánkodni!!!

Ide simán irkálhat, akit érdekel!

Szálem alajkum, vagymi!
Emtébé Saltarján móóóre!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szia Szabi!

Nekem jelenleg sajnos nincsen kapacitásom (ha lenne, akkor pedig a tavalyi - tisztelet a kivételnek - utólagos dolgok miatt nem nagyon fájna rá a fogam) megszervezni, de ha lesz, szívesen megyek én is ha éppen alkalmas hétvégére kerül.

Én sem tudom, hogy mi volt a gáz tavaly. Meg lehet tudni?

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Szia Szabi!

Nekem jelenleg sajnos nincsen kapacitásom (ha lenne, akkor pedig a tavalyi - tisztelet a kivételnek - utólagos dolgok miatt nem nagyon fájna rá a fogam) megszervezni, de ha lesz, szívesen megyek én is ha éppen alkalmas hétvégére kerül.

Én is támogatnám a dolgot! Errõl az "utólagos dolgokról" lehet tudni valamit? Mert nekem nem jött át semmi... Én tavaly nagyon jól éreztem magam!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Bálna bácsi? Ugye lesz?

Szia Szabi!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Idén õsszel lesz Suha Béla Túra?

Bálna bácsi? Ugye lesz?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szabika! Csak Neked (a gyerekeknek még szerintem ezt ne mutasd meg)!
Irigy Hónaljmirigy: Szívós szemû Márta (Official) - YouTube

Nosza! :)

Más, érdekes:
Harangi Petra interjú

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Most pénteken tarjánban is lesz valamiféle autómentes nap, a Fõ tér elõtti útszakasz le lesz zárva 10-tõl 3-ig, bár nem tudom milyen programokkal lesz megtöltve, valamennyire mi is besegítünk, de még program, idõrend nem jutott el hozzám. Vezetett túrát vállaltunk (30-as kör aszfaltosoknak, terepeseknek sárga jelzés), plusz dobok össze valami ügyességi pályát a téren valahol... Lesz Gizmo show is kétszer, ha jól emlékszem 12.30 és 13.30.
Akinek van kedve s ideje, szivesen látjuk, bár munkanapon nem szerencsés az ilyen program, de ez van.

Én, úgy csatlakoztam a programhoz, hogy nem ültem motor által hajtott eszközre. Reggel a 3,7 fok ( de még plusz-ban ) nem esett túl jól. Betekertem a Fõtérre, ám álmos, sárgamellényes embereken kívül mást nem találtam. Így a nap többi részére a kellemesen klimatizált irodát választottam. Délután ismét Fõtér. Ismerõs kép fogadott: felfújható ugrálósárkány. Munkából haza sietõ emberek, unott, csellengõ fiatalok. Hazafelé kellemesebb utam volt. Már nem csapódott ki a bõrömön a reggeli harmat, a verejtékhez pedig nem volt elég meleg. JÓ VOLT EZ AZ AUTÓMENTES NAP.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Vasárnap megyünk Rákos Tomival ere az eseményre: III. Életfa Mountain Bike Maraton
Egy embernek és a bicajának még van hely, akit érdekel az Tomit zaklassa!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ezeket a jediket láttátok már?

Szabika! Csak Neked (a gyerekeknek még szerintem ezt ne mutasd meg)!
Irigy Hónaljmirigy: Szívós szemû Márta (Official) - YouTube

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Vasárnap délelõtt edzés kép (helyett) tudok ajánlani jó programot.
KÖLTÖZÖM.
Jól jönne egy kis segítség = Könnyû mosógép, hûtõszekrény, és pár apróság várna mozgatásra.
Megfelelõ mennyiségû folyékony frissítõ és Pizza fogyasztható a rendezvény napján.
Helyszín Beszterce-városközpont-zagyvarakodó
táv 15-30 km
szint: 4. rõl le - 5.re fel (kb:400-500m)
Bõvebb infó: 20-7726143
Elõre is kösz a bátor teljesítõknek.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Sziasztok!

Ritkán írok eme oldalra de most megteszem.Eléggé nagy reményekkel vágtam neki ennek a maratonos évnek,új bringa,új táv :) ,új remények!
A Szilvásváradi "siker" után szinte minden versenyen elpártolt mellölem a szerencse,de nem vagyok elszomorodva ha jól számolgattam akkor év végén benne leszek az elsõ 15-ben a ....)

Te valahogy mindig meg tudsz lepni bennünket. Sok sikert a jövõ szezonhoz.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ezeket a jediket láttátok már?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Idén õsszel lesz Suha Béla Túra?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Sziasztok!

Ritkán írok eme oldalra de most megteszem.Eléggé nagy reményekkel vágtam neki ennek a maratonos évnek,új bringa,új táv :) ,új remények!
A Szilvásváradi "siker" után szinte minden versenyen elpártolt mellölem a szerencse,de nem vagyok elszomorodva ha jól számolgattam akkor év végén benne leszek az elsõ 15-ben a kategóriámban( ez volt a kitûzött cél). Mivel számomra sajnos véget ért a szezon 1 kis egészségügyi probléma miatt,szeretném megköszönni az egész évben nyújtott segítséget a családomnak,a Velosport dolgozóinak Bálnusnak,Huszinak,Aisnak,Dokinak,VZS-nek és mindazon csapattársamnak vagy ismerõsnek aki akár csak 1 pici biztatással is de hozzátett ahoz,hogy ezt az évet így betudjam fejezni.
KÖSZÖNÖM!!!!!!
Remélem sikerül gyorsan "megjavulni" és betudok majd csatlakozni a cyclocross sorozatba ( legfeljebb a pálya szélén biztatni titeket, de az tuti)
Jövõre: HOSSZÚTÁV MASTER 1-esként beladok amit csak tudok !!!! ;)

Na, ez olyan megható volt, hogy megkönnyeztem :D

Mi az az eü probléma, azt meg lehet tudni?