Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Több kedves ismerõsöm érdeklõdött (a teljesség igénye nélkül: Rena, Peti, Transporter, Bébi, Baalna, AdLac), hogy miért nem írok a fórumra. Igen megsértõdtem és azért nem írtam (aki ismeri az "oroszlánokat" az tudja, hogy mirõl van szó) mert nem igazán értettem, hogy egy olyan ember miért ír rólam negatív véleményt, akivel még csak két mondatot sem váltottam életemben! Szerintem ez egy "FÓRUM" amin mindenki kinyilváníthatja a véleményét, még ha az egy " alkoholista, túlsúlyos, nemegyszerszületõ, karbont sosem használó, paraszt gyerek" akkor is!
De ami volt elmúlt, és ahogy MJanos írta "véleményemet vállalva" továbbra is bombázom a fórumot hozzászólásaimmal (a rajongókat kiszolgálva, az ellenségeket bosszantva)!
Amúgy azt még leírom, hogy a feleségem aki vakon gépel és halálra röhögi magát amíg én fél nap alatt bepötyögöm amit akarok és szenvedek a fogalmazással és a helyes írással (ezt Õ öt perc alatt letudja) de az olvasó az "szent" és így magam csinálok mindent, ha tetszik, ha nem!!! Ez van! Aki "bírja" az olvassa, aki nem az csak "figyejje" és csak akkor prüszküljön, ha oka is van rá! Alle luja!!! Vagy mi...
Emtébé Saltarján móóóre!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Örülök Gyuri!
Nagyszerû helyen bringáztál!
További jó pihenést!

Zsóci pedig azt írta, hogy ide már nem ír többet. :-|

Zsóci ! mindig élvezettel olvastam írásodat, amit csatlakozva "Gyuribához" hiányolok.
Az hogy bizonyos dolgokról emberenek más- más a véleménye és ezt esetenként e fórum hasábjain esetleg el is mondják még nem adhat okot arra hogy megsértõdj és ne írj többet.
A véleményedet büszkén vállalva vagy esetleg átértékelve kell hogyle reagálj dolgokat, de semmiképpen nem úgy, hogy sértõdöttként visszavonulj !!
Úgy gondolom hogy ez nem az a fórum ahol ez a módi!!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Na megvolt a nagy Bükk túra. Hogy Zsócit idézzem: hajrá SHKE, (de hova tûnt Zsóci?)

Örülök Gyuri!
Nagyszerû helyen bringáztál!
További jó pihenést!

Zsóci pedig azt írta, hogy ide már nem ír többet. :-|

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
A mai Cyclocross ról röviden: Kifogástalan idõjárás, 18 fok fogadott minket Kazinczbarcikán, ( Jah + 1 alkesz aki be akart szálni hozzánk a kocsiba) A pálya sztem zsírkirály volt, nekem nagyon tetszett mert viszonylag közel 1 helyen volt a 3 akadály és utána hosszu tempos részek voltak. Volt benne 1 kis emelkedõ, 1 szimpla + 1 dupla akadály + 1 lépcsõ, valamint fü + fa + sár + víz.
Bence 11:45kor rajtolt Zsoltival együtt, közülük csak zsolti fejezte be a 4. helyen Bence az elsõ körbe defektelt a vezetõ pozicióból.
13:00 kor Rajtoltunk mi Petivel valamint a gyarmati különítmény,. A bemelegítés számomra egész jól sikerült (bár sokáig a pályának hitt rossz nyomvonalon melegítettem):).Az elsõ körben nagyon jó erõben éreztem magam az emelkedõn még Tisza Zolit és szegát is sikerült kikerülni
De csaka lejtõs részig tartott ott visszaelõztek, majd síkon magasabb fokozatba kapcsoltak, hát én még ennyire nem féltem síkon :) 41-el mentünk a saras talajon, úgy h nem láttam magam elõtt az utat a szélárnyék miatt. Aztán jött a technikás kanyarokkal tüzdelt rész majd a lépcsõ... hát a versenyem idáig tartott ( fölmentem a feléig ahogy a „ profik” csak én fölütöttem a hátsókereket:cry: így a ABSZ. 8.Kat 2. helyrõl kényszerültem kiállni... hát ez így k*rvára nem tetszett de legalább érezhettem ¾ körig az élmezõny tempoját.
Így utólag örülök hogy 7 percig ebben a mezõnyben tekerhettem.
Megyénk szineit 8an képviseltük abból 4-en Tarjániak(VéZsé, én, Big P, Bence)
Reitinger nagyot ment , az elsõ körben vezette a mezõnyt majd a 2.ra vissza csuszott a 3. helyre ( Tisza Z. és Burucki mögé) és ott vivott nagy csatát Szegával a 3. helyért amibõl végül õ került ki gyõztesen. Nagy P is jól ment, sajnos elég idõm volt nézni milyen szépen veszi az akadályokat.
Grat mindenkinek!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na megvolt a nagy Bükk túra. Olyan útvonalon mentem, amelyik minden évszakban járható (hacsak nincs nagy hó). Latyak volt, de mély sár nem, sikerült jó nagy kört menni (100 km). És benne volt a Bükk egytlen BIG csúcsa is Felsõ-Borovnyák. Bogácsról indultam, érintettem Bükkszentkeresztet, Lillafüred határát és Bánkútot is. Összes idõ kb. 6.5 óra, hajtott idõ 6 óra. Holnap kiáztatom a fáradtságomat.
Hogy Zsócit idézzem: hajrá SHKE, (de hova tûnt Zsóci?)
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nálam van egy 180 és 160-as Shimano SM-RT78 (XT) CenterLock tárcsa, Kb 500 kilcsi van benne. Ha kõne.

