Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2009. október 26. - 21:40
De ami volt elmúlt, és ahogy MJanos írta "véleményemet vállalva" továbbra is bombázom a fórumot hozzászólásaimmal (a rajongókat kiszolgálva, az ellenségeket bosszantva)!
Amúgy azt még leírom, hogy a feleségem aki vakon gépel és halálra röhögi magát amíg én fél nap alatt bepötyögöm amit akarok és szenvedek a fogalmazással és a helyes írással (ezt Õ öt perc alatt letudja) de az olvasó az "szent" és így magam csinálok mindent, ha tetszik, ha nem!!! Ez van! Aki "bírja" az olvassa, aki nem az csak "figyejje" és csak akkor prüszküljön, ha oka is van rá! Alle luja!!! Vagy mi...
Írta 2009. október 26. - 16:01
Örülök Gyuri!
Nagyszerû helyen bringáztál!
További jó pihenést!
Zsóci pedig azt írta, hogy ide már nem ír többet. :-|
Zsóci ! mindig élvezettel olvastam írásodat, amit csatlakozva "Gyuribához" hiányolok.
Az hogy bizonyos dolgokról emberenek más- más a véleménye és ezt esetenként e fórum hasábjain esetleg el is mondják még nem adhat okot arra hogy megsértõdj és ne írj többet.
A véleményedet büszkén vállalva vagy esetleg átértékelve kell hogyle reagálj dolgokat, de semmiképpen nem úgy, hogy sértõdöttként visszavonulj !!
Úgy gondolom hogy ez nem az a fórum ahol ez a módi!!
Írta 2009. október 26. - 09:45
Na megvolt a nagy Bükk túra. Hogy Zsócit idézzem: hajrá SHKE, (de hova tûnt Zsóci?)
Örülök Gyuri!
Nagyszerû helyen bringáztál!
További jó pihenést!
Zsóci pedig azt írta, hogy ide már nem ír többet. :-|
Írta 2009. október 25. - 19:33
Bence 11:45kor rajtolt Zsoltival együtt, közülük csak zsolti fejezte be a 4. helyen Bence az elsõ körbe defektelt a vezetõ pozicióból.
13:00 kor Rajtoltunk mi Petivel valamint a gyarmati különítmény,. A bemelegítés számomra egész jól sikerült (bár sokáig a pályának hitt rossz nyomvonalon melegítettem).Az elsõ körben nagyon jó erõben éreztem magam az emelkedõn még Tisza Zolit és szegát is sikerült kikerülni
De csaka lejtõs részig tartott ott visszaelõztek, majd síkon magasabb fokozatba kapcsoltak, hát én még ennyire nem féltem síkon 41-el mentünk a saras talajon, úgy h nem láttam magam elõtt az utat a szélárnyék miatt. Aztán jött a technikás kanyarokkal tüzdelt rész majd a lépcsõ... hát a versenyem idáig tartott ( fölmentem a feléig ahogy a „ profik” csak én fölütöttem a hátsókereket:cry: így a ABSZ. 8.Kat 2. helyrõl kényszerültem kiállni... hát ez így k*rvára nem tetszett de legalább érezhettem ¾ körig az élmezõny tempoját.
Így utólag örülök hogy 7 percig ebben a mezõnyben tekerhettem.
Megyénk szineit 8an képviseltük abból 4-en Tarjániak(VéZsé, én, Big P, Bence)
Reitinger nagyot ment , az elsõ körben vezette a mezõnyt majd a 2.ra vissza csuszott a 3. helyre ( Tisza Z. és Burucki mögé) és ott vivott nagy csatát Szegával a 3. helyért amibõl végül õ került ki gyõztesen. Nagy P is jól ment, sajnos elég idõm volt nézni milyen szépen veszi az akadályokat.
Grat mindenkinek!
Írta 2009. október 25. - 18:25
Hogy Zsócit idézzem: hajrá SHKE, (de hova tûnt Zsóci?)