Feltöltött kép

Köszi Frici!
A még régebbi kellett volna.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Egyszer egy niteshift után reggel hullaéhesen értem haza - nem volt otthon túl sok élelmiszer, szal benyomtam Safranek joghurtját. Teleb@szta magic mashroom-mal magának estére - mint késõbb kiderült. Elég furcsa dolgkat láttam, az tény hogy úgy féltem a takaró alatt, mint még soha...

tortentek dolgok...

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Egy darab régi XT 160CL-es tárcsa esetleg?

Nálam van egy 180 és 160-as Shimano SM-RT78 (XT) CenterLock tárcsa, Kb 500 kilcsi van benne. Ha kõne.

Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nincs sajnos, csak tfék adapterem van.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Olyan nincs :P :D
Szólj, ha tudok bármiben is segíteni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szerintem is jól sikerült, sokat dolgoztam vele...Feltöltött kép

Nem tudom, sajnálom befogni...Feltöltött kép

Olyan nincs :P :D
Szólj, ha tudok bármiben is segíteni.

-=B.B.B.=-

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Átmatricáztad a régi vázadat, szép lett.:)

Szerintem is jól sikerült, sokat dolgoztam vele...Feltöltött kép

Ez most komoly? Szomorodj meg :D Mikor lesz összerakva?

Nem tudom, sajnálom befogni...Feltöltött kép

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Átmatricáztad a régi vázadat, szép lett.:)

Sõt elõtte meghegesztették majd ,hogy meg ne ismerd ,tettek rá új matricát !!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Bálna, ez a Velorex 2, de talán még attól is kisebb. Rendszáma is van, int egy igazi autónak.
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

http://picasaweb.goo...aboca1/Img0013#
A régi és az új vázam az új élõben még szebb!Feltöltött kép

Ez most komoly? Szomorodj meg :D Mikor lesz összerakva?

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Egy kis vidámság...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Kössz Pista + Desca!!
Remélem nem hagytam ki senkit:)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Egyszer egy niteshift után reggel hullaéhesen értem haza - nem volt otthon túl sok élelmiszer, szal benyomtam Safranek joghurtját. Teleb@szta magic mashroom-mal magának estére - mint késõbb kiderült. Elég furcsa dolgkat láttam, az tény hogy úgy féltem a takaró alatt, mint még soha...

:D:cool2::bananadan:lol1::ganja::hehe::kupa_smie
T! Sírok a röhögéstõl!!! Bammeg ez is csak Safi lehet!!! Joghurtba kábszer!
Jujujujujujjjj!:buhaha::buhaha:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

http://picasaweb.goo...aboca1/Img0013#
A régi és az új vázam az új élõben még szebb!Feltöltött kép

Reméljük ez nem törik el!;)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Varázsgombát (magic mashroom) sok helyen lehet kapni, de én sok rosszat is halottam róla. Lehet, hogy e tekintetben konzervatív vagyok, de ha bepiálok, általában nyom nélkül elmúlik (persze extrém eset itt is lehet), míg a drog halálos lehet.