Írta 2009. október 25. - 14:52
Köszi Frici!Nálam van egy 180 és 160-as Shimano SM-RT78 (XT) CenterLock tárcsa, Kb 500 kilcsi van benne. Ha kõne.
A még régebbi kellett volna.
Írta 2009. október 24. - 14:21
Egyszer egy niteshift után reggel hullaéhesen értem haza - nem volt otthon túl sok élelmiszer, szal benyomtam Safranek joghurtját. Teleb@szta magic mashroom-mal magának estére - mint késõbb kiderült. Elég furcsa dolgkat láttam, az tény hogy úgy féltem a takaró alatt, mint még soha...
tortentek dolgok...
Írta 2009. október 24. - 10:24
Egy darab régi XT 160CL-es tárcsa esetleg?
Nálam van egy 180 és 160-as Shimano SM-RT78 (XT) CenterLock tárcsa, Kb 500 kilcsi van benne. Ha kõne.
Írta 2009. október 24. - 08:42
Nincs sajnos, csak tfék adapterem van.Egy darab régi XT 160CL-es tárcsa esetleg?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. október 23. - 21:15
Egy darab régi XT 160CL-es tárcsa esetleg?Olyan nincs
Szólj, ha tudok bármiben is segíteni.
Írta 2009. október 23. - 09:33
Olyan nincsSzerintem is jól sikerült, sokat dolgoztam vele...
Nem tudom, sajnálom befogni...
Szólj, ha tudok bármiben is segíteni.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. október 23. - 00:07
Szerintem is jól sikerült, sokat dolgoztam vele...Átmatricáztad a régi vázadat, szép lett.
Nem tudom, sajnálom befogni...Ez most komoly? Szomorodj meg Mikor lesz összerakva?
Írta 2009. október 22. - 14:28
Átmatricáztad a régi vázadat, szép lett.
Sõt elõtte meghegesztették majd ,hogy meg ne ismerd ,tettek rá új matricát !!
Írta 2009. október 22. - 12:14
Írta 2009. október 22. - 11:47
Ez most komoly? Szomorodj meg Mikor lesz összerakva?http://picasaweb.goo...aboca1/Img0013#
A régi és az új vázam az új élõben még szebb!
-=B.B.B.=-
Írta 2009. október 22. - 11:43
Írta 2009. október 22. - 11:26
Írta 2009. október 22. - 11:23
Egyszer egy niteshift után reggel hullaéhesen értem haza - nem volt otthon túl sok élelmiszer, szal benyomtam Safranek joghurtját. Teleb@szta magic mashroom-mal magának estére - mint késõbb kiderült. Elég furcsa dolgkat láttam, az tény hogy úgy féltem a takaró alatt, mint még soha...
:cool2::bananadan:lol1::ganja::hehe::kupa_smie
T! Sírok a röhögéstõl!!! Bammeg ez is csak Safi lehet!!! Joghurtba kábszer!
Jujujujujujjjj!:buhaha::buhaha:
Írta 2009. október 22. - 11:02
Reméljük ez nem törik el!http://picasaweb.goo...aboca1/Img0013#
A régi és az új vázam az új élõben még szebb!
Írta 2009. október 22. - 09:09
Egyszer egy niteshift után reggel hullaéhesen értem haza - nem volt otthon túl sok élelmiszer, szal benyomtam Safranek joghurtját. Teleb@szta magic mashroom-mal magának estére - mint késõbb kiderült. Elég furcsa dolgkat láttam, az tény hogy úgy féltem a takaró alatt, mint még soha...Varázsgombát (magic mashroom) sok helyen lehet kapni, de én sok rosszat is halottam róla. Lehet, hogy e tekintetben konzervatív vagyok, de ha bepiálok, általában nyom nélkül elmúlik (persze extrém eset itt is lehet), míg a drog halálos lehet.